Åtta förlorade år med socialdemokraterna – inte fyra år till

Sammanfattning från moderaterna
https://intefyraårtill.se/

Bild; expressen.se Ulf Kristersson (M).

”Brottsutvecklingen har skenat sedan 2014

Gängen och klanerna breder ut sig

Sverige i bottenligan i Europa för polistäthet, massavhopp från polisen

Regeringen pratar mycket men gör lite

 • De flesta av regeringens åtgärder beror på tillkännagivanden från riksdagen som oppositionen drivit fram
 • Socialdemokraterna har konsekvent röstat mot en ny rättspolitisk giv
Skjutningar och sprängningar

Uppåtgående trend av skjutningar sedan 2014

111 skjutningar under 2014, 160 under 2021

Antal skadade och dödade i skjutningar

2020: 344 skjutningar med 45 döda. I princip en skjutning om dagen och en dödskjutning i veckan. Om utvecklingen under första halvåret 2022 håller i sig kommer 2022 att innebära en ny toppnotering i antal skjutningar och mord. Sverige jämfördes med Afghanistan av försvarshögskolans analytiker redan under 2019………”

————————————————————————————————-Hur skall moderater, kristdemokrater, liberaler och sverigedemokrater kunna vända denna brottsutveckling utan att stänga av kranen på inflödet från dysfunktionella länder begriper jag inte?

Alternativ för Sverige är det enda alternativet till dagens globala och nationsförstörande politik, från höger till vänster, annars går hela Sverige förlorat.

Bild; nova24tv.si Gustav Kasselstrand (AfS) behöver Din röst och Du hans politik.

11 tankar kring ”Åtta förlorade år med socialdemokraterna – inte fyra år till

 1. Alternativet är väl AfS. Inget kan väl bli värre än vad de 7 åstadkommit sedan 2006. Eller tycker ”vanligt folk” att de 7 verkligen åstadkommit något som prioriterar den svenska befolkningen.
  De gömmer sig bakom att de är valda av folket.
  Av vilken anledning gör de det?
  En röst på de flesta av de 7 är lika med en röst FÖR fortsatt nedmontering av den redan ”nedslitna” svenska välfärden. Valet kanske borde handla om att rädda den svenska välfärden genom att införa migrationsstopp.
  Varför exponeras inte den frågan mer?
  Migrationen har inte den belastat den svenska befolkningen nog?
  Om inte!
  Rösta då för ett framtida scenario där vi är tillbaks till den fattigdom som våra förfäder levde under. Finns det någon som verkligen tror att de 7 kommer att arbeta för att VI ska få det bättre?
  Hur skulle de 7 bära sig åt för att det skulle ”inträffa”?

