Klarsynt analys av Sverige och Danmarks politik med dess konsekvenser

Av Lars Hedegaard från Snapphanen, som en bloggföljare tyckte passa bra inför valet till våra värdegrundsmarinerade medborgare.

Utgångspunkten är ; Malmö Imam: Sverige är vårt

Malmö moské Bild; wikipedia

”Vare sig man vill det eller inte”

Den välkände norske författaren Peder Jensen har skrivit en sensationell artikel om Sveriges självskapade pest i den amerikanska nättidskriften Gatestone. Här är några av huvudpunkterna:

Sverige ska gå till riksdagsval den 11 september och för första gången står brottsligheten högst upp på väljarnas prioriteringslista. På bara två generationer har landet gått från att vara ett av de säkraste i världen till att bli ett av de farligaste i Europa. Detta har skett i takt med massinvandringen, som dramatiskt har förändrat befolkningens sammansättning. Av de röstberättigade i valet var 1,2 miljoner födda utanför Sverige. De katastrofala konsekvenserna av denna förändring av människor är nu så uppenbara att de är svåra att dölja, även för pressen och partierna som sedan 1970-talet har förföljt och skambelagt alla som vågade prata om dem.

Sverige ligger nu i framkant när det gäller antalet våldtäkter och 2018 avslöjade det statliga tv-bolaget SVT att 58 procent av de män som dömts för våldtäkt eller försök till våldtäkt under en femårsperiod är födda utanför Sverige. Några av de mest brutala våldtäkterna begicks av muslimska och afrikanska invandrare. Brottsligheten är inte längre begränsad till de större städerna, utan har spridit sig till mindre städer och till och med landsbygd utanför. Den lilla idylliska medeltidsstaden Kalmar har upplevt många gängrelaterade skjutningar som resulterat i dödsfall och skador.

Svenskar som försöker skydda sina familjer från den växande brottsligheten måste leta långt efter säkra platser att flytta till, annars väljer de att lämna landet helt och hållet.

Men är det en fråga om brott i vanlig mening och inte snarare om krigiska handlingar? Lyssnar man på Imam Basem Mahmoud från den muslimskt dominerade stadsdelen Rosengård i Malmö råder det ingen tvekan. Han har beskrivit judar som ”avkomma till grisar och apor” och säger att han ”bara citerar Koranen”. Han ser också fram emot den ”stora striden” när alla icke-muslimer tvingas underkasta sig muslimer.

Under en predikan i februari 2022 gick Mahmoud till attack mot svenska skolor och socialtjänst och sa att muslimer ska ta över landet. ”Sverige är vårt”, sa han. ” Det är vårt oavsett om de [svenskar] gillar det eller inte. Om tio till femton år kommer det att vara vårt.”

Han har säkert rätt, men svenskarna har inget att klaga på, eftersom de själva har röstat för denna utveckling.


Efter denna salva så riktar Lars Hedegaard strålkastarljuset mot Danmark och konstaterar att det precis som i Sverige inte spelar någon större roll vilka som kommer till makten. Makteliten visar samma EU/ FN och Nato förtjusning i båda länderna.

När politikerna pratar är Danmark på väg mot sin undergång

Det finns inga utsikter att den nya högern och Dansk Folkeparti ska få majoritet i det kommande folketingsvalet, men kan vi åtminstone inte ha rena linjer så att väljarna har något meningsfullt att välja mellan? Det är djupt tröttsamt att behöva lyssna på det vanliga pratet om det ”blå blocket”, som om det skulle göra någon särskild skillnad om statsministern heter Mette Frederiksen, Jakob Ellemann eller Søren Pape.

Trots valbruset finns det en sak som vi kan vara säkra på, nämligen att de breda och avgörande linjerna i dansk politik kommer att fortsätta som om ingenting hade hänt, och oavsett vad man säger till väljarna.

Danmark kommer fortfarande att hoppa och hoppa när EU utfärdar order; Världsekonomiskt forum och FN kommer att fortsätta att driva på med sina galenskapsplaner för den stora återställningen.
Landskapet kommer att fortsätta att putsas med vindkraftverk och solcellsanläggningar som motiveras av påståendet att människor kontrollerar klimatet.

