Förräderiet av Peter Krabbe

Peter Krabbe är en känd debattör och bloggare. Han har arbetat som arkitekt under 40 år. www.krabbearkitekter.se .

Bild från hans blogg.

Peter Krabbe har världen i fokus och förklarar vilka som styr vår framtid, vilket få debattörer gör. De beskriver endast symptomen och kommer aldrig fram till grundorsaken, globaliseringens herrar med deras marionetter till statschefer, dit nu Sverige sällat sig på allvar med sin Nato ansökan.

Är en lång artikel som en bloggföljare mejlade. Den spänner över många omvälvande händelser under hela 1900-talet fram till våra dagar med NWO, The Great Reseat och Agenda 2030.

Bakgrunden lockar till läsning av hela artikeln;

Bakgrund
De ekonomiska krafterna i världen har under minst hundra år kämpat för att kunna ta total kontroll över först industriländerna, sedan utvecklingsländerna för att i slutänden kunna styra oinskränkt över en global värld. Det har gått dåligt, trots två världskrig, den ryska revolutionen, bildandet av Nationernas Förbund och senast FN med alla sina underavdelningar som Världsbanken, BIS, Internationella Valutafonden IMF, Världshälsoorganisationen WHO dussintals andra organ och hemliga samfund har man inte lyckats få ett genombrott för sina tankar.

När FN signalerade sin Agenda 2030 med de förföriska flosklerna fri rörlighet, global kulturblandning, ekonomisk utjämning mellan rika och fattiga och samverkande religioner fick världens moralpredikande statschefer bråttom att ta fram pennan för att skriva under sina heliga försäkringar om de stred för en ny, bättre värld, kanske i förhoppningen att bli omvalda några regeringsperioder extra, kanske i förhoppningen att kunna avgå från sina krävande poster som mångmiljonärer. För att hela det växande storindustriella komplexet och världens finanssystem stod bakom agendan visste alla. Man visste också att den som förde fanan högt skulle belönas och att den som vägrade bara hade alternativet att försvinna.

Redan under det sönderfallande nazityskland bildades en organisation för att föra ut det tyska guldet och andra dyrbarheter till Schweiz. Den skulle ledas av den judiska familjen Schwab och få politiskt stöd genom det som skulle bli CIA i USA. Sedan dess har denna organisation utvecklats till att bli en veritabel torped för den eftertraktade globalismen. Eftersom de starka ekonomiska krafter som förenades redan när Federal Reserve bildades i USA år 1912 av främst judiskt ägda banker hade insett att en stark stat var ett plågsamt hinder för deras ekonomiska expansion, var det nya upplägget att skapa en ekonomi där även staterna styrdes av de finansiella krafterna. Bara på så sätt kunde man kontrollera regeringar, domstolar rättsväsende, poliskår, opinionsbildning, utbildning och krigsmakt.

Organisationen skulle få namnet WEF World Economic Forum och har fortfarande sitt säte i Schweiz och deras ledare är ännu efter mer än 50 år Klaus Schwab.….”

———————————————————————————————

Krabbe behandlar vidare Donald Trumps agerande som president, han blev en bromskloss för Davos-Big brödernas NWO planer och deras media fick fria händer att dra honom i rännstenen. Därefter riktar Krabbe fokus på Ukraina/Ryssland konflikten, Natos expansion och marionetten Zelenskyj och avslutar inlägget med dagens el.kris.

Vad jag lärt mig under livet är att händelser, skeenden har en bakomliggande historia både i den lilla världen och i den stora.

Mantrat i den stora återställningen är att vi skall bli lyckliga utan att äga något, allt skall ägas av Big bolagens herrar. Till exempel måste privat ägandet av ett eget hem, som en bostadsrätt eller villa bort, alla skall tvingas hyra av Big bolag. Rättvist och bra enligt återställningen, som får vänsterns att jubla.

Ett effektivt medel är räntan, först låga under flera år, så medelklassen skuldsätter sig och så pang så höjs räntan och kronofogden står i farstun. Ett viktigt komplement till räntan för att skynda på oron på bostadsmarknaden är skyhöga el.kostnader som kommer att tvinga många villaägare, inte minst pensionärer som betalt sina lån, att ge upp när kylan återkommer.

