Georgia Meloni ställer folkets frågor och lever farligt, precis som alla som utmanar den globala eliten.

Citat från några av hennes tal, som får applåder av vanligt folk, men som den globala eliten föraktar, som vill ha sönder kärnfamiljen.

Innehållet påminner mycket om Putins tal, men han är paria bland vanligt folk, som vägrar se hur Natos krigsmaskin kör över alla som vädjar om fred. Elon Musk är den senaste som Zelenskyj låter sin vrede forsa över. Vi får se om Musk köper twitter denna gång och om yttrandefriheten får bättre plats?

https://www.friatider.se/elon-musks-kop-av-twitter-tycks-bli-av

Georgia Meloni talar för oss alla:

”Snälla svara mig på dessa frågor. Det handlar om vad vi gör här i dag.

 • Varför är familjen en fiende?
 • Varför är familjen så skrämmande? Det finns ett enda svar på alla dessa frågor. För det definierar oss. För det är vår identitet. För allt som definierar oss är nu en fiende för dem som vill att vi inte längre ska ha en identitet och vara perfekta konsumentslavar.”

– Och så attackerar de nationell identitet, de attackerar religiös identitet, de attackerar könsidentitet, de attackerar familjeidentitet. Jag kan inte definiera mig som italienare, kristen, kvinna, mamma. Nej.”

”Jag måste vara medborgare x, kön x, förälder 1, förälder 2. Jag måste vara ett nummer. För när jag bara är ett nummer, när jag inte längre har en identitet eller rötter, då kommer jag att vara den perfekta slaven utlämnad till finansiella spekulanter. Den perfekta konsumenten.”

– Det är anledningen. Det är därför vi väcker så mycket rädsla. Det är därför denna händelse inspirerar så mycket rädsla. För vi vill inte vara siffror. Vi ska försvara människans värde. Varenda människa. Eftersom var och en av oss har en unik genetisk kod som inte kan upprepas. Och gilla det eller inte, det är heligt. Vi kommer att försvara den. Vi ska försvara Gud, landet och familjen.”

– Det där som äcklar folk så mycket. Vi kommer att göra det för att försvara vår frihet, för vi kommer aldrig att vara slavar och enkla konsumenter utlämnade åt de finansiella spekulanterna. Det är vårt uppdrag. Det var därför jag kom hit i dag.”

Och från ett annat av hennes tal:

”Ja till naturliga familjer, nej till HBTQ-lobbyn, ja till sexuell identitet, nej till könsideologi, ja till livets kultur, nej till dödens avgrund, nej till islams våld, ja till säkrare gränser, nej till massinvandring, ja till arbete för vårt folk.”

Källa: https://www.unz.com/article/giorgia-meloni-as-italian-pm/ 

Från Swebbtv den 4 oktober; ”…….En video på Italiens premiärminister Giorgia Meloni har blivit censurerad från youtube. Videon som är från 2019 visar hur den nyligen valde premiärministern håller ett tal som kritiserar globala finansintressen och försvarar kärnfamiljen. Talet hölls på Världskongressen för familjer och handlar om vikten av identitet framför att bara var konsumerande slavar. Talet blev dock för mycket för Youtube , som i onsdags i förra veckan tog bort den virala videon med ursäkten att den bröt mot plattformens användarvillkor. Videon blev sedan åter upplagd efter att Youtubes taleskvinna Ivy Choi gjort en annan bedömning.
https://www.naturalnews.com/2022-10-02-new-italian-prime-minister-puts-globalist-elite-on-notice.html

Bild; expressens.se

Min oro är stor att Åkesson nästa år också kommer att vifta med en Pride flagga, efter partiets anpassning till korrektheten och frågan är om Meloni tvingas göra detsamma?

Misstanken finns, som påpekats i kommentatorsfälten att hon medvetet eller omedvetet tvingas till en politik med stor anpassningsförmåga till den globala eliten.

