Kriminellas ungar får härja fritt i skolan och rektorer ser till att lärare håller tyst

Journalisten Bitte Assarmos krönikor i DGS är alltid mycket läsvärda. Den 4 november tog hon upp en artikel i Expressen om hur dessa ungar går i sina fäders fotspår och tar över klassen, precis som släktklanens Muhamed, ALi och Amir gör på gator och torg. https://detgodasamhallet.com/2022/11/04/bitte-assarmo-gangkriminellas-barn-far-harja-fritt-i-skolan/#more-64015

Ofta kan en kommentar var lika eller ännu mer givande, än själva inlägget.

Här kommer en kommentar med goda förslag som snabbt skulle göra slut på invandrarkriminaliteten både i skolan och på gator och torg från signaturen Agda efter Assarmos inlägg.

Agda den 4 november, 2022 kl. 07:24 

Problemen är gigantiska och måste lösas på flera fronter samtidigt. Kraftfullt och utan att bry sig om vad EU tycker. Med familjeutvisning vid brott när brottslingar är minderåriga. Med avtal om tredjeland att utvisa till plus indraget bistånd till länder som vägrar ta emot
utvisade/avvisade. Segregerade skolor så att skötsamma får bra undervisning och arbetsro.
Och stökiga avkrävs sträng disciplin av vuxna med befogenheter att straffa dåligt uppförande.
Invandringsstopp såklart och aktivt stimulerande av återvandring för alla som lever på bidrag.
Obligatorisk permanent utvisning vid våldsbrott och omgående avvisning av illegala, som upptäcks. Dygnet runt-kontroll av gränsen. Asylsökande skickas direkt till asylcenter i Afrika.
Avveckling av försörjningsstöd och bostadsförmån, gratis tolk m m efter två år här.
Barnbidraget ersätts med ett barnavdrag på skatten.
Jag kan hålla på hela dagen..
Men tilläggas bör att man måste ge stöd på alla sätt, även i lönekuvertet, till alla lärare, poliser, sjukvårdspersonal m fl yrkesgrupper, som gör ett hederligt arbete (rötäggen undantaget) under plågsamma förhållanden. Med verbala och fysiska attacker från dem de jobbar med och oförlåtliga svek från sina chefer och hela hierarkin uppåt till regering och riksdag.
Dessa vardagshjältar som går till jobbet varje dag för mediokra löner och ständiga påhopp, bör ges upprättelse och hyllas som de nödvändiga samhällsbyggare de är, som bör utrustas med nödvändiga resurser.
De är första frontlinjen i det pågående kulturkriget.”

Bild; från fria.nu

Fria Tidningen ges ut av Mediehuset Grönt AB och är en PDF tidning med normbrytande nyheter för människor som vill förändra världen.

Tyvärr i fel riktning är mitt omdöme efter att ha tagit del av artiklar.

”Vi kan inte säga nej till de ungas drömmar” men till förnedringsrånade Svennar och våldtagna Svennehorar går det mycket bra….

Under opinion återfinns mest korrekta åsikter med upprörda avsändare vars gemensamma nämnare är hat mot allt vad SD företar sig. Ett exempel var Richard Jonshofs (SD) förslag som kallas Smyckelagen under 2018.

Vilket innebar att polis får rätt att konfiskera pengar, värdesaker om tillgångar finns över 10.000 kr i migranternas bagage, för att de skall kunna bidra till sin försörjning.

Ett utmärkt förslag anser jag, men jag misstänker att förslaget dunstat bort

Men fria nu:s läsare förfasar sig.

”…Men det här förslaget är ett ohyggligt förslag. Vi pratar om att ge polisen rätten att med våld ta pengar och värdesaker ifrån dig i samband med att du lämnar in en asylansökan. Dessutom pengar du med all sannolikhet desperat behöver…..https://www.fria.nu/artikel/132739

Allt för många svenskar har inga 10.000 tusen på banken och de som har försörjningsstöd får inte ha en sekin i byrålådan.

Den korrekta änglakören har undan för undan byggt upp den kravlösa rasismens nedbrytande effekt på invandrare, som försvårat och ofta helt omöjliggjort assimilering och integration.

2 tankar kring ”Kriminellas ungar får härja fritt i skolan och rektorer ser till att lärare håller tyst

  1. Men med alla dessa åtgärder, hur skall det gå för dem som har sin försörjning i välfärdskomplexet?

    1. Därför är de omöjliga att genomföra. Arbetslösheten ökar, vänsterns röster kan försvinna. Det heliga lika värdet ger en trojka mellan makten, utdelarna och mottagarna. Att grenen till slut går av är inget bekymmer för riksdagens elit, de blir rikligt belönade av FN, EU med internationella topptjänster som ger status och trygghet livet ut.
      Skattepinat folk är bara statister i landets skendemokrati.

Kommentarer är stängda.