 2. Innan de åtta förlorade åren med socialdemokraterna såg ju ALLIANSEN till att förstöra Sverige för all framtid, om inte migrationen stoppas omedelbart då det var DE som påbörjade den.
  Här kommer en repris över Ulf Kristerssons tidigare ”bravader”:
  Ulf Kristersson har i någon slags yra fått för sig att han ska bli Sveriges nya statsminister. Han ska leda landet mot bättre tider efter det ”förfall” som den rödgröna regeringen skapat. Att borgarna körde landet och välfärden i botten under åtta år och att S+Mp+V nu kämpat febrilt för att rädda skutan är inget han talar om. Här är några andra saker han inte talar om:
  :
  1. Under sin tid som socialborgarråd i Stockholm sålde Kristersson ut förskolor och assistansbolag till ett värde av 81 miljoner kronor – för 3,4 miljoner kronor. På bara tre år gjordes vinster på 65 miljoner i dessa verksamheter. Till exempel såldes Kulturkrabatens förskolor i Årsta för 635.000 kronor och redan året efter hade den nya förskolechefen tagit ut 9 miljoner i vinst och köpt en gård för bolagets pengar för 2 miljoner. Vantörs Hemtjänst såldes för 69.500 kronor och redan efter nio månader gjorde man vinst på 5,4 miljoner. Utförsäljningarna har i flera instanser, bland annat av regeringens egna utredare, dömts ut som olagliga men Kristersson och Moderaterna har avfärdat och stridit för att allt har gått rätt till.
  2. Som socialborgarråd så bodde Kristersson i en fin lägenhet i central Stockholm. Enda problemet är att lägenheten tillhörde föreningen Ersta Diakonisällskap och var avsedd för svårt sjuka och hemlösa. Stockholm stad köpte tjänster av föreningen för flera miljoner och en förundersökning om mutbrott inleddes men lades snabbt ner.
  3. 2005 uppdagades en stor barnhandelshärva där barn i Kina kidnappades och såldes för adoption till USA och Europa. Kristersson var vid tiden ordförande för Adoptionscentrum och valde att mörka skandalen, trots att flera av de adoptioner som gått genom Adoptionscentrum skett genom aktuella skandalbarnhem i Kina.
  4. Under sin tid som socialförsäkringsminister bosatte sig Kristersson med sin fru i en attraktiv lägenhet i Stockholm. Lägenheten införskaffades utanför bostadskön, genom kontakter med bostadskapitalisten Stefan Ränk, VD för bolaget Einar Mattsson. Kristersson hade lämpligt nog tidigare sålt ut 1200 allmännyttiga lägenheter till bolaget för 6.600 kronor kvadratmetern. Kristersson fick dock bo kvar trots att han och hustrun bodde på andra adresser – ett regelbrott som hyresgäster i vanliga fall blir vräkta för.
  5. Under större delen av 2001 anlitade Kristersson svart städhjälp och betalade en lön på 70-80 kronor i timmen.
  6. Under 2015-2016 åkte Kristersson 668 taxiresor för skattebetalarnas pengar. Notan blev 113.000 kronor. Detta trots att alla riksdagsledamöter tilldelas ett gratis SL-kort och ska enligt lag åka kollektivt. När TV4 konfronterade Kristersson sa han att det var jobbigt att åka kollektivt eftersom han ofta har bagage med sig.
  7. Under 2007, när Kristersson var socialborgarråd så åkte han och hans fru till Kina var trejde månad för 128.000 kronor. Självklart skattefinansierat. Kristersson påpekade att han var där för att föra samtal om mänskliga rättigheter och demokrati medan kritiker menar att i själva verket följde han med sin fru som för Swedish China Tradecouncils räkning sålde marknadsinformation.
  8. När Kristersson valdes in i riksdagen i början av 90-talet sa han att hans mål var att ”bekämpa och avveckla välfärdsstaten.” I boken ”Non-working generation” 1994 jämför han det svenska välfärdssamhället och fackets inflytande med apartheidsystemet i Sydafrika.
  9. 2013, under sin tid som socialförsäkringsminister, sa Kristersson att den som är anställd ska själv ansvara för att vara i form och kunna jobba längre. 2001 så uttalade han sig om att psykiskt sjuka borde gå till jobbet istället för att ligga sysslolösa hemma. I boken ”non-working generation” skriver han även att 40-talister är lata och skor sig själva och lämnar notan till de som kommer efter.
  10. När den borgerliga regeringen föreslog att pensionsåldern skulle höjas så motiverade Kristersson detta med att ”man har ett ansvar att hålla sig i fysisk trim. I vissa jobb ingår det som en del av jobbet att hålla sig i trim. Andra tvingas fysiskt tänka på det, hur ska jag hålla mig i fysisk form?”
  11. Han togs med ett illegalt vapen! (Förut fanns det på webben men NU borta)! Illegala vapen, kommer inte sådana från KRIMINELLA KRETSAR, Ulf Kristersson???

  Ulf Kristersson har gjort politisk karriär genom att köra över och sko sig på sjuka, hemlösa, bidragstagare och till och med oskyldiga utsatta barn. Ulf Kristersson kommer aldrig vara min statsminister.
  Vill du att M ledaren Ulf Kristersson skall bli din nästa statsminister???

  1. Vad är alternativet?
   Fortsatt styre av Statsminister Andersson med Annie Lööf som sällskap. Båda dessa globala damer tycks trivas ihop, Lööf har säkert information från Trilaterala kommissionen till regeringen. Öka på invandringen, öka skatteuttaget, se till att småföretag och medelklass utarmas och att dissidenterna straffas och håller käft.

