Glöm inte att regeringen dränerar välfärden i röstbåset den 11 september

Regeringen dränerar våra välfärdssystem för att behålla makten
Genom att anpassa vård, skola, omsorg, pensioner och rättsväsende till förortens nya väljargrupp, så skall makten behållas efter den 11 september.


Redan under 80-talet, när jag mötte de första invandrarna under rehabiliteringsarbete förstod jag att det skulle gå åt helvete med fosterlandet. Men, då rådde nästan eufori i offentlig sektor med, att
gödsla migranter med skattepengar och bevilja förtidspension.
Vilket senare ledde till att de riktigt sjuka fick betala med sämre ersättning för att friska, oavsett hemvist, inte skulle sjukskriva sig.
Arbetsgivarens farliga arbetsplatser var sossarnas alibi. Lathet och
smarthet var totalt tabu att nämna, då hade Du en dålig människosyn.

50.000 kr till möbelinköp utöver alla andra bidrag kunde förekomma till invandrare. Greker var bland de första som knackade på dörren, för vi var ju så goda och snälla. Vi som inte var det fick snabbt stämpeln rasist i pannan och tystnadskulturen bredde ut sig.
Därefter har det eskalerat med vakter på akuten. Platser för rehabilitering upptas av skott-knivskadade och värdlandets personer som drabbats av stroke får vända i dörren. Svår sjukdom > 65 får ingen assistans, för den har klanerna tagit hand om.

https://www.gp.se/ledare/s%C3%A5-tar-klanerna-%C3%B6ver-i-v%C3%A4stra-sverige-1.72030367

Bild från bing.com/videos Videoklipp av Klaner i Göteborg

Klaner och kriminella nätverk i Göteborg • Detta har hänt
17 t visningar · juni 5, 2021
YouTube Expressen


Upp till 20 miljarder varje år går till kriminell verksamhet, enligt bidragsbrottsutredningen 2021. När tom SvD har rubriken ”Kriminella dränerar våra välfärdssystem” enligt utredare Amir Rostami den 26
juni, då förstår vi att det är högt vatten. Mer sanningsenligt vore att skriva ”Regeringen dränerar våra välfärdssystem.” men då skulle karriären ta ett abrupt slut.
Men på Sveavägen 68 anses det ge god utdelning i röstbåset, medan socialminister Lena Hallengren hycklar och klämmer ur sig, ”så här kan vi inte ha det”, när till exempel personer som drabbas av den obotliga
sjukdomen ALS > 65 års dagen blir utan assistans.
På skolavslutning kan det bli gangsterrap i stället för Idas sommarvisa. Skolminister Lina Axelsson Kihlbom drar sina strån till den korrupta stacken och tar bort betyget underkänt för att inte invandrarbarn skall bli ledsna.
Nu har hon också kommit på, att skolor inte skall ligga i
utanförskapsområden, utan skall placeras i bra områden, så att bråkstakarna snabbt blir snälla, SvD.se den 25 juni.
Kanske inbillar hon sig att kusingiften bara försvinner, med dess ökade risk för kognitiva skador, när grannbarnen heter Linda och Klas?
Ministern har samma naiva tro som sina mångkulturella vänner i regeringen, att så fort migranter från dysfunktionella länder passerar gränsen till bidragslandet, så blir de svenskar med allas likavärde i högsätet, framför Koranen.
I Malmö berättade Sandor Herold ”en invandrare av den tamare sorten” i en insändare att lärare får ringa hem till elever, för att de skall masa sig upp och gå till skolan. Kanske är de trötta och behöver ordentligt sovmorgon efter nattens räder?

Nu har Anders Ygeman kommit på knepet för att få integrationen att fungera, : Max hälften med ”utomnordisk bakgrund” i utsatta bostadsområden, skall det vara, men när protesterna stormade kom han visst av sig. Den andra hälften kan ju bestå av alla 7-klöverns mångkulturella politiker. så får de närkontakt med sina berikare.

