Människors olika värde

Änglakörens omsorg om Annie Lööf är gränslöst, däremot har omsorgen om alla misshandlade och våldtagna flickor och kvinnor snabbt dunstat bort från media, denna maktens doakör.

Nu beskyller man SD som indirekt orsak till allt djävulskap som deras importerade utomeuropeiska väljare orsakat.
Nu är varannan man från Afrika dömd för brott. https://www.friatider.se/varannan-man-fran-afrika-ar-domd-brott

Med Märta Stenevis (MP) tolkning så är de stackars rasistutsatta männen fattiga om de inte har en Audi, BMW utanför dörren och en Rolexklocka runt handleden.

Utländsk EU-vänlig press ojar sig över att ett parti med nazistiska rötter kan få bestämma dagordningen om oppositionen vinner. Från bullerbyn till gängkrig lyder en av rubrikerna.
Vi får hoppas att alltid vara bäst i klassen kan bli regeringens fall.
https://www.svd.se/a/rlLgJ3/sverigebilden-infor-valet-gangkrig-istallet-for-bullerbyn

Olle Ljungbeck skriver oförtrutet vidare om de rödgrönas dubbelmoral.
Glöm inte det i valbåset, att det nästa gång kan vara ditt barn eller barnbarn som ligger på en intensivavdelning, efter att ha blivit den humanitära stormaktens offer.

50.000 framtida poliser mässar nu Magdalena Andersson, när hon inte demoniserar Åkesson med SD:s väljare.
Hur fler poliser skall kunna tvätta bort hat och förakt mot otrogna och vårt sätt att leva sedan urminnes tider begriper jag inte. Dessutom äger dramatiska avhopp rum av luttrade poliser och polisutbildningar har allt större vakanser, trots att kraven sänkts till fotknölarna, för att mångfalden skall kunna upprätthållas, trots att verkligheten är dess största fiende, inte minst i dagens valtid.
Därför har regeringen sett till att värdegrundsmarinera ledningen, precis som i alla andra statliga verk och myndigheter. Peter Springare från Örebro är en polis som vet hur det kan gå om man protesterar, liksom många andra som tagit bladet från munnen och sett hur karriären flyget sin kos.

————————————————————————————————–

Olle Ljungbeck:

”Någonstans på ett lasarett har en liten flicka (efter mer än en månads medvetslöshet) vårdats, som fått sitt underliv och övriga kropp söndertrasat av en dåre som släppts in i Sverige.  Om han tillhör de afghaner som med Annie Lööfs vädjan fick komma till Sverige vet jag inte. Men vi vet att bland dessa är det många som utfört likartade våldsdåd och som definitivt inte är ett barn under 15 år.

När man nu hör godhetsapostlarnas jeremiader över att Annie Lööf kanske var ett tänkt offer i stället för den kvinna som mördades på Gotland nyligen, förstår man att det är något fel på de förstnämnda. Fel, därför att vederbörande saknar någon som helst förmåga till samhällsanalys och verklig medkänsla.
Det råder väl ingen som helst tvekan om att många av de afghanska ”pojkar” som genom Annie Lööfs brist på verklig humanism och omsorg om våra egna flickor/kvinnor är skyldiga till ett stort flertal av brotten mot dessa.
Hon är med andra ord inte värd vår medkänsla men däremot vårt avståndstagande oavsett vilket hot hon än varit utsatt för.

Vem är hon?

Jo en känslokall makt strävare, där kvinnors och andra människors liv inte har något värde i kampen om makten. Nu är det en ministerpost som lockar i en socialdemokratisk regering, som kommer att fortsätta att bevilja nästan 100 000 nya uppehållstillstånd varje år, främst från dysfunktionella länder.
Medan den ”lilla flickan” aldrig får ett normalt liv i framtiden, hyllar man den – Annie Lööf – som är orsak till så många flickors/kvinnor helvete, resten av livet!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

Så kort straff får de som döms för våldtäkt: ”Anmärkningsvärt” | Baaam

Bild; baam.se

Om 99 skäl för att rösta bort regeringen, jag tror det finns ännu fler.

https://www.svd.se/a/gEPpQk/99-skal-att-rosta-bort-regeringen

Regeringens ministrars undermåliga utbildning för sina ämbeten;

Så  var det lite valpropaganda

https://bakomkulisserna.biz/2022/09/06/tankar-kring-situationen-i-sverige-nr-30/

En bild som
            visar text
            Automatiskt genererad beskrivning

4 tankar kring ”Människors olika värde

Kommentarer är stängda.