 3. Ja det är intressant vilken grandios självbild småpartierna har, särskilt MP.
  Det mest kusliga är, tror jag, att de verkligen själva tror på sin storhet.

  https://lionessofjudah.substack.com/p/dr-michael-yeadon-the-most-important

  Om du intar ståndpunkten att vår regering aktivt arbetar för att skada oss, för att avveckla det moderna samhället och förslava alla människor i en digitalt kontrollerad totalitär värld, passar allt in.”
  Svårt att ta in en sådan ondska, men hur ska man annars förklara alla galenskaper?

  1. Kriget mot mänskligheten pågår, fast få människor vill förstå det. De tror genterapin med mRnA vaccinet är till för att skydda mänskligheten, när det är tvärtom. Rapporterna från forskare om biverkningar och död bara strömmar in, men folkhälsomyndigheter mässar vidare om spruta 5.
   FN med WHO är bästa kompis med WEF, där återställning med en rättvis värld blev perfekt skydd för deras syfte, som Du sammanfattar med avveckling av ”det moderna samhället och förslava alla människor i en digitalt kontrollerad totalitär värld, allt passar in.”
   När det ropas konspiration, då vet jag att det ligger en hund begraven, ofta flera.

 4. De flesta partier har medverkat till landets förfall genom att tillåta massinvandring. Nysvenskar har lockats av försörjningsstöd och röstar på bidragspartiet (S). De är så många att partiet har goda möjligheter att behålla makten. (S) ser endast till partiet och låter medelklassen betala för partiets maktinnehav. Det är i hög grad partiets gamla svenskfödda väljare som får lida mest av politiken de bidragit till, lurade av bösnerstyrda media.

  1. Jag tror orsaken till medelklassens vånda är ”You can´t handle the truth” från filmen ”Heder och samvete” en replik som K-O Arnstberg återgav på sin blogg den 24 augusti. Kanske socialdemokraternas slogan att vi kan bättre kan få en pollett att trilla ner i den dopade alla lika värde hjärnan, när de idogt har arbetat, betalt skatt och engagerat sig i ungarnas fritid.
   Vad ska vi då förbättra, borde de fundera på.
   Medan den globalfrälsta statsministern med sina inkompetenta ministrar, som mest twittrar och försöker få SD att framstå som den onde själv.
   Hoppas på fortsatt bumerangeffekt och att fler upptäcker AfS.

 5. Finns det något parti som ”vill” betjäna folket som Nr 1, förutom AfS och andra som ej ”exponeras”.
  Vem eller vilka är det som bestämmer om vilka partier som får mest medial exponeringstid?
  På SvT:s hemsida kan man under lokalt Örebro läsa om lokala partier. Det finns 76 artiklar men inte en enda artikel om Örebro Partiet!
  De existerar tydligen inte, medialt! Javisst ja, det är ju så ”vår” demokrati fungerar. Det hela liknar en ” sammansvärjning” mot Örebro Partiet som mot AfS och förmodligen även andra partier.
  Varför får de inte ”synas”?

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/36093973

  1. Därför att regeringen med övriga riksdagspartier inte vill ha konkurrens. Folket som de skall betjäna har bytts ut mot den globala finanseliten för lojalitet mot dem innebär framtida och tryggad ekonomi.

   1. Precis vad jag har tänkt, globalisternas och Bilderberggruppens ande
    är ständigt närvarande när moderaterna öppnar munnen
    https://nyadagbladet.se/analys/moderaterna-ar-latsasopposition-med-noll-legitimitet/

    Medicinsk apartheid. Totalitär övervakning. Befolkningsutbyte. Överlåtelse av makten till globala institutioner. Det är några punkter som Moderaterna stått för i närtid. Tanken på att detta parti skulle representera någon typ av väsentlig politisk förändring är direkt löjeväckande.

    1. Det känns som att välja mellan pest och kolera och skulle jag tvingas välja så blev det oppositionen som kolera, för pesten har låg överlevnad.
     Men nu finns tack och lov AfS!
     Tveksamt om SD orkar hävda sin rätt från kommande valresultatet. Övermodet hos damerna Lööf och Busch är grandiost, de låtsas ha makt att bestämma hur respektive regering skall se ut. Lööf bojkottar V och Busch vill ha en minoritetsregering med bara Kristofersson och få L och SD som lydiga knähundar. Det verkar som om de lever i sin egen värld och har ej tagit in att SD i Sentio varit det största partiet och V betydligt större än deras eget väljarstöd.

Kommentarer är stängda.