Pia Hellertz sammanfattar Big Pharmas bedrägeri, där Rockefeller startade en lönsam industri

”Vi litade på sjukvården…” Det är inte bara familjen Ljungbeck som litade på sjukvården utan många, många fler som drabbats av biverkningar, livsfarliga mediciner, vacciner och vård skador som i värsta fall kan innebära död.

———————————————————————————————–

Pia Hellertz är fil.dr, social- och beteendevetare och författare till många uppskattade böcker samt översättare av artiklar. Här är ett par exempel från hennes egna böcker. Låna gärna på Ditt bibliotek, finns de inte så lägg ett inköpsförslag.

Bilder från bokus.com

Här kommer några citat från hennes långa pdf artikel som publicerades under juli 2022 som jag önskar att all sjukvårdspersonal kunde ta del av, främst läkare som är helt i famnen på läkemedelsindustrin vars motto är en frisk patient är en förlorad kund.

Tag gärna del av hela artikeln, när lästid finns.
http://www.piahellertz.com/Vi_litade_pa_sjukvarden%20.pdf

———————————————————————————————

Vi litade på sjukvården
Vissa människor menar att läkemedelsindustrin inte kan vara så bedrövlig.
Tyvärr är den det… Men lyckligtvis är det mycket lätt för alla att förstå varför
denna industri har en sådan skadlig effekt på miljontals människoliv. Det
handlar inte om enskilda mediciner eller enskilda företag. Det handlar om de principer, de lagar, som styr läkemedelsindustrins syn på affärsverksamhet och sjukdom”.

Det skriver Dr Mathias Rath i artikeln ”Vad du behöver veta om bedrägerierna omkring läkemedelsföretagens investeringsverksamhet på sjukdomar” (2007).
I artikeln redovisar Dr Rath sin ståndpunkt i tio tänkvärda
punkter. De fyra första är:

 1. Läkemedelsindustrin är inte en “hälsoindustri”, utan en ”investeringsverksamhet” som bygger på att sjukdomar måste fortsätta och även utvidgas.
 2. Läkemedelsindustrin har mer än 500 miljarder dollar i vinst varje år [2007] – men bara så länge som sjukdomar fortsätter existera som marknader.
 3. Läkemedelsindustrin har byggt den största bedrägeriverksamheten i
  mänsklighetens historia: den lovar hälsa för miljoner människor, men – i stället för att ge hälsa – levererar läkemedelsindustrin allt fler sjukdomar, eftersom sjukdomar är den ekonomiska grunden för existensen för läkemedelsföretagens verksamhet.
 4. För att skydda sin mångmiljarddollarmarknad när det gäller sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, aids och andra sjukdomar, gör
  läkemedelsindustrin allt för att behålla dessa sjukdomar och för att undvika deras utrotning. osv.

Dr Rath går i sin artikel igenom den historiska utvecklingen av hur ”Big
Pharma” utvecklades och belyser Rockefellerfamiljens roll i den. Rockefeller
Foundation grundades år 1913 och med den officiella fasaden att vara ”filantropi”, dvs välgörenhet och annan allmännyttig verksamhet, lyckades de ta makten över läkarutbildningarna och läkemedelsindustrin.

Flexnerrapporten innebar ett totalförbud mot naturliga botemedel.

Bild från Amazon.

När Flexnerrapporten publicerades i USA 1910 var det ett beställningsverk
från familjerna Rockefeller och Carnegie och några andra med oerhörda
ekonomiska tillgångar. De behövde ha avsättning för sina petrokemiska
produkter och de såg att människors hälsa kunde vara en gigantisk marknad.

Det skriver Sven Erik Nordin på sin blogg Svara Doktorn.”
https://www.tv-helse.se/flexnerrapporten-sven-erik-nordin/

—————————————————————————————————-

Läs gärna om hans bakgrund på http://www.svaradoktorn.se/425406668

(Det jag fastnade för var hur en kvinna med cancer i bukspottskörtel med metastaser i lever och njure och med mycket dålig prognos, lyckades bli frisk. Efter inrådan från Nordin började hon inta kolloidalt silver (15 ml fem gånger dagligen) och rejäla doser D-vitamin (6000 IE dagligen) var kvinnan efter en tid cancerfri. Och hon lever fortfarande – fem år senare. Om jag varit i hennes situation så hade jag gjort likadant, då finns inget att förlora mer, när endast palliativ vård återstår).

