Det fria Sverige; satsa på svensk infrastruktur i stället för utlänningar

Jag kan riktigt höra hur vänstern studsar till, ”utlänningar” när vi alla tillhör en stor global familj….Problemet är att det endast är företag och de som jobbar som skall betala för hela familjen.

Slutsatsen från Det fria Sverige är att svenska skattebetalare är mjölkkor för hela världens folk.

Till Harriet Larsson

Infrastrukturen i Sverige faller samman. Politikerna har istället satsat skattebetalarnas pengar på invandring och utländsk bistånd, och nu hotar en akut kris. Detta förskingrande av svenskarnas resurser måste genast upphöra!

Det är inte bara elen som krisar i Sverige. Hela samhället verkar vittra sönder. Det finns inte tillräckligt med resurser för att täcka alla behov, så något eller några måste stryka på foten. I Oxelösund och Nyköping ser vi hur det kommunala vattennätet är enormt eftersatt och på andra ställen är det andra delar av infrastrukturen som går på knäna. Pengar finns, men pengarna används till att bekosta massinvandring och utländska stater istället.
I början av juni drabbades Oxelösund och Nyköping av en stor vattenläcka, vilket påverkade såväl skolor som lasarettet. Det sistnämnda fick ställa in all planerad vård och prioriterade att kunna hantera eventuella akuta fall.
Senare under sommaren hände det igen, och så igen i augusti. Och det kommer bli vanligare, varnar Pär Dalhielm, vd för Svenskt Vatten…..

…Fler människor ska bo i Sverige, vilket betyder att infrastrukturen måste byggas ut. Men alla dessa ”fler människor” ska också försörjas ur den skattkista som svenska företag och arbetare bidrar till, och den kistan sinar. Därför får man välja mellan nyinvestering eller underhåll. Och som vd:n för Svenskt Vatten förklarar, så har valen som gjorts lett fram till att systemhotande vattenavbrott kommer bli fler.

Ett annat exempel är elförsörjningen som man nu erkänner kanske hotas inför vintern. Alltså, svenskar kanske kommer tvingas till ”elransonering”.

Svenskarna förlorar när resurserna tryter

Varje gång grupp ställs mot grupp så prioriterar ”våra” politiker inte oss svenskar. Det har varit uppenbart länge men oftast drabbat grupper i samhället som inte har någon röst. Gamla och sjuka har länge märkt av hur omsorg och vårdkvalitet sjunkit på grund av resursbrist. Brottsoffer har tvingats träffa den som förbrutit sig mot dem på gatan bara för att rättsväsendet inte haft resurser nog att häkta, döma och låsa in.

Nu är det infrastrukturen som tydligt drabbas. Underhåll, framförallt utanför de större städerna, är enormt eftersatt. Vägar, framförallt på lands- och glesbygd, tillåts förfalla. Larmcentralen 112 drabbas och nu får man vänta på svar när man är i nöd. Men så kallade ”flyktingar” och värdegrundsprojekt får magarna mättade av skattemedel, så också politikernas löner som höjs och det svarta hål som är statlig, regional och kommunal administration. Miljarder öses i ”bistånd” till främmande makt.

I sista hand kommer det svenska folket.

Vi kräver: Satsa på svenskarna

Det fria Sverige kräver att stat, regioner och kommuner omedelbart prioriterar den infrastruktur som hela samhället är beroende av. Det måste vara slut på en fördelningspolitik som gör de svenska skattebetalarna till mjölkkor för hela världens folk. Det som betalas in till det gemensamma ska användas till det gemensamma, inte till att betala ut bidrag och bistånd till utlänningar, eller subsidier till märkliga projekt som driver lobbyism för hbtq, feminism eller annan vänsterpropaganda.

Hade pengarna använts enligt den tanke som en gång stod i det uppfattade samhällskontraktet så hade vårt Sverige blomstrat. Det kan så göra igen. Men inte under de förutsättningar som råder nu.

