”Vid Din sida” står definitivt inte regeringen, trots Magdalena Anderssons lögnbrev

Jeanette Höglund blev med all rätt utsedd till årets stockholmare, för sitt engagemang i den ideella rörelsen ”Vid Din Sida”. Många känner nog igen hennes empatiska framtoning i TV 9:s ”Tunnelbanan”

Bild; op.se

”Vid din sida” är en ideell rörelse som hjälper hemlösa och fattigpensionärer. Varje onsdag- och söndagskväll delar de ut matlådor till behövande Stockholm. I söndags var Jimmie Åkesson med på Klarabergsviadukten i Stockholm och träffade volontärer i Vid din sida och hjälpte till att dela ut mat. Riks fick en pratstund med Jimmie som sa att vi behöver en handlingsplan mot hemlösheten i Sverige och att det är skamligt att svenska pensionärer ska behöva köa för mat” RIKS. https://www.youtube.com/watch?v=kmEwf1Z4bE0

Utöver det har Vid Din Sida Sveriges första och enda fritidsgård för hemlösa alkohol och drogfria pensionärer. Deras arbete kantas av att hjälpa en grupp människor som varken syns eller hörs och som fallit i glömska.

Brev hade skickats ut till alla partiledare som hälsades Välkomna för att de med egna ögon skulle se och ta del av verksamheten. Endast Jimmie Åkesson (SD) kom.

Däremot hade Magdalena Andersson tid med besök i Skäggetorp, där hon tidigare deltog med liv och lust i en fotbollsmatch med sjalprydda mammor och deras barn i lagen. Överförtjust var Kristina Edlund (S) som ångade fram på fotbollsplanen med sin statsminister. https://socialdemokraternalinkoping.se/vara-foretradare/kristina-edlund/

Tidigare var vissa rödgröna partiledare nattgäst hos somaliska mammor, för att få deras information om sitt utanförskap, att det till stora delar är självvalt framkom inte i de insmickrande reportagen från Skäggetorp.

Märta Stenevi (MP) var alldeles till sig under sin övernattning och lovade nog bort halva statsbudgeten. Frågan är om hon inte i sin blinda mångfaldseufori hade hjälpt de stenkastande mammorna under påsk kravallerna, när deras kära söner som hade kränkts av Paludan och avreagerade sig på polisen. Till och med stor hycklaren Jan Eliasson ojade sig över kostnaden för polisinsatserna, men över SD:s redovisade direkta kostnader varje år för invandringen hördes inte ett knyst. Räknas alla indirekta kostnader in, så ryker nog 1 /3 del av statsbudgeten.
Tyvärr har Märta Stenevi inte tagit in bidragsnivåerna som invandrare får med riklig barnaskara, för i söndagens Agenda (4 september) var det bara fattigdom som orsakade kriminalitet, fattiga svenskar har tydligen inte samma anlag för djävulskap.

Så vi måste förstå att engagemang för gamla och fattiga svenskar måste prioriteras bort, helst skall vi trilla av pin så snart vi fått pension. Vilket covid-19 var och är starkt behjälplig med.

Lova att släng det röda brevet som många fått av Magdalena Andersson i papperskorgen, där hon lovar att alltid värna Sverige och svenska familjers ekonomi. Tack för tidernas skämt!

https://www.viddinsida.nu/ Om du vill sponsra verksamheten med en gåva eller köpa något från deras webb shop.

——————————————————————————————————————-

Börjar verkligheten att tränga in hos regeringen dagarna före valet. Tidigare gav riksrevisionen regeringen kritik för den stora el. rabatt för serverhallarna som ägs av Facebook, Amazon och Microsoft. Nu jobbar finansdepartementet för att rabatten skall slopas.
Jag får åter upprepa för sent skall syndaren vakna, men kom ihåg att det är långt kvar innan de rödgröna står vid din sida.
https://www.di.se/digital/regeringen-slopar-skatterabatt-for-serverhallar-efter-1-3-miljarder/

Så lockas de till Sverige skrev Aftonbladet 2017, men nu är tonen en annan, när regeringen inte sitter säkert i sadeln med skenande el priser, högre räntor och inflation.

Nu vill el.bolagen säga upp bundna avtal eftersom de har betydligt lägre priser. Risken är stor att regeringen står vid deras sida, för det innebär mer skattepengar och moms, som de behöver fortsatt väljarimport, om inte partiet Nyans kan få de rödgröna att tänka om.

https://sverigesradio.se/artikel/elbolag-vill-saga-upp-bundna-avtal-hanvisar-till-force-majeure

3 tankar kring ””Vid Din sida” står definitivt inte regeringen, trots Magdalena Anderssons lögnbrev

  1. De ämnen som ska behandlas i ”slutdebatten” är:

    1. Elpriserna

    2. Klimatet

    3. Vården

    4. Skolan

    5. Segregation

    6. Kriminalitet

    Men MIGRATIONEN DÅ! Har inte den haft någon påverkan som helst på flera av de 6 punkter som man ska använda sig av i SLUTDEBBATEN!!!
    Varför debatteras inte Migrationen och vilka konsekvenser den medfört de senaste 15 åren t.ex.?

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/har-ar-fragorna-i-slutdebatten

    1. När alla dessa punkter påverkas av migrationen, så måste den bort, så inte tveksamma väljare inser att SD är det minst dåliga partiet i 8-klövern. Magdalena kommer väl att bara upprepa Putin, Putin, Putin…

  2. ”Vid Din sida” står definitivt inte regeringen och inte heller DE 6 övriga heller. Det finns andra partier när DE 7 kanske inte passar dig. Sök och finn! DE nuvarande Riksdagspartierna har sådana brister att de borde avlägsnas från Riksdagen. Detta på grund av att deras ständiga uppvisning i inkompetens som underminerar trovärdigheten i det arbete som det svenska folket kräver av en Riksdagsledamot.
    Finns det någon trovärdighet kvar av något av de 7 ”nuvarande” Riksdagspartierna? Om så, vad skulle den ”trovärdigheten” vara byggd på? Luft, förstäs.

Kommentarer är stängda.