Sanningens ord från Olle Ljungbeck

Vart hän skall vi och andra ädla fly säger Jan Guilleu när SD går framåt?

Bildkälla; Stoppa Pressarna

Fly med oss till Åkesson säger folket.
Överklassgossen som tror att vi tror att han är en man av folket söker lura oss.
Att ständigt angripa SD men inte de som mördar, våldtar, skjuter, bränner etc. kan omöjligen göra denne låtsasperson trovärdig. Nej självklart hör han hemma bland förtryckarna. Som åser våldet men aldrig ingriper.
Han tillhör självklart svikarna när han som få, får full frihet att skriva vad han vill på tidningssidorna, men inte med ett ord fördömer de utifrån kommande barbarerna. Dessa tillåter han härja fritt medan han fördömer de som bekämpar dem. I sanning en stor och ädel man.

Den största förloraren Annie Lööf, som nu hyllas av övriga partiledare, som om hon vore en segrare. När hon istället är den största förloraren någonsin. Vilket hyckleri!
Är det denna ”ärlighet” politikerna alltid uppvisar när de uttalar sig, är det verkligen något att tänka på innan vi lägger vår röstsedel till nästa val, om inte någon godhetsliberal allierar sig med de riktigt röda nationsförstörarna.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle 

————————————————————————————————-

Det är många inom kändiseliten som försöker lura oss att vara lika låtsas goda som de själva anser sig vara. Denna falska och giriga skara.

Nu är oron också stor på UD, alla tycks ha glömt deras skrivelse mot en borglig regering i förra valet. Feminism och mångfalds berikningen tycks ha dalat, för nu gäller det att få sitta kvar på sina bekväma och inkomstbringande tjänster.

2 tankar kring ”Sanningens ord från Olle Ljungbeck

 1. https://www.vaken.se/den-vasterlandska-civilisationen-ar-inne-pa-sina-sista-ar/

  Invandrarinvånarna har anat den brist på förtroende som år av antivit propaganda har skapat hos svenska folket. Invandrar-inkräktaren Mahmoud konstaterade nyligen att ”Sverige är vårt om tio eller femton år vare sig de vill det eller inte”. Demografi stöder hans påstående.

  Kort sagt är det en säker slutsats att Socialdemokraterna har förstört Sverige. Trots den massiva brottsvåg socialdemokraterna släppte lös mot Sverige var marginalen för deras nederlag bara få röster.
  Woke-medierna och universiteten kommer inte att nöja sig förrän de har invandrarinvandrarnas parti tillbaka på kontoret som tjänar mångfald och mångkultur.

  Nästa stora flyktingvåg blir vita människor på flykt från Sverige.

  Paul Craig Roberts

Kommentarer är stängda.