Råd till en ny regering från Birgitta Sparv

Efter att ha lyssnat på P1 Morgon 221010, där en korrekt liten samling försökte överträffa varandra med att ta samverkansflosklerna till nya höjder, ger Birgitta Sprav följande råd till den nya regeringen.

”…..Mina egna blygsamma råd till den nya regeringen lyder i korthet:

Lyssna enbart på Nord och andra kunniga och vettiga chefer inom polisen. Stryk absolut allt övrigt psykologiskt,  socioekonomiskt och ovetenskapligt psykbabbel om föreningsliv, bibliotek, fritidsgårdar, skräddarsydda föräldrautbildningar, familjecentraler och samverkan med soc. Detta har, som alla vet, redan prövats i minst 30 år med noll i resultat.

Gängkriminaliteten bara ökar år från år, trots alla dessa helt verkningslösa miljardsatsningar, som bara göder de som leder dem som åtnjuter statliga och kommunala bidrag. Som Eskander med sitt läsfrämjande, som har bidrag till sin egen lön, och ett flertal anställda i sin förening, från Statens kulturråd, Region Stockholm och kommunen.

Stryp asylinvandringen till Sverige till noll, på obestämd tid, samt all anhöriginvandring. Tillåt endast högkvalificerad arbetskraftsinvandring, vid behov.

Säg upp samtliga internationella flyktingkonventioner så fort ni kan. Det går faktiskt, och det tar bara ett år att komma ur dem. Stoppa på så sätt effektivt gängkriminalitetens ytterligare katastrofala tillväxt i våra  utanförskapsområden.

Vi får tyvärr inte fler läkare, sjuksköterskor, tandläkare, lärare, kunniga jurister inom svensk lagstiftning, kärnfysiker eller molekylärbiologer i Sverige genom massinvandring av lågutbildade människor från Mellanöstern och Afrika. Som har mycket låga chanser och/eller saknar varje vilja att integreras/assimileras i vårt land. Hur mycket man än önskar att så vore fallet. Vilket jag vet att ni redan vet.

Så sätt igång nu, så snabbt ni kan. Även om både ni och jag vet att denna destruktiva samhällsutveckling kommer att kräva många och långa år att komma tillrätta med. Om det ens är möjligt. Men ni har hur som helst mitt fulla stöd i ert kommande arbete! 

https://sverigesradio.se/…/gangkriminalitet-vad-kravs

——————————————————————————————————

Regeringen har också stöd för dessa råd från 20, 5 % av SD:s väljare, som liberalerna helst vill glömma. De hyllar demokrati , men bara så länge som väljarna tycker som de själva. Tig eller tyck som vi är Sveriges definition av demokratis yttrandefrihet, vilket är tolkningen av våra låtsasdemokrater i hela väst världen. Det som är sorgligt är att så få inser vad migrationen har för syfte.

Tyvärr tror många ännu på att alla flyr från krig och förtryck, som vi måste vara riktigt snälla emot. Trots att Frontex, EU;s egen kustbevakningsstyrka, gång på gång redovisat att > 80 % är ekonomiska migranter.
Nu kan önskan om bättre liv ge rätt till asyl och därmed kravlös försörjning, som kan pågå livet ut.
Då borde fler vakna och inse att flyktingkonventioner bara är alibi för att förstöra nationalstaten och ge hyperkapitalisterna nya konsumenter och bankerna fortsatta ränteintäkter, när staten tvingas till nya lån, eftersom statens skatteuttag och besparingar börjar nå sin brytpunkt. När inga pengar finns kvar till konsumtion hos de som jobbar och sliter, då börjar hjulen sakta ner och lågkonjunkturen kliver in.

Meningen enligt den stora återställningen är ju att vi skall bli lyckliga utan att äga någonting och vi får ta till oss Henry Kissingers ord, som en bloggföljare skickade;

”Allt kommer att bli annorlunda, många kommer att lida.
Det bli införd en ´Ny Världsordning´.
De som överlever kommer att leva i mycket bättre värld. Världen som vi har längtat efter blir realitet.”

Min tro att den nya regeringen skulle vilja lämna detta globala partnerskap är tyvärr mycket skral.

Lämna internationella konventioner, aldrig i livet, hur skulle det då gå med våra internationella karriärer?
Vi har gödslat miljarder till både FN och EU och då förväntar vi oss välbetalda jobb med minimal arbetsinsats efter att väljare röstats bort oss……

Ett partnerskap som endast är till för Rockefellers och Rothschilds mål om världskontroll med sina Davosbröder i högsätet och våra makthavare som springpojkar bredvid.

Ps. Vi får i alla fall vara glada att vi slapp Carl Bildt som utrikesminister…det blev Tobias Billström, kanske som plåster på såren efter volym utskällningarna för några år sedan… https://samnytt.se/har-ar-de-nya-blagula-ministrarna/ Ds.

5 tankar kring ”Råd till en ny regering från Birgitta Sparv

  1. Taipei has warned Beijing against carrying out any military flights into Taiwanese airspace, vowing to treat any such intrusions as a “first strike,” according to Taiwan Defense Minister Chiu Kuo-cheng.

    Addressing lawmakers at a meeting of the Legislature’s Foreign and National Defense Committee on Wednesday, Chiu said that any Chinese fighter jets or drones that cross into Taiwan’s territorial airspace will prompt a reaction from Taipei.
    megamfknitd7mmb6rjoi65ciz23zkch547cbjggn54h5ebtputfo3nid.onion

  2. Håller med, bra vi slapp Carl B. Han uttalade i tv att han fått förfrågan men tackat nej. Han avslutade med att säga att han kan bistå på annat sätt… bevare oss…
    Tror dock att denna regering är långt bättre än den förra – men upp till bevis!

    1. Helt rätt!
      Men efter dessa 8 röda år, så är man tacksam för smulan.
      Hoppas SD sätter ner foten, om Pehrsons (L) opålitliga gäng bråkar. Det är på SD:s mandat allt vilar.
      Negativt är att fjäskeriet för Erdogan kommer att ta ny fart och tidigare omhuldade kurder lever farligt.
      Nato är nog lika heligt som Koranen för muslimer.
      USA:s 251 militära interventioner från 1991 är totalt bortglömda. Nu skall Putin ner på knä till vilket pris som helst, priset för denna krigshets betalar makthavarna aldrig själva. Jag är tveksam om USA vågar upprepa samma proxy krig mot Kina om oppositionen i Taiwan och Hongkong vill ha hjälp

      1. Nä Harriet – där går nog gränsen för USA – såvida inte stolliga europeér hjälper till – vem vet, man är snart inte förvånad över någonting…

    2. För det första har han inte tackat ja till medverkan i Adventskalendern? Han har ju redan uppträtt där!
      Att han fått en annan inbjudan är enbart en lapsus av trötta förhandlare enligt mig

Kommentarer är stängda.