Det Fria Sverige

——————————————————————————————-

Glöm inte att DU kan ge landet andra förutsättningar i valbåset den 11 september. Sverige kan bättre, men inte med 7-klövvern och absolut inte med Magdalena Andersson och hennes odugliga vänner, som knuffar Sverige allt närmare ruinens brant. I år har de satsat på sin framtida makt, genom att ge 100.000 invandrare uppehållstillstånd på årets 7 första månader, DGS 23 aug.
Och ju fler medborgare som inser förfallet med en alltför hög invandring som landet inte klarar av, ju fler måste in som kompensation.

6 tankar kring ”Det fria Sverige; satsa på svensk infrastruktur i stället för utlänningar

 1. Infrastruktur och krislager har avvecklats. Skattepengar går till massinvandring som bidragsförsörjs för att rösta på S. 135 miljarder kr per år har SD beräknat. Försvaret får ca 50.
  Man får hoppas att en längre nerstängning av elförsörjningen kan väcka svenskarna. Hur många kommuner kan tillhandahålla vatten vid elavbrott? Avloppsvatten kommer flöda orenat ur pumpgropar. Hus utan eldstad kommer bli kalla.
  Vi bör ha brunnar i bostadsområden där man kan hämta vatten.

  1. Nu har regeringen med Kristersson i baken ökat beviljandet av uppehållstillstånd, 100 000 enligt Gunnar Sandelin i gårdagens Inlägg på DGS på bara årets 7 första månader. EU:s lägsta enligt lögnhalsarna på Rosenbad.
   ”När blir utrikesfödda självförsörjande” är frågan i en rapport från entreprenörskapsforum 2020, där framkom att 1,3 miljoner främst invandrare är bidragsförsörjda. Om man räknar in alla studerande så blir siffran 1,8 miljoner enligt dess Vd professor Johan Eklund. Tidningen Näringsliv den 23 augusti.
   Med dessa siffror hjälper inte övertid tills arbetstagarna stupar. Regeringen är totalt likgiltig, för nu måste framtidens maktinnehav säkrats, då är priset egalt. Dessutom har man mutat Erdogan med kredit till ett miljardbygge, för att han skall säga ja till Nato.
   https://www.friatider.se/turkiet-pressade-sverige-garantera-byggprojekt-miljarder
   Nu förkunnar Magdalena Andersson att vi inte skall ha något Samalitown….men själva bor dessa lögnhalsar i etniskt vita överklassområden.
   https://www.friatider.se/andersson-vi-vill-inte-ha-somalitown
   Vad säger man, mer än FY Faen!

   1. Kristersson Bilderbergaren är ett stort munväder.
    Lätt att kontrollera hur han röstat iriksdagen.
    Röstfiskare på högnivå. Han är satt att hålla oppositionen i styr.
    Lite o.t.
    Liz Truss känner sig ”redo” för att lansera Trident-kärnvapen.
    ( mot vem behöver vi inte fråga )
    Hon har levererat massor av hökaktig retorik längs kampanjens spår, främst inriktat på Ryssland, och är en ivrig förstärkare av den ukrainska saken.

    Hon har anklagat Rysslands president Vladimir Putin för det dystra tillståndet i den brittiska ekonomin, som plågas av hög inflation, höga gaspriser och en alltmer oöverkomlig levnadskostnad, allmänt sett som ett resultat av ensidiga restriktioner som införts av London och dess allierade.”

    Smaka på den…samma tongångar Sverige
    Märkligt detta rysshat. USA och Nato kommer undan alla sina skändliga företag.

    1. Om deras förödande framfart i Sydamerika, Vietnam, Mellanöstern osv är det dödstyst.

  1. Glöm inte AfS valsedlar; -asylstopp -återvandring -Swexit och -Nej till Nato och därmed rädda Sverige till ett fritt land!

Kommentarer är stängda.