Är SD egentligen Sveriges största parti?

Frågar sig den danska bloggen Snapphanen, i länken som jag fick av en bloggföljare.

Här kommer motiveringen;

 

Är SD Sveriges största parti? SENASTE UPPDATERING: 12/9-22 KL 1528 

”Att bli premiärminister i Sverige nu är som att bli kapten på Titanic efter att de träffat isberget”

Man kan med rätta säga att Sverigedemokraterna är landets största parti, då ungefär 10 procent av Socialdemokraternas väljare är invandrare, importerade nysvenskar eller vad man nu vill kalla dem. Ja, men är de inte lika mycket svenska…och allt det där?

Nej, de 2 miljoner människorna har tillfogats svenskarna på kuppen och över huvudet på vad som skulle ha varit ett riktigt folkstyre. De har till och med fått medborgarskap i rekordfart och helt i onödan. Det är det faktum som det talas minst om eftersom det är det mest kompromissande för den skyldiga ”eliten”. Alla vet det, men ingen nämner det, för ingen vill att det diskuteras.

Ingen i befolkningen tillfrågades någonsin, eftersom politikerna visste bäst, och idag står vi kvar med ett delresultat. Därför är det hugget i sten att projektmångkultur aldrig kommer att få ett fredligt och framgångsrikt slut, och skulden kommer att ligga på kuppmakarna och ingen annan. Man kan sätta namn, tid och plats på de ganska få skyldiga, och det vet de förstås mycket väl.

Jag har väntat genom 5-6 riksdagsval på att demokratin ska få ihop sig och förebyggande lösa de problem politikerna nu skapat så gediget att svenska folket numerärt kan frukta för sin existens i sitt eget land. Så det gjorde det inte. Så länge det finns liv måste det naturligtvis finnas hopp, men jag håller i grunden med min pessimistiske vän Peder Fjordman Jensen :

”Jag är bara måttligt engagerad i det svenska valet. Sverige är jävligt ändå. Sverigedemokraterna blir näst största parti, men det hjälper inte mycket om det blir 4 nya år med en socialdemokratisk statsminister med stöd av vänsterpartier. Sedan är det inte mycket kvar av Sverige 2026. Det spelar egentligen ingen roll. Att bli statsminister i Sverige nu är som att bli kapten på Titanic efter att de träffat isberget.”

Tänk om makthavarna lyssnat till vad som sades om migrationen för 33 år sedan. som Gunnar Sandelin skrev i DGS den 12 september.

Bild från oxygen.ie

———————————————————————————————————

Nej, ingen i befolkningen tillfrågades, när Palme fick hybris under sina besök till både gamla och blivande diktatorer och frågan om, att Sverige skulle bli mångkulturellt fördes aldrig ut till folket av statsmedia.

Prop 1976:26 blev lag av en enig riksdag och som om inte detta förödande beslut skulle vara nog så kom prop 1997/98:16 som bestämde att assimilering skulle vara frivillig och den egna kulturen skulle stödjas, vilket resulterat i att den humanitära stormakten har EU-rekord i skjutningar, mord och våldtäkter. SOM institutet i Göteborg har vid flera tillfällen publicerat rapporter om hur en majoritet av medborgarna vill ha minskad invandring, men för döva politikeröron. Hörseln är däremot strålande när Klaus Schwab med globala elitbröder mässar om återställning och fossilfritt samhälle. EU och FN är bara hans lakejer och nationernas ledare är deras springpojkar. Där Max Rutte i Nederländerna, Sanna Marin i Finland och Justin Trudeau i Kanada fick en stor guldstjärna av Schwab på deras Young Leader utbildning i WEF.

Att upphäva dessa lagar vore det minsta dagens regering borde göra, men icke. Sverige har Europas lägsta invandring påstår Morgan Johansson trots nya rekord varje år på nästan 100 000 nyanlända, där anhöriga till ankarbarnen glatt kliver in till livslång försörjning, medan välfärden krackelerar främst för de som tvingats finansiera den.

Ekot; Sverige bästa landet för invandring och det tvivlar nog ingen längre på, vars konsekvenser fick SD att bli valets vinnare.

Men nu skall Åkesson åter bli ödmjuk i regerings förhandlingarna. Risk att han återtar platsen på Kristofferssons och Buschs dörrmatta är tyvärr stor. Liberalerna gapar däremot högt om ministerposter och vägrar ha SD med i en regering, trots att isberget gjort stora hål i skrovet på moder Svea. Vattnet börjar nu sippra in på medelklassens golv, medan första klassens passagerare ännu skålar i champagne och inbillar sig att inget ont kan hända dem.