Staten kommer att fortsätta växa och sälja allt större delar av den privata sfären; den offentliga sektorn kommer att finnas i överflöd; förändringen av människor och den muhammedanska invandringen och åtföljande islamisering kommer att ha sin vanliga kurs.
Ingen utom NB och DF kommer att röra ett finger för att vända Danmarks kurs mot isberget.

Men Inger Støjberg är åtminstone liberal i den bästa liberala traditionen, påpekar vissa.

Än sen då?

Hur mycket liberalism tror du kommer att finnas kvar när den islamiska befolkningen växer?

Ta en tur till Saudiarabien, Pakistan eller Iran och lägg märke till hur liberalismen gör på dessa platser. Alex Vanopslagh från Liberal Alliance utfärdar hjärtskärande liberala proklamationer, men har inget att säga om islamisering.

Och då spelar det egentligen ingen roll.”

————————————————————————————————————

Mer lika än olika, är Magdalena Andersson och Ulf Kristersson. De har samma kärlek till Nato, EU, FN, WEF som är hantlangare åt den globala finansmaffian, som är den stora faran, eftersom de anser att nationens självbestämmande skall bort.

Båda gläds åt Ukrainas kamp dvs. västs oligarkers, mot Putins Ryssland och bugar för den korrupte Joe Biden, vars sons skumrasks affärer i Ukraina är tabu att nämna, precis som USA:s terror i Vietnam, Sydamerika och Mellanöstern.
Ukrainas utrikesminister Dmytro Kuleba är inte blygsam. Han kräver mera vapen särskilt artilleri som det svenska Archer och luftvärnsrobotsystemet RBS 70 och granater i mängd och vips trycke Andersson&Linde en miljard i hans utsträckta hand, när han nyligen besökte Stockholm på sin tiggeri turné.
Inte ett ord om förhandlingar till fred.
Koncentrationen av kapital och teknologi domineras av ett fåtal oligarker, som skapat överstatliga privata företag i hela världen. Demokratiska val som endast sker i nationalstaten är bara ett hinder för deras expansion. Därför har det klätt in den i solidaritet med världens folk och låtsas att den stora återställningen och Agenda 2030 skall fixa resten. Oavsett vilken färg dess medlöpare har valaffischerna.

Danmark är på väg mot sin undergång, Sverige är redan där!

Tack vare socialdemokraternas lyckosamma marsch genom institutionerna och med konflikträdda och fega medborgare, som endast knyter näven vid köksbordet.

Professor K-A Arnstberg skriver om detta i sin nya bok ”Sverigesyndromet – makteliten och det nationella självskadebeteendet” Alternativmedia.

Boken kan beställas från Nya Tiders kundtjänst; kund@nyatider.se och glöm inte att ge ditt bibliotek inköpsförslag om boken.

6 tankar kring ”Klarsynt analys av Sverige och Danmarks politik med dess konsekvenser

 1. TT mer om konspiration och sammansvärjning
  https://www.nyatider.nu/fn-eu-och-wjc-gor-gemensam-sak-mot-konspirationsteorier/

  I så fall borde väl en konspirationsteori helt enkelt vara en teori om att det föreligger en konspiration som ännu inte har blivit avslöjad, kan man tycka. Men nej, läser man vidare i definitionen av konspirationsteorier i Unescos ”toolkit” får man veta att alla konspirationsteorier har sex saker gemensamt:

  1. En påstådd hemlig plan.
  2. En grupp konspiratörer.
  3. ”Bevis” som tycks stödja konspirationsteorin.
  4. De påstår falskeligen att ingenting händer av en slump och att det inte finns några sammanträffanden; ingenting är som det tycks vara och allting hänger ihop.
  5. De delar upp världen i goda och onda.
  6. De utser människor och grupper till syndabockar.