Politiker skyller unisont på Putin för det har de fått lära sig på Schwabs elitskola. Nu valfläskar de på med ynka el. bidrag, att sänka momsen är självklart tabu för där trillar miljarderna in. Tänk så smart med elektrifiering av det mesta som rör sig, när elen kostar skjortan i klimathetsens årtionde.

Vår framtida fastighetsmarknad? Bostadslösa i USA. Bild från artikeln.

”……Vad handlar då allt detta om? Jag hoppas att det framgår av det jag skrivit ovan att man nu spelar på alla tangenter till det instrument som skall, en gång för alla, bryta vårt motstånd mot införandet av ett nytt totalitärt system, avskaffa demokratin och göra oss alla till medellösa, lydiga slavarbetare i ett av ekonomiskt intressen toppstyrt samhälle som de själva kallar shareholders capitalism, de som äger produktionsmedlen skall också äga samhället och alla som vistas där.Citat från artikeln.

NU har även Johan Westerholm tröttnat på riksdagspartierna, precis som många andra väljare. https://ledarsidorna.se/2022/08/nagot-nytt-for-svensk-politik-och-nagot-nytt-for-mig/

Eftersom alla är mer eller mindre skyldiga till landets förfall, med 45 ihjälskjutna bröder hitintills av medias så kallade berikare, nytt rekord igen. Medan den uppblåste FN fjäskaren Jan Eliasson tycker att vi skall ta in fler.

Kom ihåg att en röst på 7-klöverns partier, gör Dig delaktig i fortsatt förräderi.

5 tankar kring ”Förräderiet av Peter Krabbe

 1. https://www.nyatider.nu/deras-klimatpropaganda-avslojas-av-kritiska-forskare-och-medborgare/

  Propagandan har misslyckats
  Sammanfattningen av ISD:s rapport består av 16 sidor och påtalar med illa dold frustration att vad de anser vara ”felinformation” (engelska: misinformation) och ”desinformation” på sociala medier på alla sätt överträffar vad de kal­lar ”verifierat innehåll”, alltså de åsikter som påbjuds. Än värre ur deras synvinkel är att så sker även när teknikjättarnas hårt hållna och censurerade plattformar verkar för att främja globalisternas klimatnarrativ. ISD kan kort och gott sägas medge förlust i etablissemangets propagandakrig mot Europas befolkningar.

  Eliten: Resa med privata jetflygplan. Bo i herrgårdar vid havet. Äta det finaste köttet.
  Du: Tillsagd att göra dig av med din bil. Tillsagd att bo trångt. Tillsagd att äta insekter.
  Precis som under kommunismen är det en regel för eliten och en annan regel för folket. Det är klimatkommunism.
  – Peter Sweden på Telegram, 12 augusti 2022

  ISD skriver sedan hur de går tillväga för att mäta påverkan på internet och vilka de betraktar som ett hot mot deras klimatnarrativ samt att de erkänner att dessa motståndare trots riggad spelplan vinner över dem.

  1. Så sant ”….en regel för eliten och en annan regel för folket. Det är klimatkommunism…..”

 2. Den som är beredd att ge upp väsentlig frihet för att få lite tillfällig säkerhet, förtjänar varken frihet eller säkerhet.
– Benjamin Franklin (1706-1790), en av USA:s grundlagsfäder, författare, vetenskapsman, filosof och politiker.

  Striden mot den globala ”elit”, eller mer passande parasiter, som vill bestjäla oss allt av värde – för det är precis vad detta handlar om bakom alla fina ord och förment vurmande för planeten de annars gärna skövlar och förgiftar – är verklig och pågår nu.

  Detta borde vara den i särklass viktigaste frågan i det kommande valet och endast de partier som tar striden mot dessa farliga parasiter är värda våra röster.”

  Tar ens SD denna strid?
  De har nu tre starka representanter på energi och miljöområdet
  Bäckström Widding och Stegrud ett behövligt motstånd till de miljöalarmisterna som nu styr och styr.

  1. Utanför varje vallokal borde det stå; ”…..Striden mot den globala ”elit”, eller mer passande parasiter, som vill bestjäla oss allt av värde – för det är precis vad detta handlar om bakom alla fina ord och förment vurmande för planeten de annars gärna skövlar och förgiftar – är verklig och pågår nu.” Tyvärr märker en majoritet av väljarna ingenting.

Kommentarer är stängda.