5 tankar kring ”Georgia Meloni ställer folkets frågor och lever farligt, precis som alla som utmanar den globala eliten.

 1. Man kan ju tro att DE öppnar en ”pedofilklubb”! Vad flaggar man för? Inte är det för Sverige i varje fall.

 2. Det är bara så intressant att se hur olika detta är i Kina. Här är familjen, biologisk kvinna, biologisk man, och barn, kärnan i hela samhället, och det är intensivt försvarat.

  Som vanlig förvrider DN sanningen.

  Studio DN: Därför pågår en häxjakt på androgyna män i Kina [Androgyna =Kvinnliga, tvåkönade]
  https://www.dn.se/varlden/studio-dn-darfor-pagar-en-haxjakt-pa-androgyna-man-i-kina/

  Samtidigt är homosexualitet helt accepterat, inte som en avart i samhället, utan som en missbildning, vilket det rent vetenskapligt är. Det finns gay-barer, gay-restauranger, och hela grindstäder som enbart befolkas av LGBT folk. Alla är välkomna. Det görs ingen skillnad. Det finns inga extra rättigheter utöver vad alla andra har i samhället, och inga provocerade regnbågsflaggor, klädsel, uttalanden eller uppträdande. Det finns inga ”avvikande” i samhället. Den som har en manlig eller kvinnlig kropp anses ska klä sig passande för att inte sticka ut, och inte provocera.

  Generellt är provokatörer inte välsedda i Kina. Alla har samma rättigheter, och än mer skyldigheter i samhället. Det finns egentligen inga könsroller i Kina, som i olika yrken. Däremot ska alla ha rätt att spela sin roll i samhället. Det betyder i praktiken att män och kvinnor naturligt finner sina något olika komplementära roller. Det är till exempel mycket vanligt att mannan i familjen i Kina sköter matlagningen, traditionellt i västerländsk kultur kvinnas roll. Däremot är hemmet och rollen att leda aktivisterna i hemmet mycket tydligt kvinnas roll och ansvar, vilket inte betyder att hon samtidigt gör arbetet utan sätter andra att göra jobbet. Både man och barn.

  1. Har Du försökt att publicera dina Kina erfarenheter i statsmedia? De borde ha dignitet efter många år i landet.
   Det skulle vara en välbehövlig motvikt till västs nedsvärtande av Kina, där DN i vanlig ordning har ledartröjan. Mångfald i åsikter finns bara så länge vi tycker som Bonniers lakej Wolodarski med hans förljugna vänsterliberala agendajournalistik.
   Jag har fått in ett par tre inlägg på hans insändarsida, men efter hand förstod jag att de bara var lockbete för korrekta, vredgade kommentarer för mina högerextrema åsikter, så jag slutade och håller mig till bloggen.

   1. Jag har skickat in artiklar, men bara fått den virtuella ruttna tomaten i retur, om någonting. I ett sällsynt svar ”undanbad” man sig sådant. Jag får hålla mig till kommentarer och bloggandet. Senaste inläggen.
    https://mychinaway.blog.se/julia-caesra-dagens-nyheters-utveckling-fran-respekterad-nyhetstidning-till-ett-oanstandigt-propagandaorgan/
    https://mychinaway.blog.se/dn-ar-fortfarande-trogen-sin-amerikanska-tradition-lat-det-ruttna/
    Den enda som producerade någorlunda vettiga rapporter var Björn Djurberg på Sveriges Radio, men av någon anledning har han tystnat. Björn har verkligen ansträngt sig att lära sig Kina och språket. Jag tror han är gift med en kvinna från Kina.

    1. ”Man roas faktiskt av klantigheten på DN. IQ räcker tydligen inte till. Redan på 50-talet skrev DN på beställning för amerikanska CIA, det har dom fortsatt med till denna dag. Det är bara att läsa innantill för att förstå det…..”
     Skilda världar att läsa DN och Din blogg MY China, som vanligt är verkligheten agendajournalistikens största fiende.

Kommentarer är stängda.