Snart är den korrupta trojkan; sjukvård, politiker och media i gång igen

Nu ligger statsmedia i startgroparna för nästa skrämselkampanj inför höstens Covid-mutationer. Booster sprutor skall varenda medborgare ta för att vara solidarisk med denna korrupta trojka. Att immunförsvaret sänks av Big Pharmas profitsprutor är inget som politiker eller vården tar in, när mutor och grupptryck äger rum.

Här kommer citat från ett inlägg i Snapphanen; https://www.snaphanen.dk/

”Det korrupta väst: Politiker, sjukvård och media

En övertygande kanadensisk dokumentär som hade premiär för några dagar sedan. En av skådespelarna säger: ”Det som är bra med en eller tragisk situation är att Covid-19-vaccinerna har gett oss en inblick i graden av korruption i västvärlden inom politik, media och sjukvård.

Hur många har köpts av Joe Biden, Justin Trudeau och Jacinda Adern för Ursula von der Leyen, Boris Johnson och Mette Frederiksen?

Hur många köps av den skrupelfria läkemedelsindustrin som inte har några hämningar när det gäller att ta människoliv?

Även i det danska folketinget, där en majoritet av ledamöterna har någon koppling till Världsekonomiskt forum? 

Och media – varför döljer alla danska medier farorna med vaccinerna i detta sena skede, när alla som vill lätt kan försäkra sig om dem?

Var inte historiens värsta medicinska experiment ett självklart ämne för någon riktig journalist?

Om det kunde det städas upp hade alla skador och dödsfall haft någon betydelse. Just nu är det självgoda väst en korrupt plats på planeten, och det finns praktiskt taget ingen som kastar ljus över den annat än fria växlare som undertecknad och offrens anhöriga. Till och med läkarna är tysta.

Om du fortfarande tror på propagandan från de nämnda institutionerna och personerna är det nu dags att komma ur din illusion innan de börjar med mördarsprutorna igen efter sommarlovet.

Då kommer du att höra att en ny version av Covid fyller sjukhusen, där sanningen kommer att vara att det är de vaccinskadade som gör det.

De korrumperade medierna kommer att få tusentals fler danskar att spela rysk roulette med sina liv: Vaccindödsfall fler än Covid-dödsfall i amerikanska hushåll, bekräftar två nya undersökningar.

Oinformerat samtycke: Intervju med regissör och producent”

————————————————————————————————-

Bild från Wikipedia. Farliga sprutor med biverkningar och tom död

Konstigt att nativiteten har gått ner både i Sverige och Finland, men trojkan har många förklaringar på lager.

2 tankar kring ”Snart är den korrupta trojkan; sjukvård, politiker och media i gång igen

 1. Det som är bra med en eller tragisk situation är att Covid-19-vaccinerna har gett oss en inblick i graden av korruption i västvärlden inom politik, media och sjukvård.”

  Så är det.
  Allt och alla.
  Lena Hallengren belönas med ett besök hos Bilderberggruppen, på skattebetalarna bekostnad.
  Graden av korruption och oförmåga verkar sakna gränser
  Läs och förskräcks,
  Noll koll inga konsekvens analyser ingen framförhållning.
  Tyvärr kommer valet innan nästa vargavinter. För det vet vi den kommer.
  https://ledarsidorna.se/2022/08/blomgren-hur-illa-kan-det-ga-med-elen-i-vinter/

  1. Tack för länken!
   ”Det svenska elnätet har blivit sårbarare, och samhället är mer beroende av el än någonsin. Men beredskapen för ett omfattande elavbrott är sämre än på 50 år menar Jan Blomgren, professor i tillämpad kärnfysik….”
   Under MP:s hejar rop lade man ner fungerande reaktorer innan man hade något färdigt alternativ. Samtidigt som hela bilflottan och samhället i övrigt elektrifierades. Vindkraft, vindkraft lyder ropen, men vad spelar det för roll för skillnaden mellan 20 och 200 vindsnurror är 0, när det inte blåser och när det gör det dumpas priserna för el är svårt att lagra. Dessutom så ingick Sveriges politiker mycket villigt i den europiska el marknaden. Regeringens huvuduppgifter kommer långt ner på dess agenda. Inflationen med höjda el priser ger momsklirr i bidragskassan. För säkerhets skull hojtar MP om att bidragen måste höjas då förortens folk måste hållas skadelösa från inflationen, precis som EU:s korrupta församling.

Kommentarer är stängda.