  Inte många konspirationsteorier uppfyller alla dessa punkter. Man behöver exempelvis inte tro att Bilderberggruppen eller George Soros stiftelse drivs av något slags metafysisk ondska för att tycka att de utgör just ”mäktiga krafter som styr bakom kulisserna”, eller för att anse dem vara ett hot mot demokrati, nationellt oberoende, sitt folks framtid eller andra saker man håller kära.

  Inte heller behöver man tro att ”ingenting” händer av en slump bara för att man tror att bilderbergarna eller andra mäktiga kabaler gör sitt bästa för att manipulera världsutvecklingen. Så räknas det som en konspirationsteori att tro att bilderbergarna eller någon annan mäktig grupp försöker styra världen, eller inte?

 2. Den viktigaste politiska åtgärden Nr 1 borde vara att STOPPA migrationen. När ingen av de 7 vill det som det svenska folket skriker om, vilken nytta har den svenska befolkningen av dessa 7 partier?
  De havererar hela Sverige med dess befolkning år efter år. Inget av dessa partier borde ges företräde till Riksdagen. De begår oavbrutet förräderi mot det svenska folket samtidigt som folket röstar på dem!
  Finns det något parti som ”vill” betjäna folket som Nr 1, förutom AfS och andra som ej ”exponeras”?
  Vem eller vilka är det som bestämmer om vilka partier som får mest medial exponeringstid?
  På SvT:s hemsida kan man under lokalt Örebro läsa om lokala partier. Det finns 76 artiklar men inte en enda artikel om Örebro Partiet! De existerar tydligen inte, medialt! Javisst ja, det är ju så ”vår” demokrati fungerar. Det hela liknar en ” sammansvärjning” MOT Örebro Partiet..

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/36093973

 3. Gustav Kasselstrand
  För oss medborgare måste nu vägen framåt handla om att dels bilda opinion för en ny politik, dels att återuppbygga naturliga gemenskaper i civilsamhället som alternativ till den allt mer havererade välfärdsstaten.

  Det första av dessa områden, opinionsbildning, handlar om att gå på med full kraft mot ekonomiskt slöseri och felprioriteringar när vårt samhälle befinner sig i djup kris.
  – Är det rimligt att vi har världens högsta utlandsbistånd, när vi inte ens klarar välfärden till vår egen befolkning?
  – Varför betalar vi en av de högsta avgifterna av alla länder i EU och vad får vi egentligen tillbaka?
  – Varför har vi så många myndigheter och byråkrater i landet som inte gör något samtidigt som vi säger upp personal i vård, skola och omsorg?
  – Varför fortsätter asyl- och anhöriginvandringen trots vetskapen om de astronomiska summor som detta kostar? – – – Varför har personer som inte arbetat en enda dag i hela sitt liv rätt att ta del av svensk välfärd?
  – Varför straffbeskattar vi bensin och diesel när vi vet att det slår stenhårt mot medborgarnas privatekonomi och samhällsekonomin i stort?
  – Varför bygger vi ännu mer vindkraft när vi nu brottas med de högsta elpriserna någonsin till följd av kärnkraftsavveckling?

  1. Dessa frågor borde sitta på varenda valstuga och besökare borde kräva svar.
   Och varför får de som aldrig arbetat eller arbetat mycket lite, nu betydligt mer än de som slitit > 40 i ett lågavlönat yrke. Höjning av garantipension med bostadsbidrag kan nu ge upp till 15.000 kr/månad i skattefria bidrag. Respekt för arbete finns inte när respektavståndet är obefintligt. SPP protesterar, men vad hjälper det?

   https://www.tn.se/framtidens-pensioner/
   https://www.svensktnaringsliv.se/sakomraden/pension-och-forsakring/gd-garantitillagget-kan-ge-lagre-pension-nar-du-arbetar-mer_1184597.html

  1. Hos Koranens följare är sammanhållningen stark uppifrån och ner och nerifrån och upp. Här är den bara stark nerifrån och upp till våra korrupta makthavare, eftersom majoriteten av hjärntvättade och värdegrundsindoktrinerade väljare, vägrar se förräderiet. Sanningen är alltför besk.

Kommentarer är stängda.