Faller korthuset med skulder ihop tillsammans med en global katastrof?

"Den globala skuldmarknaden är i storleksordningar större än aktiemarknaden, och skuldinstrument över hela världen har nästan nått brytpunkten på grund av Feds stadiga höjning av räntorna i år.

I Tokyo har Bank of Japan inte lyckats hitta en enda köpare av 10-åriga japanska statsobligationer (JGB) de senaste tre dagarna.

Guvernören för Bank of England, Andrew Bailey, varnade just investerare för att de hade tre dagar på sig att likvidera skuldinnehav innan BoE drar sig ur och slutar köpa upp alla sviktande gilts (obligationer) som finansierar pensioner i Storbritannien.

Skuldinstrument, pensioner och obligationer börjar gå sönder över hela världen. Vi måste titta mycket noga på detta och undvika att bli utplånade när korthuset faller."
Från Natural News den 13 oktober "Global debt markets are breaking - pensions and currencies facing failure" 

Inte konstigt att västvärldens makthavare klassar Natural News som Fake News.

Enligt Wikipedia saluför Natural News högerextrema, anti-vaccinationskonspirationsteorier och är en falsk nyhetswebbplats känd för att främja alternativ medicin, pseudovetenskap, desinformation och högerextremism. Webbplatsen började publicera artiklar 2008 och är baserad i USA.

Bild från Politic Fact

Makthavarnas allierade för korrekta publikationer är till exempel Politic Fact som skriver ;

NaturalNews.com sade den 3 februari 2020 i en artikel: De påstår att ”coronaviruset konstruerades av forskare i ett labb.” skrev PoliticFact upprört, eftersom de bevakar Big Pharmas och makthavarnas sanning.

Hoppsan, Hejsan, nu har visst postmodernismens relativister tappat fästet om att ingen sanning finns, när deras egna påståenden granskas.

Wikipedia förklarar relativism så här; ”Relativisterna menar å sin sida att all kunskap och alla värden är bundna till en viss kontext, ett visst perspektiv, ett visst sammanhang. Av detta följer automatiskt att ingen kunskap är absolut eller tidlös. Människan kan således aldrig besitta absolut kunskap”.

Tyvärr, misstänker jag att Politic Fact har mer Fake News än alternativa medier.

Om våra pensioner utvecklas eller avvecklas är ännu höljt i dunkel, när den stora återställningen pågår i det dolda inom alla samhällsområden.

När tom SvD skriver om pensionskrisen i Storbritannien, så borde fler medborgare inse hur det står till. Skattelättnader från regerande tories för att hjälpa britterna att klara el räkningarna resulterade i en kedjereaktion. Då premiärminister Tuss och finansminister  Kwasi Kwartengs minibudget skapade ett hål i landets ekonomi, som fick pensionsfonderna att skaka, när Bank of England hotade sluta med köp av obligationer och statspapper, vilket fick pundet att rasa och investerare att fly.
Det slutade med att finansministern fick sparken och att premiärministern sitter löst. Men till Ukraina flödar miljarder av skattepengar från Europa som EU:s sanktioner knäar.
https://www.svd.se/a/2B8Lea/storbritannien-hotas-av-kollaps-ni-har-tre-dagar-pa-er

Grundorsaken till krisen är Natos/USA:s utvidgning österut med Putins anfallskrig mot Ukraina som motreaktion. Fredssamtal är tabu för Nato, som utlovar vapen stöd till Ukraina i ”månader och år” och Ursula von der Leyen hejar på. För denna elitistiska krigshetsande kabal vet att de alltid klarar sig, trots att folket protesterar på gatorna.

Putin varnar Nato för ”global katastrof” västerländska ledare har förhoppningsvis ”tillräckligt med intelligens” för att undvika en direkt militär konfrontation med Ryssland, sade Vladimir Putin. Att sätta NATO-trupper i direkt kontakt med den ryska armén skulle vara ett dumt steg som kan leda till ”global katastrof”, varnade Rysslands president Vladimir Putin på fredagen, efter toppmötet mellan Centralasien och Ryssland i Astana, Kazakstan. På frågan om Nato skulle kunna skicka trupper till Ukraina om landet var nära att besegra sin konflikt med Ryssland, sa Putin att detta skulle vara ett ”farligt steg som kan leda till en global katastrof….”
Från End Times Headline News den 15 oktober.

EU med sina sanktioner skjuter sig själva i foten. USA vill vara världspolis och krossa Tysklands beroende av Nord Streams gas från Ryssland. Efter sabotaget mot gasledningarna, som sannolikt orsakades av USA med svenska marinen som vägvisare, vägras ägarna av Nord Stream, både Ryssland och Tyskland att få delta i utredningen.

Sannolikt blir det en Estonia skandal i repris!

El priserna fortsätter att rusa och därutöver pågår den dåraktiga fossilfria omställningen. Allt detta gör att britterna redan fryser och att deras pensioner ryker. Ett mönster som sprids till hela Europa och makthavarna varnar för krigs vinter. De skyldiga låtsas i vanlig ordning vara utan allt ansvar och skyller sin erbarmliga politik som styrs av USA med sin krigsalliansen Nato, enbart på den onde Putin.

Alternativa medier både här hemma och över Atlanten måste kväsas för de lägger krus i Klaus Schwabs med Davosbrödernas maskineri och visar hur övergivet folket är av sina makthavare och jag hoppas innerligt att de fortsätter att rösta fel medan tid är.