Fanatiker är alltid inne på fel spår

Konstaterar Olle Ljungbeck i detta inlägg, vilket många bloggföljare håller med om.

Att begränsa antalet barn i stället för fossila bränslen är jordens räddning, men detta krav är omöjligt att verkställa. Då skulle regeringens röster från både mottagarna och utdelarna av bidrag minska och därmed den röda makten, som vill ha beroende undersåtar, som håller tyst och inte protesterar.

—————————————————————————————–

”Nu har även USA.s främsta forskningsorgan om rymden och universum insett att det inte är människan som orsakar klimatförändringar. Nej det är helt klart solen som styr vårt klimat till 95 procent och i vissa fall också eruptioner ur underjorden (vulkaner etc).

Bild; wikipedia

Nu senast söker Bo Hagstedt skrämma upp oss med en massa gallimatias om klimatet som saknar all vederhäftighet.

Klimatförändringar kommer och går oss människor förutan. Som vanligt tänker dessa olyckskorpar inte längre än näsan räcker. Det finns sålunda ingen anledning att avskaffa bl a dagens drivmedel för att vi därmed tror oss rädda jorden. 

Det enda som kan rädda människan från kommande katastrof är barnbegränsning. Med de för framtiden ständigt kommande klimatförändringarna ( människan förutan) kommer den odlingsbara jorden att minska och öka i takt med klimatförändringarna. Det får till konsekvens, svält, krig. sjukdomar etc.

Vid senaste istiden var bl a Europa nedisat från norr ned till ungefär norra Italien. Hur skulle vi kunnat livnärt oss på den jord som fanns kvar med dagens befolkning? För att inte tala om temperaturväxlingarna.

Så klimatfanatikerna är inne på totalt fel spår. Men det är ju fanatiker alltid.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

————————————————————————————————-

Varmare i städer där rekord värme mäts, till skillnad i naturen, skriver Tege Tornvall på Nya Tiders insändarsida v.32/2022. Flygplatser är förträffliga mät stationer, anser klimatfanatikerna för där blir det 5-10 grader varmare tack vare värme från betong, byggnader och flygplan.

Men sådan information stör den fossilfria omställningen och därmed den globala storfinansens briljanta affärsidé som kan tävla med Big Pharmas vaccinationshysteri. Där biolabben läcker virus som ett såll. I Ukraina har USA stor aktivitet, ytterligare en anledning till att kriget måste fortsätta så länge som möjligt och Zelenskyjs ständiga rop på vapen och miljarder måste tillfredsställas.

8 tankar kring ”Fanatiker är alltid inne på fel spår

 1. Det är inte bara S UTAN DET ÄR GEMENSAMT BESLUT SOM TAGITS utom V och Mp.
  Vi borde ha en folkomröstning. Det handlar om mer än 10 000 000 svenskars framtid ska bestämmas av c:a 300 ”vettvillingar” till politiker! De flesta av Ministrarna har ju inte ens den kompetens som deras ämbete kräver/avser. Hela Riksdagen verkar med tiden ha övergått till en ”politisk svågerpolitik”, där nära och kära ges företräde. VAD KRÄVS för att vi skall ha en folkomröstning om medlemskapet i MILLITÄRPAKTEN NATO? Någon? Vi lever i en DEMOKRATI, men vi får inte själva bestämma om vår framtid! Vad ska VI med dessa nuvarande politiker till? Någon? Man får göra folkomröstningar på lokala nivåer men VAD är det som bromsar folkomröstningen gällande NATO???

  1. Att frågan är för komplicerad för folket, enligt Ann Linde…….
   Vad säger man, om dessa ”ca 300 vettvillingar till politiker?”
   Om det var SD:s anpassningsvilja eller påtryckningar från Wallenberg bakom Sveriges brådstörtade Nato ansökan kan diskuteras.

 2. Domedagsprofeter har funnits i alla tider. Man har skrämt upp människor sedan kristus tid, lite olika sätt men tanken är det samma. Nämligen att en liten elit ska styra alla andra på jorden. Förr var de präster, kungar och adeln, nu heter de WHO, Big Pharma, UN och Bilderberggruppen. Nu hotar de med klimatet innan var de häxor och djävulen.

  1. Ny istid (Norden kommer vara obeboeligt inom kort)
  2. Surt regn (Våra skogar och växter kommar frätas sönder)
  3. Hål i ozonlagret (Vi kommer att få allvarliga brännskador av att vistas utomhus)
  4. Global uppvärmning (Klimatet blir markant varmare och det kommer leda till armageddon)
  5. Klimatförändringar
  6. Havsnivån kommer att stiga, detta hörde jag jag första gången på 70-talet och då var de Maldiverna som skulle hamna under vatten.
  7. Flygskam

  Flertalet av dessa hot, speciellt på sistone, har använts för att motivera politisk ideologi som har svag eller obefintlig koppling till hotet i sig. ”Rösta för socialism/kommunism så räddar du världen!”
  Det är synd att så många är mer än villiga att övertygas av detta skitsnack.

  1. ”….Förr var de präster, kungar och adeln, nu heter de WHO, Big Pharma, UN och Bilderberggruppen. Nu hotar de med klimatet innan var de häxor och djävulen…..” Tack för dessa ord som sammanfattar allt.

 3. Sveriges regering vill ändra grundlagen!

  https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2021/08/utredning-ska-se-over-smittskyddslagen-infor-framtida-pandemier/

  Genom att regeringen då har en ändrad grundlag behöver en regering inte gå till riksdagen och be om befogenheter. Detta innebär kraftiga inskränkningar av våra grundlagsskyddade fri- och rättigheter.
  Vi måste stoppa denna ändring av vår grundlag som inom kort är på väg att genomföras

  Regeringen vill införa undantagstillstånd med utegångsförbud, begränsningar i rörelsefriheten, tvångsåtgärder i samband med medicinsk behandling och vaccinationsregister m.m.

  Som vi vet måste en grundlagsändring röstas igenom två gånger med ett riksdagsval emellan.
  Regeringen skyndar* nu på denna utredning och om riksdagen bifaller den lagda propositionen i sommar och återigen bifaller förslaget efter valet i höst, så kommer en permanent ”Pandemilag” vara ett faktum och våra styrande kommer att kunna införa omänskligt stränga åtgärder vi har sett i en del andra europeiska länder och i Australien och Nya Zeeland.

  Att M kommer att bifalla råder det nog ingen tvekan om de har varit stora förespråkare av vaccin pass
  så återstår resten
  Och som vanligt ingen debatt i så viktig fråga.

  Det se mörkt ut

  1. Och med på USA:s biolab i Ukraina, så lär det komma nya virus regelbundet, som WHO (dvs Gates) direkt klassar som en pandemi och Big Pharmas vaccin tillverkning går för högtryck året runt. Tänk, så mån om folket våra makthavare är, när det handlar om vaccin, men att de förvandlat samhället till gängkriminalitetens högborg med ständigt nya rekord med sprängningar, skjutningar, rån, bedrägerier och mord rör dem inte i ryggen.
   Just nu råder floskel hyckleri inför valet om åtgärder mot gängen, men att stänga av invandringskranen kommer inte på fråga.
   Det blir bara värre, med nästan 100 000 migranter med Koranen som ledstjärna och Svenneförakt in varje år, innan allt brakar ihop.

Kommentarer är stängda.