Kan vår mörka framtid ljusna?

Frågar sig Peter Krabbe i detta inlägg på sin blogg, som har världen i fokus med frågorna; Vem styr vår framtid och varför?

Att beskriva symptomen på nationers förfall pågår, men få vill löpa linan ut och synliggöra grundorsaken till konsekvenserna av pågående massinvandring till väst, inflation, el pris chock, konkurser, krig mm som den vanliga människan drabbas av.
Att inga händelser äger rum i ett vacuum utan är noggrant planerade av världens globala väst elit med den stora återställningen och Agenda 2030 behöver om och omigen upprepas. Det gör debattören Peter Krabbe i detta inlägg.

Han frågar sig efter högerns framgång i det svenska valet:
”…..Kan vi då lita på att våra nya makthavare verkligen arbetar för oss, eller är det hela bara ett propagandanummer av samma dignitet som de som förde Macron i Frankrike till makten under folkets jubel, eller som fick Ukrainas folk att rösta fram en TV-stjärna till posten som president i tron att TV och verklighet var samma sak? Kanske skrattar deras regissörer i smyg gott åt vår godtrogenhet? Om ett år har vi svaret på dessa funderingar, till dess kan vi bara njuta av den paus vi får genom att slippa den omedelbara fortsättningen på åtta års ständigt växande ångest och elände.

Genom internet med sociala medier börjar allt fler se den globala elitens agenda, där den nya tysken Klaus Schwab med sin skapelse WEF styr med järnhand och tom skryter om det. Nu börjar både han och hans närmaste meningsfränder bli gamla och vill se resultat av sitt arbete innan de lämnar jordelivet. Vilket leder till brådska med point of no return som gör att deras girighet och maktgalenskap synliggörs för allt fler medborgare.

”…...Det märkliga är ändå att World Economic Forum (WEF) helt öppet går ut med sin agenda i av dem själva styrda media, Schwab skriver böcker om hela planen lika öppet som Hitler skrev Mein Kampf. Bli fattig, äg ingenting och lev utan bekymmer tills staten avlivar dig – när du är onyttig för samhället. Allt får du hyra av samhället – så länge som din medborgarlön räcker. Allt i klartext. Tror man då inte på detta? Så kan det väl inte bli säger 98% av befolkningen. Kanske ändrar man uppfattning när man vet att WEF ägs av samma intressenter som äger världens finansmarknader, storföretag, monopolkluster, FN, EU och kanske – svenska staten?………
För att genomföra planen har man bildat världens största holdingbolag, Vanguard, som tillsammans med ett par andra som Black Rock och State Street köper in alla mindre bolags kontrollerande aktieinnehav för att bilda heltäckande handels- och finansmonopol….

Medel för deras nya världsordning är pandemier, där man samtidigt förbjuder effektiva äldre mediciner, man demoniserar vaccinvägrare och skapar inflation med stigande räntor, som ger konkurser så medelklassen med bönder kroknar.

Bildkälla; zazoom.it

Krig provoceras fram, efter debaclet i Mellanöstern, riktades blicken mot Ryssland som agerade efter USA/Natos västorientering av Ukraina, vilket nu resulterat i elbrist. Allt detta ger konkurser och befolkningsminskning, samtidigt som deras klimatalarmister får härja fritt i deras styrda medier.

Krabbe återvänder till Sverige i slutet på sin artikel och uppmanar SD att kräva ministerposter för de är valets vinnare och den direkta anledningen till regeringsskiftet. I från den positionen kan de hävda att fred och samarbete är mer produktivt än att kriga mot Ryssland genom vår ogenomtänkta Nato anslutning.

Jag är inte lika hoppfull om SD orkar genomföra detta självklara krav, anpassningen till moderaterna och hela 7-klövern har gått för långt. Att sitta lugnt i riksdagsbänken och invänta fet pension kan locka mer än konfrontation.

Jag önskar en fortsättning på Krabbes analys där fokus också riktas mot Kina&Rysslands nya världsordning med Bric länderna bakom sig. Nyligen höll SCO (Shanghai Cooperation Organization) en stor sammankomst i Samarkand där samverkan och handelsutbyte stod på dagordningen mellan Ryssland, Kina, Turkiet, Indien och nu också Iran. Allt medan Ursula van der Leyen kräver att vi skall duscha kallt…..

Tyvärr tror jag att den ljusnande framtid är långt borta, eftersom det tar så lång tid för medborgare att vakna och inse att de som styr oss inte vill oss väl. Risken är stor att vi blir lurade igen med pågående maktskifte, trots att jag ännu känner en lättnad över att slippa se och höra fd statsministern med sina twittrande ministrar.

Källa; Och den ljusnande framtid är vår

Se gärna videon med Einar Askestad och Pär ström, som en bloggföljare skickade;
Sorgen över att förlora vårt land; Vi förlorar vårt land – Mångkulturen tar över

Bild; nyheter 24.se

Nu får Växjöborna höra Allah prisas i det offentliga rummet.

3 tankar kring ”Kan vår mörka framtid ljusna?

  1. Harriet din analysförmåga av vår svåra tid är mästerlig.
    ”Krig provoceras fram”
    USA styrs av psykopater inget får stå i vägen för att de ska nå sina mål.
    Läste häromdagen om deras bombningar på Balkan där de släppte smutsiga bomber från hög höjd med resultaten att det fortfarande föds missbildade barn.
    USA fick vad de ville Kosovo i sin hand och där sin bas. ( där mullrar det också vid gränsen mot Serbien.) allt tyder på de vill sätta Europa i brand
    http://whitetv.se/sv/dn/2919.html

     USA nu hävt sitt vapenembargo mot Cypern från 1987 så att de kan få vapen som stärker Grekland i konflikten med Turkiet.
    Viktiga steg närmare WW3, som USA så gärna vill ha! Med Ryssland och Europa i spillror kan USA äntligen få världsherravälde: The New World Ord

    1. Åter Tack för information, som alltför få medborgare får ta del av.
      ”…..Sedan den amerikanska statskuppen mot Ukraina februari 2014 med vice utrikesministern Victoria Nuland i spetsen har USA fullständigt tagit kontrollen över Europas mest korrupta land….”
      Och nu skall kontrollen över Europa fullbordas med risk för ett tredje världskrig som närmar sig. Ryssland med sina öst allierade skall ner på knä för att aldrig resa sig mer, men risken är stor att det blir tvärtom, när björnen och draken ilsknar till på allvar.
      Är planen att Europa får ett slagfält för att en ny värld skall förverkligas, där giriga teknokrater får Orwells framtidsversion att blekna.

Kommentarer är stängda.