Är en ny regering inom räckhåll? SD, L och MP firade direkt i detta rysarval

Det är bara att Gratulera SD till deras framgång i hela landet och om en ny regering kommer är ännu ovisst, trots 176 mandat till Kristersson med 49,7 % och 174 till Magdalena Andersson med 48,8 % av rösterna. Men utlandsröster är ännu inte räknade och inte heller alla förtidsröster.

https://www.svd.se/a/eEVAgy/valet-2022-har-ar-senaste-nytt

Socialdemokraternas valvaka gick från champagne till en avslagen lättöl, från jubel till tystnad under kvällen, allteftersom moderaterna tog upp sig och SD fortsatte sin framgång i röstbåset. Trots detta så var inbjudna gäster, gamla partiledare fulla av förakt, när de stoltserade med sina fina värderingar. Där rådde ingen skillnad på Mona Sahlin och Carl Bildt.

Det som lägger sordi på stämningen är Nyans framgång i invandrartäta områden, som Rinkeby, Rosengård, Vivalla med flera, där snodde partiet nästan hälften av socialdemokraternas röster, vilket kan ha kostat socialdemokraterna regeringsmakten.

Kanske kan denna utveckling ge rödgröna partier insikt i ordspråket som man bäddar får man ligga och få importen av väljare att minska?

https://ledarsidorna.se/2022/09/partiet-nyans-valresultat-styrker-bilden-av-enklaviserade-stader/

Hur stor del av övriga partier som Alternativ för Sverige fick finns inga uppgifter på i skrivandets stund.

Bild; nyheter24.se Åkesson med sitt parti är landets andra parti på 20, 6 %.

Frågan är om ”Sverigesyndromets” symptom och dogmer kommer att försvagas om mandatfördelningen blir bestående.

I K-O Arntsbergs senaste bok ”Sverigesyndromet” finns bland annat symptom på denna sjukdom angivna och vilka smittspridarna är, samt vilka medborgare som utgör högriskgrupper för smitta.

Jag börjar med att återge dogmerna

 • Massinvandring är lönsamt
 • Alla människor är lika mycket värda
 • Mångkultur är berikande
 • Vi har råd!
 • Förtrycket är strukturellt
 • Alla människor kan bli vad de vill
 • Kön är en social konstruktion s.330

Med kunskap om detta är symptomen lättförståeliga

 • Oförmåga attprioritera den egna gemenskapens intressen
 • Patologiskt förhöjd empati med utgrupper och åsiktsfränder
 • Oxytocinberoende (godhetsiver)
 • Pathos ersätter Logos
 • Faktaresistens
 • Likhetsfeminism
 • Förnekar rasers existens
 • Språkcensur
 • Värdegrundsförespråkare
 • Överhetslojalitet

Spridare av denna smitta är statsmedia med Expo, DN och Aftonbladet i täten, men många andra hjälper till. Universitet och högskolor finns i högsätet och för i alla sammanhang fram postmoderna budskap, där identitet har förtur framför gamla värden om kunskap och bildning. De som delger studenterna detta löper stor risk att åka ut.

I täten på högriskgrupper återfinns journalister där objektivitet, sanning och relevans har rödgrön färg och givetvis politiker i karriären. Kvinnor, särskilt de unga HJBTQ entusiasterna, lärare och kulturfolk ligger också bra till med virusspridningen och givetvis myndighetsföreträdare.

Tyvärr är alltför många behandlingsresistenta, men när medelklassen i sina villor får börja frysa och elräkningen kan blåsa bort skidsemestern och Thailands resan kan en smärtsam tillnyktring ske med viss symptomminskning. Abstinensen är dock mycket svår.

—————————————————————————————————–

Men nu är Kristersson redo att bilda en ny regering.

Svaret på rubrikens fråga är med ett Nja.

Följ valrysaren timma för timma i SvD.

https://www.svd.se/a/5B0X2b/valet-2022-s-folket-hoppade-och-skrek-sen-vande-allt

Kristersson har stora svårigheter att bilda regering, när liberalerna vägrar att ha SD med. https://www.svd.se/a/BWRp47/hindren-pa-kristerssons-vag-till-statsministerposten

Om Sverigesyndromet skall tappa sitt grepp om medborgarna, då behöver anpassningen byta riktning. Åkesson måste nu kräva mer av anpassning till SD av Kristersson och Busch. Liberalerna som precis kom över spärren lämnar jag därhän.

10 tankar kring ”Är en ny regering inom räckhåll? SD, L och MP firade direkt i detta rysarval

 1. Fanns det någon som inte trodde att man skulle manipulera detta VAL??? Man har ju gort det till praxis!
  Det stinker valfusk hela vägen, trots att Valmyndighetens rösträkningsdator inte bröt ihop.