——————————————————————————————————-

Nu åter till Pia Hellertzs artikel;

Flexnerrapporten
innebar att alla traditionella naturmediciner och behandlingsmetoder som inte vilade på läkemedelsindustrins riktlinjer förbjöds. Örter, vitaminer, kosttillskott och traditionella ”folkmediciner” fick inte längre finnas inom skolmedicinen och betraktas sen dess generellt som ”kvacksalveri”. Sven Erik Nordin avslutar sin artikel med orden: ”Bröderna Flexners rapport från 1910 tar fortfarande livet av människor – även i Sverige! En outsäglig tragedi.”

Pia Hellertz tar förtjänstfullt upp olika patientfall där vård och mediciner kört över den lilla människan och tar upp kämpen Olle Ljungbecks tragiska historia om sin hustrus bortgång, som även har publicerats på denna blogg.

Avslutningen på hennes gedigna och kunskapsfyllda artikel artikel lyder;

”……Jag vill avsluta med att nämna några namn på dessa modiga läkare som
agerat för en förändrad syn på sjukdomar, sjukvård och behandling: Dr Sture Blomberg, Dr Annika Dahlgren, Dr Glenn Dormer, Dr Björn
Hammarsköld, Dr Jens Jerndal, Dr Nils Littorin, Dr Mikael Nordfors, Dr
Sebastian Rushworth, Dr Jan Stillström, Dr Jon Tallinger, Dr Hanna
Åsberg
och Dr Per-Arne Öckerman. Allt fler sjuksköterskor har också börjat
visselblåsa om sina erfarenheter.
Naturligtvis vill jag också nämna de bortgångna Dr Erik Enby och
Docent Ralf Sundberg som verkligen höjt sina röster för en förändring.
Dessutom har vi alla naturläkare, naturterapeuter, homeopater, zonterapeuter, kinesiologer och många flera som vi, som inte vågar lita på sjukvården, valt att anlita… Tack för att ni finns…”

Bild från MÅ BRA

Ytterligare en relaterad källa; ”Vad du bör veta om Rockefellers och läkemedelsindustrins investeringar på sjukdomar(2015) – Dr Matthias Rath, översatt av Pia Hellertz”

https://newsvoice.se/2015/12/rockefellers-och-lakemedelsindustrin/

—————————————————————————————————

Rapporterna om livsfarliga vacciner bara strömmar in på alternativa nyhetskanaler, som självklart svartlistats av Big Pharmas soldater, men i statsmedia är det tyst.

	
Från nyhetssajten Exposing The Darkness Newsletter den 27 oktober 2022.

Doctor Warns: Covid 'Vaccine' Designed to Infiltrate Every Part of Your Body, 
'That's Why People Are Dying' Dr Shoemaker, är legitimerad läkare i Ontario med 45 års erfarenhet, han har arbetat inom akutmedicin, familjepraktik och på militärbaser. Från 2020 till 2022 arbetade han i direkt patientvård på West Ottawa Covid Care Clinic och var en del av Eastern Ontario Response Team mot covid-19. Han har lärt sig om biverkningarna från första hand genom erfarenhet och från data.

"Det här är livsförkortande injektioner. Alla som tar upprepade vaccinationer av dessa covid-19 vacciner förkortar sitt liv med varje enskild injektion. Covid-vaccinet hindrar dig inte från att få covid; det gör faktiskt att du blir mer benägen att få covid tre till fyra gånger”, sa han till folkmassan som samlats utanför Astra Zenecas kontor i Mississauga. "Stoppa dem nu, säger jag till alla premiärministrar i Kanada, gör vad ni kan för att avskräcka ert folk från att få dessa vaccinationer." 

