Sveriges islamister är större hot mot samhället än självmordsbombare

Det här är en artikel från Gatestone Institute av Nima Gholam Ali Pour
som skrevs under 2017, som är ännu mer aktuell i dag, med det muslimska partiet Nyans framgång i kommunvalet.

Ali Pour är författare till boken ”Därför är mångkultur förtryck”

Bild; bokus

Artikeln är lång, därför citerar jag endast slutsatserna och intresserade kan ta del av hela texten via länken. https://sv.gatestoneinstitute.org/9712/sverige-islamister

Översättning av originaltexten: The Islamists of Sweden

Bild från https://sv.wikipedia.org/wiki/Islamism Muslimska demonstranter

Med tanke på den demografiska utvecklingen, så råder det ingen tvekan om att muslimer kommer att dominera världen. Sverige vill som vanligt vara bäst i klassen.

Slutsatser från artikeln

Slutsatser som kan dras om det muslimska civilsamhället i Sverige är följande:

 • Det muslimska civilsamhället har ett betydande inflytande inom nästan alla stora svenska politiska partier.
 • Det muslimska civilsamhällets inflytande är så starkt att en av deras representanter har varit minister i en svensk regering. (Mehmet Kaplan som till sist fick lämna sin miljöpartistiska välgörare efter middag med De grå vargarna, en fascistisk organisation i Turkiet, mitt tillägg.)
 • Det muslimska civilsamhället i Sverige är en islamistisk rörelse med organisatoriska och ideologiska kopplingar till Muslimska brödraskapet.
 • Det muslimska civilsamhället består på papperet av flera organisationer, men i praktiken fungerar det som en enda organisation där ett fåtal personer har ledande roller.

Vi har talat mest om islamism som något främmande, som inte finns bland oss i västvärlden. Men islamisternas eller extremistiska muslimernas inflytande i ett västerländskt land som Sverige är stort; det har funnits islamister i den svenska regeringen och riksdagen utan att media eller etablissemanget reagerat på detta.

Det största hotet från islamism kommer inte från självmordsbombare som utför spektakulära attacker, utan från islamister som i tysthet infiltrerar våra demokratiska institutioner och normaliserar sina idéer bland oss. Det är ett hot som måste erkännas och åtgärdas.”

———————————————————————————————-

I det lika värde landet har åtgärderna blivit representation i både Landskrona och Botkyrka kommunfullmäktige.

I partierna finns många muslimer, för att inte tala om statliga verk, myndigheter, nämnder, inom akademi, skola samt i hela civilsamhället. Ingen har väl glömt sharia domslutet i Solna tingsrätt. Identitetspolitikens dårskap eroderar landet.

Islamiska förbundet i Sverige(IFIS), som grundades 1981 är en mycket framgångsrik lobbyorganisation.

Före detta IFIS ordföranden Abdirizak Waberi representerade det näst största partiet i Sveriges riksdag, Moderaterna, som riksdagsledamot mellan 2010 och 2014, när detta parti satt i regeringen.

Omar Mustafa, som tillträdde som ordförande i IFIS 2011, efter Waberi, valdes in i Socialdemokraternas partistyrelse i april 2013, men fick till sist avgå, efter sina bravader, bl.a hade han anordnat en konferens med antisemitiska föreläsare.

Jag undrar hur diskussionen om framtid går på Sveavägen 68? Låta partiet Nyans fortsätta att blomstra, bli kompis med SD eller Moderaterna? Egentligen spelar det ingen större roll för alla partier följer globala order.

Att sätta sig på tvären som Donald Trump och nu Giorgia Meloni i Italien försöker göra kommer inte att accepteras av globalist maffians stora.

Studieförbundet Ibn Rushds historia och band med det Muslimska brödraskapet är väl känd. Trots att förbundet sedan flera år försökt förändra bilden om motsatsen fortsätter studieförbundet att rekrytera sin ledning ur radikala och radikaliserande islamistiska miljöer. Alla med nära koppling genom organisationer eller personunioner knutna till det Muslimska brödraskapet.…” https://ledarsidorna.se/2022/10/namn-och-nytt-ibn-rushd-fortsatter-att-rekrytera-ur-radikaliserande-kluster/

Den nyinvalda riksdagsledamoten Nadja Awad (V) har redan hunnit bidra med uppseendeväckande utspel och beteenden. Efter ett replikskifte i riksdagen med Sverigedemokraternas Rashid Farivar vägrar hon ta honom i hand – trots att han tar flera steg fram och sträcker ut armen precis framför henne.…” https://samnytt.se/fd-islamistskollararen-nadja-awad-v-i-svenskfientliga-utspel-vagrar-ta-sd-i-hand/

Osv, osv….

6 tankar kring ”Sveriges islamister är större hot mot samhället än självmordsbombare

 1. Sveriges islamister är större hot mot samhället än självmordsbombare! Jag som trodda att det är ”VÅRA” politiker som är VÅRT STÖRSTA HOT!

  1. Du har rätt med tanke på den humanitära stormaktens politik, som kanske begränsas för terrorister om Nato skall bli verklighet.

 2. Såväl C- som MP-ledarna verkar ha missat, att de stelnat i attityder mot SD som möjligen var gångbara för ett antal år sedan, men som nu är förlegade. Vi får väl se om nästa C-bas bryter den is som C omger sig med. Att MP skulle ändra sig, kan vi nog glömma.

  1. Nej om MP glömska finns inget hopp. Per Bylund (MP) har mord i blicken när reduktionsplikten skall genomföras om ett år….att vanligt folk knäar under el priser, inflation och högre räntor rör denne hycklare inte i ryggen med först en riksdagslön på 71.500 och ovanpå det kompensation för sin tidigare statsråds lön under ett år…..
   Av SD:s utlovade 10 kr sänkning, så blev det 1 kr, biståndet skall löpa på och tolk under hela livet lär nog vara kr för > 2 miljarder varje år. Tidöavtalet krymper för varje dag, men statsministern är jätteglad när han får krama om Ursula von der Leyen, Stoltenberg och kråma sig för Sanna Marin som sätter hela sitt land och hela Norden på spel med Natos kärnvapen.
   Sossarna borde nyktra till och gå SD till mötes, så alla småpartier tappade sin odemokratiska makt med deras 50 % tillsammans.
   Men detta är ännu en obesvarad bön.

 3. Detta är utanför ämnet, men ett tips om en litteraturtjänst från en student från Californien:

  Hi! My name is Jerod and I’m pleased to be at word.harrietsblogg.se. I was born in Italy but now I’m a student at the University of Southern California.
  I’m normally an hard-working student but this half-year I had to travel abroad to see my kin. I knew I wouldn’t have time to finish my literature review, so I’ve found a fantastic solution to my problem – ESSAYERUDITE.COM –> https://essayerudite.com/write-my-essay/
  I had to order my paper, because I was pressed for time to finish it myself. I chose EssayErudite as my literature review writing service because it’s respected and has a lot of experience in this market.
  I received my order on time, with proper style and formatting. (literature review, 37 pages, 10 days, PhD)
  I never thought it could be possible to order literature review from an online writing service. But I tried it, and it was successful!
  I would doubtless advise this [url=http://essayerudite.com]essay writing service[/url] to all my friends 😉

 4. Kan inte låta bli – kom att tänka på Märta Stenevi som vägrade ta Jimmy Åkesson i hand. Är Märta islamist??? Finns det kopplingar mellan ”miljöpartism” och ”islamism” ????????
  Egentligen menat som ett skämt men…..

Kommentarer är stängda.