  1. Många lämnade valköer som var historiskt långa, tålamodet framförallt för äldre svek. Fördröjningen berodde på avskärmdheten när röstsedeln utvaldes. Detta var ett resultat av förra valets valfusk som även OECD och EU-kommissionen hade anmärkt på. Men istället för att skriva alla partier på en valsedels framsida, som i många andra länder, så fick varje parti egna valsedlar bakom gardinen. Detta bäddar för fusk att i smyg plocka bort valsedlarna för obekväma småpartier, t ex Örebropartiet.

  2. Valmyndighetens rösträkningsdator hade redan manipulerats 2018. Denna teknik har naturligtvis förfinats under de senaste åren. Detta kan dock inte bevisas i dagsläget men följande talar starkt för det:

  3. Sossarna låg nästan från början konstant på 30 % hela kvällen. Normalt är att det varierar några procent upp och ner under rösträkningen. Dessutom har sossarna gjort en så grymt skadlig politik för alla bilister, näringsidkare, elkonsumenter, pensionärer etc. att de naturligtvis tappat väljare trots många nya medborgarskap för fuskande migranter, som dessutom röstade på Nyans i stora skaror.

  4. MP ökade. De var redan 2018 under 4% före valfusket. MP är det tydligaste valfuskbeviset då de är det mest dåraktiga partiet, vilket mycket lätt kan fattas.

  5. SD borde ha legat runt 25%. De låg redan 2018 på 20% innan datorn bröt ihop.

  6. Blocken ligger jämt precis som för fyra år sedan trots den historiskt dåliga politiken, som plundrat allas plånböcker. Många sömntutor vaknar ju först då!

  7. Vänsterpartiet borde fått betydligt fler röster. Men Nooshi Dadgostar är obekväm för den djupa staten då hon inte går att fjärrstyra så lätt och dessutom är mot NATO och mycket annat.

  http://whitetv.se/sv/uppdrag-granskning/2912.html

  1. En bra sammanfattning av valet!
   Förr då röstade akademiker och ”de på kontoret” som arbetarna sa under min barndom i brukssamhället, nu röstar de rött och många arbetare blått.

 2. Det verkar som att ”kvantdatorn” har gjort sitt. Det finns inget stöd från folket att bilda en borglig regering. Det är väl därför som DE borgliga måste omge sig av mindre kontrollerbara partier. M, vill inte ha det egna ansvaret utan det är bättre att det sprids, trots att det är M i en borgerlig regering som bestämmer. M som aldrig skulle samarbeta med SD! SD kanske trots allt var under alla år ett dolt ”systerparti” åt M inför framtiden. Vad säger ”äggkoppen” Reinfeldt och den ”trojanska hästen” allas vår Excellens?

 3. När ALLA val slutar med att det hängde på ett ”hårstrå” för den ene eller den andre. Då luktar det manipulation! Det finns tydligen ett ”uppsamlingsheat” för säkerhets skull ifall siffror behöver justeras. Enligt val.se är det 314 uppsamlingsdistrikt av 6 578 som räknas på onsdag och torsdag! Varför? Orkade man inte ”räkna” dessa igår?

 4. En gnista av hopp men en ny regering får svagt underlag.
  Risken är stor att någon trycker på felknapp och att opålitliga Liberaler sätter käppar i hjulet.

  1. Liberalerna har drabbats av storhetsvansinne efter sina 4,6 % och vill nu sparka ut SD med sina 20,6 % från ev. höger regering. Opålitliga är bara förnamnet fyllda med övermod och falsk godhet. De verkar inte ta in att SD:s väljartillströmning beror på att folk är innerligt trötta på invandringspolitiken, vars destruktiva konsekvenser märks överallt, medan rödgröna och liberaler mässar vidare om att de räddar vården och våra pensioner…

   1. Johan Persson en storväxt man.
    Men utan ryggrad.
    Han styrs av SD hatande fruntimmer i partiet.
    De förbjöd honom tom att dela droska med SD.
    Hur tror karlen att han kan vinna respekt?
    Har han inget hum om det kvinnliga psyket?

    1. Kvinnor i Liberalerna och Miljöpartiet anser jag vara mästare i godhetspositionering med förakt för andra åsikter. Dessa rabiata feminister är en fara för det uppväxande släktet bakom katedern.

 5. https://nyadagbladet.se/inrikes/ett-ovanligt-jamnt-och-ointressant-val/

  Återigen har Sverigedemokraterna rapporterats väsentligen högre i vallokalsundersökningar än i valresultatet – vilket bryter det traditionella mönstret, där det varit tvärtom på grund av stigmat att redovisa att man röstat på SD.

  Det oberoende medielandskapet är dock fortsättningsvis begränsat av små resurser och än så länge är det dessvärre ett svårt uppdrag att avslöja eventuella systematiska oegentligheter utan att visselblåsare kliver fram.

Kommentarer är stängda.