FN:s dubbla tungor, med vackra ord som skydd för den globala elitens girighet

I Danmark har en smula förnuft smugit sig in angående fortsatt vaccinering. Personer under 50 år behöver ej nya booster sprutor. Men i Sverige ångar folkhälsomyndigheten på med sjukvårdens benägna hjälp och uppmanar till nya sprutor, för alla över 18 år, som påstås skydda mot sjukdom och död.

Att det kan förhålla sig tvärtom får inte yppas, troligen vill även här våra makthavare ligga bra till hos Bill Gates med Big Pharma, där FN med WHO ständigt för fram deras försåtliga budskap.

När jag lyssnade på Rapport tisdags, höll jag på att bli duperad av FN:s generalsekreterare António Gutérras. Han höll ett tal på FN:s toppmöte för världens ledare i New York som nästan fick hela församlingen att gråta över att ojämlikheten exploderar och vår värld står i brand. För säkerhets skulle hade en stor del av den ryska delegationen vägrats visum.

Men, som slutkläm hävdade denna predikanternas predikant att en världsomspännande samverkan var enda vägen till räddning för den varma planeten med fattigdom och allt annat elände. Den globala eliten med WEF, Big bröderna och dess hantlangare kunde andas ut av lättnad, när den stora återställningen lurade bakom orden.

Bild; Aftonbladet ”Utlys klimatnödläge” António Gutérras

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/GMQy4J/fn-toppmote-oro-for-att-kriget-i-ukraina-ska-overskugga-andra-problem

Åter till biverkningarna efter detta förödande experiment vaccin som gjort Big Pharma stormrikt.

Från Brighton News; 20 september 2022

https://www.brighteon.com/2fe62a43-04d0-4e1c-9916-fc06e0c49863

 • Sjuksköterska talar ut om allvarliga biverkningar hos barn från COVID-injektioner

Barnsjuksköterskan Tawny Buettner i San Diego tog hand om många barn som drabbades av hjärtmuskelinflammation efter att de fått det experimentella mRNA-proppskottet. Hennes sjukhus (som så många andra i Amerika) vägrar helt och hållet att rapportera vaccinskador och dödsfall till Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) – vilket är ett federalt brott.

Just nu är det ganska tyst om covids mutationer, medias skrämselkampanj riktas enbart mot Putins Ryssland. Där man sablar ner aktuell folkomröstning som ska hållas både digitalt och fysiskt i regionerna Luhansk, Donetsk, Cherson och Zaporizjzja om vilken tillhörighet folket vill ha. Önskas Ryssland så är det Putin arrangerat och om Ukraina önskas, då är det folkets vilja.

https://www.svd.se/a/on6LOV/ukraina-expert-tror-latsasval-i-donbass-stalls-in

Maktens lögner rullar vidare med räddande vacciner, eftersom mycket finns i lager både hos nationerna och Big Pharma. Medias enögdhet om kriget i Ukraina är nu desperat, där allt är den lede Putins fel.

Hoppet är att fler människor börjar vakna och inser hur duperade de blivit, men frågan är om det är försent?

4 tankar kring ”FN:s dubbla tungor, med vackra ord som skydd för den globala elitens girighet

 1. Det är mycket förvånande att väldigt många människor verkar, på allvar, tro att vi befinner oss i ett ”klimatnödläge”, att vi måste spruta oss med vaccin i massor trots att människor blir sjuka av det och t.o.m. dör av det, att Putin ensam bär skulden för kriget/konflikten i Ukraina. Klockorna borde dåna i huvet på folk men nää…. och många av våra stolliga politiker är farliga för allmänheten…

  1. Sanningen att klimatalarmism och pandemier bara är ett sätt för att kuva befolkningen är för svår att ta in. Att det är miljardärer, kungligheter med dess sammanslutningar/organisationer som ligger bakom, vars agendor media basunerar ut, är ännu svårare att inse.

 2. Folkomröstning är naturligtvis det humana det demokratiskt enda rätta.
  Min måg reservofficeren får något hatiskt i blicken när jag hävdat det.
  Märkligt detta putinhat.
  Märkligt denna oförmåga att se vilken fulspelare Usa är
  Att unga människoliv spills verkar vara en bagatell
  Alla som läst Remarques roman på västfronten intet nytt ( 1:a världskriget ) förstår vad jag menar.

  1. En av de bästa böcker jag läst som på ett naket, osentimentalt sätt, dock inte utan galghumor, återger Remarque krigets fasor genom soldaten Pauls tankar som påminner oss om att krig inte bara släcker livet för de som stupar, utan även släcker livsgnistan hos många som överlever.
   En mycket aktuell bok i dag som tyvärr USA/Natos krigshetsare och allierade inte tar del av.
   Godheten riktigt lyser om Ann Linde, när hon mässar om att nu måste Putin ner på knä, om makthavarna så tömmer landets hela kassakista och inte kommer mässandet att avta med Kristersson vid rodret.

Kommentarer är stängda.