12 tankar kring ”Pia Hellertz sammanfattar Big Pharmas bedrägeri, där Rockefeller startade en lönsam industri

 1. Anledningen till att det råder läkarbrist är Carl Bildts förtjänst. På VEMS uppdrag agerade han? Inte var det för det svenska folkets bästa i varje fall. Han halverade läkarutbildningen på 1990 talet.
  Då han har kopplingar till “kabalerna” och deras långa planering för framtiden av vår kommande massinvandring som nu har skett stegvis .
  Konsekvensen var att skapa det framtida kaos som vi idag fått. På grund av att han skapade bristen på “svenska” läkare, som vi idag har.
  Istället har vi tvingats söka utländska läkare som inte vill tillgodogöra speciellt kvinnors behov p.g.a. av sitt kulturella arv. Man kontrollerar inte ens om de har “köpt” sina läkartitlar. I Rumänien kan man köpa allt! De privata Vårdcentralerna bryr sig inte skit om vad det är för ”typ” av läkare man anställt. Det gäller att ”fylla kvoten” annars får inte vårdcentralerna bedriva ”sina” verksamheter.

  1. En mycket adekvat kommentar, för pengar kan man köpa allt.
   Att Uppdrag granskning tagit upp falsk sjukvårdspersonal i sina program förändrar inte ett dugg. I Kristerssons regering är marknaden helig, där nätdoktorerna tar hand om de nästan friska och lämnar tunga, multisjuka utanför dörren. Det får den offentliga vården ta hand om, samma lönsamma koncept har friskolorna, om konkurs närmar sig, så får kommunen vara städgumma.
   Lätta patienter och studiebegåvade elever tar marknaden hand om, medan de tunga och ungar utifrån och de med alla bokstavskombinationer får region och kommun ta hand om, allt medan konsulterna på socialstyrelsen och skolverket skriver om säker, trygg vård och att lärare skall möta alla elevers behov…

 2. Tack för intressant läsning . Vill tillägga att Jacob Nordangårds 2 senaste böcker , Rockefeller en klimatsmart historia och Den globala statskuppen är läsvärda angående dagens texter .
  Mvh Sjöström

 3. Kan begreppet virus vara en del av BPh bedrägeri? Osynlig, oidentifierbar, i det närmaste opåverkbar.
  Pss som kyrkan och schamaner kunde rädda från sjukdom vars orsak då var onda andar och Guds vrede.

   1. Tack för denna länk om medicinska bedrägerier!
    Där skapande av virus först ger svåra sjukdomar, sedan skapas vacciner som blir obligatoriska, rädsla och skräck för handikapp och död förmedlas av media.
    Åter är det bara att följa pengarna och om igen hamnar vi vid Rockefeller institutet, som med sina tentakler ut i läkarutbildningen, medicinska tidskrifter, folkhälsomyndigheter, politiker och WHO (som nu Bill Gates kontrollerar) styr över människors hälsa, liv och död.
    Historien upprepar sig bara, i går skapades poliovirus, DDT, i dag skapades sars virus till Covid 19 efter samma koncept. Apkoppor, HIV är andra skapade virus sjukdomar.
    Big Pharmas kassor sväller åter över vid denna Covid pandemi, där booster sprutor helst skall tas varje år tills vid trillar ner i graven.

    https://21stcenturywire.com/2022/10/19/video-toxicology-vs-virology-rockefeller-institute-and-the-criminal-polio-fraud/

    VIDEO: Toxicology vs Virology – Rockefeller Institute and the Criminal Polio Fraud av professor William Engdahl

    Han är en prisbelönt geopolitisk analytiker, strategisk riskkonsult, professor och föreläsare. I juli 2022 publicerade han en lysande essä med titeln ”Toxicology vs Virology” som avslöjade Rockefeller Institutes roll i att skapa virologi. Med hjälp av Polio som ett exempel, beskriver den hur fiktiva ”virus” används för att främja medicinsk tyranni.

    Engdahl har bland annat avslöjat:
    – Flexners bedrägliga experiment
    – American Medical Associations korruption
    – Hur Rockefellers kontrollerade polioberättelsen
    – De verkliga orsakerna till Poliomyelit
    – Hur det relaterar till covid-19 och nuvarande globalistiska agendor.

    Jag förmodar att han inte längre får några forskningsanslag beviljade.

    Ps: I dag fick jag kallelse till vaccinering mot vinter influenzan……Ds.