Bild från SR/Ekot

7 tankar kring ”Är SD egentligen Sveriges största parti?

 1. Som största parti i regeringen bör Sd kräva minister poster , justitie, migrations och statsminister post. Vill L sen fälla regeringen, må de då göra det. ” Bättre att lyss till den sträng som brast, än att aldrig spänna bågen”. Innebär att man låter L visa sina intentioner med Sverige, skiter dom i landet, så finns dom inte kvar nästa val. Vilket underlättar, att S partiet får fortsätta köra ner en redan sjunkande skepp, innebär att deras väljarstöd sjunker rejält. Även om landet är nerkörd då,2026, så är förutsättningarna bättre att kunna återuppbygga, men massiv utvandring, och därvid rejäl tillförsel av medel för de enorma kostnader det innebär.
  Att dutta lite hit och dit, med den regering som företräds av M;KD och L, kommer inte att påverka annat än att S får skylla allt på den, och får förnya sin regering 2026.
  Min enkla analys, men lika god som nån annan.

  1. Din analys är mer god än andras!
   Att lilla L nu skall få kaxa upp sig till ministerposter och det största partiet i oppositionen blir utan, det kan bara ske i absurdistan. Finland skakar på huvudet åt denna humanitära bravad. Bra att skribenter ställer Sanna Marin mot väggen. En partypingla som skolats i WEF och promenerar med vår fd statsminister, som nu bara är arg, sur och tvär över att hennes hat mot SD inte längre fäster.
   Jag tror många besvikna SD väljare, som egentligen föredrog AfS, stödröstade på SD för de ansåg att få väck den rödgröna regeringen var viktigare, eftersom AfS hade liten chans att nå upp till riksdagen. Men om SD återtar sin dörrmattepolitik, då kan Åkesson ligga risigt till 2026 eller dessförinnan om L tänker visa sin självgodhet och fälla regeringen.

 2. Det kan vara taktiskt rätt att stå utanför regeringen ..av flera skäl..Titanic liknelsen är ett
  Tror inte S skulle få igenom några riktigt skarpa ändringar men ända få dela ansvaret
  O.T.
  http://oneworld.press/?module=articles&action=view&id=2226

  Explosiva bevis har dykt upp som bekräftar västvärldens inblandning i Rysslands kommande parlamentsval. RT-journalisten Murad Gazdiev delade filmer på Twitter av den västfinansierade utlandsagenten Golos, som gömmer sig bakom den föga övertygande fronten att vara valobservatörer, och berättade för folk på ett möte att ”Vårt jobb är att visa att dessa val är olagliga… Tyvärr finns det färre kränkningar … Så vi har skrivit instruktioner för att få er alla utslängda från vallokalerna, för att visa att dessa val är olagliga”.

  Detta sammanföll med att utrikesminister Lavrov sa till pressen att ”ryska tjänstemän väntar på ett svar efter att ha presenterat den amerikanska ambassadören en dossier om påstådda exempel på amerikanska försök att blanda sig i landets kommande val”, enligt RT. Landets toppdiplomat sa att amerikanska teknikföretag har vägrat att blockera förbjudet innehåll på deras plattformar.”

  Fascinerande men kusligt hur Nato EU USA konsekvent och målmedvetet gör allt för att smutskasta och desavouera allt Ryssland säger och företar sig.
  Hatet odlas och uppmuntras inte minst på vår hemmaplan.

  1. Konstigt att när det handlar om Ryssland/ryssar då får hatet löpa amok, till skillnad från muslimers terrordåd i Europa. Då råder inflation i handhjärtan och plattityder om att hatet inte får inte segra. Dessa lättledda medborgare befinner sig ännu i fårskocken.

   1. SORGEN – Vi förlorar vårt land – Mångkulturen tar över!
    https://youtu.be/jEamAtYCyoQ
    Författaren Einar Askerstad en välsedd gäst i fria media
    Argumenterar här lågmält och eftertänksamt om svenska språket vår kultur och rätten till vårt fosterland.

 3. När skall alla de politiska landsförrädarna”låsas in”? Eller har vi aldrig haft några sådana? Om vi haft det! Vilka kan de i sådana fall varit/är?

Kommentarer är stängda.