 4. Här i Kina, som inte står under kontroll av det det amerikanska medicinindustriella komplexet, går det åt motsatt håll. Tusentals Traditional Chinese Medicine (TCM) kliniker grundas, och TCM är om möjligt törsta valet. TCM går tillbaka över 3,000 år, och det var i Kina man upptäckte till exempel penicillinet, men man kunde då inte förädla det. Wikipedia skriver att ”TCM är en alternativ medicinsk praxis hämtad från traditionell medicin i Kina.” Verkligheten är att det är TCM som är kärnan i medicin, och västmedicinen som är alternativet. Syftet med TCM är att åtgärda orsaken till problemet, medan västmedicin siktar mer mot att påverka symptomen så patienten ständig måste återkomma och köpa mer av deras mediciner när effekten upphör. Tyvärr finns det en otrolig flora av vidskeplighet i väst när det gäller TCM, ofta medvetet spritt av vinsthungriga BigPharma bolag, som gör konstanta stora ansträngningar att reglera bort TCM då det skär i deras vinster. TCM måste praktiseras av utbildade och erfarna utövare, det är ingen piller kur. Det finns gott om pratglada bedragare som säljer rena ”orm-oljor” utan praktiskt värde.

  1. Du har så rätt, men att Kina är ett föredöme ur många aspekter får inte nämnas i statsmedia, där råder bara Kina förtryck.
   Håller helt med att grundorsaken göms medan bara symptomen nämns. Enligt Big Pharma är en botad patient en förlorad kund.
   Vad jag dock inte förstår är de hårda restriktionena kring Covid-19 från Kinas ledning, som för mig är en svår influenza främst för sköra och gamla som drabbas. Kroppens naturliga immunförsvar försvagas och spikeproteiner kan förstöra celler i både hjärta och hjärna enligt flera obucentrapporter av vaccade personer.
   Dessa mRNA framställda gen vacciner har gjort mer skada än nytta, medan Big Pharma gör enorma vinstrekord.

   1. ”de hårda restriktionena kring Covid-19 från Kinas ledning” Det är en propaganda lögn. Jag har själv varit med om två, vad väst kallar, ”nedstängningar”, och allt går ut på att reducera smitt-tillfällena. Möter du 100 personer en dag har du teoretisk 100 gånger mer chans att bli smittad än om du möter en person.

    Det är folket i Kinas krav på att rädda liv. I USA har över en miljon dött av det amerikanska viruset Covid. Vi vet idag att det kom från USA. Hade Kina följt USAs mall hade, med hänsyn till innevånarantalet, 4.5 miljoner kineser nu varit döda. Den verkliga siffran är omkring 5,000. 4.5 miljoner liv har alltså räddats.

    Kina har alltså satt människors liv över kapitalistiska krav på tullväxt och vinst. Det visar Kinas djupa respekt för mänskliga rättigheter.

    Jag deltar själv i detta, och i vårat område går vi och testar oss var vecka nu. Det gör jag på min regelbundna morgon eller kvällspromenad, och det tar 15 sekunder. Det är en gratis service och skyddar mig. Besväret att rädda 4.5 miljoner liv genom att spendera 15 sekunder i veckan känns rätt motiverat. Jag struntade i det en gång, appen blev orange nästa dag, så efter ett par dagar testade jag, men ingen sa ens pip. Appen blev grön.

    Visst är folk trötta på detta, inklusive mig själv, på samma sätt som man kan vara trött på jobbet, vädret eller regnet, men systemet har solitt folkligt stöd. När det infördes gick stödet till regeringen upp till 98%. Det finns inget tvång, inga bestraffningar, och inga påtryckningar. Deltar man inte är det enda som kan hända att man kan bli nekad tillträde till en byggnad eller en affär. Folk ställer upp, därför att det det räddar miljoner liv, inklusive deras eget.

    Kina har utvecklat ett system för att övervaka viruset, inte människorna, och det fungerar. Det har möjliggjort att det mesta i landet har kunnat fortsätta fungera normalt. Ekonomin har tagit stryk, i Kina förväntar man sig att utvecklingstakten går ner från 5.5% till mellan 4% till 5%. I USA talar man om mellan 3% till 4%. Det är ändå briljant jämfört med Sverige, EU och USA där utvecklingen förväntas vara negativ. I Kina talar man inte om att välja mellan ”heat or eat”. Det går faktiskt väldigt bra, och blir bättre, i Kina.

Kommentarer är stängda.