Bild från https://rattvisanrealit.blogspot.com/

IRAKS FÖRSVARSMINISTER – ETT PRAKTEXEMPEL PÅ HUR SVENSK VÄLFÄRD MISSBRUKAS!
När de flesta som kommer till Europa inte gör det pga krig utan för att utnyttja och i alldeles för många fall missbruka vår generösa välfärd, så blir resultatet att vår välfärd snabbt raseras och faller ihop som ett korthus.
När vi uppmärksammar detta problem och berättar om att det finns människor som väljer att komma till just Sverige för att möjligheterna för stölder, bedragare och organiserad brottslighet är så stor, blir vi utpekade som främlingsfientliga. Vad ska man säga? Sverige är verkligen möjligheternas land!

Resultatet blir åtstramningar där verkligt behövande i Sverige inte får någon hjälp.
Det finns många exempel på människor som har jobbat och gjort rätt för sig hela livet, men när de själva behöver få hjälp tillbaka så finns ingen hjälp att få.
De sjuka nekas ersättning, funktionshindrade mister sin assistans etc. Så här kan vi inte fortsätta…” https://rattvisanrealit.blogspot.com/2019/11/iraks-forsvarsminister-ett-praktexempel.html

Så här kan vi inte ha det, måste också värdlandets medborgare inse i väljarbåset den 11 september.

Rösta på ett parti som gör skillnad!

Bild; AfS twitter

10 tankar kring ”Glöm inte att regeringen dränerar välfärden i röstbåset den 11 september

 1. ”Det senare sägs bero på friskolors vinster”. OM alla företag (och vi övriga) gör som Attendo då slipper vi alla betala skatt. Man tar ett ”fiktivt” utlandslån där räntekostnaderna motsvarar samma summa som du ska beskattas för. Attendo (blöjomsorgsföretaget) kvittade sin vinst på 600 Miljoner mot ett 10 Miljarders lån med 6 % ränta. Om de 10 Miljarderna fördes över till Sverige, förtäljer inte historien. Tänk om vi alla kunde slippa att beskattas. Vilka som alltid slipper beskattning, borde nog de flesta vara medvetna om. Den politiska acceptansen till de svenska företagens återkommande ”nollresultat”, vore tillräckligt för att entlediga de 7.

 2. Hur ska man få den svenska röstberättigade svenska befolkningen att inse, att ens röst avgör om det framtida Sverige är ett samhälle med ”svenskar” i MINORITET, eller INTE?
  Om någon vill rösta för att vi ”svenskar” skall bli i minoritet, då får man rösta för det.
  Vi lever ju i en ”demokrati”, sägs det. Vad migranterna kan tänkas rösta för är väl osagt. Som svensk måste DU börja tänka tanken själv om din Riksdagsvalröst bidrar till att VI svenskar blir i minoritet i framtiden eller inte?
  Som svensk måste man börja tänka tanken om man ska följa politikernas ”råd”. En röst på någon av de 7 är det också en röst som tillåter dem alla att göra oss svenskar till minoritet, i framtiden?
  Eller är det redan försent?

  1. TT, du lever inte all i någon ”demokrati” namnet värt. Du lever i en hårt toppstyrd autokrati, eller mer korrekt en diktatur. Du tillåts inte ha någon påverkan på någon fråga eller beslut, endast på vilka partier som utser makteliten.

 3. Majoriteten av våra politiker har fått som de ville, ett mångkulturellt Sverige.
  De bör vara glada över hövan även det medfört lite problem. Det får man räkna med vid stora förändringar som kriminalitet och skolproblem. Det senare sägs bero på friskolors vinster och vinster kan ju lätt skattats bort som kärnkraftverk. I stort sett bör allt vara bra. Kan bara invandringen hållas igång kommer vinsterna på sikt har vi fått veta.

  1. Prop 1976:26 och Prop 1997/98:16 har uppfyllts med råge, den första att Sverige skulle bli mångkulturellt efter Palmes framfart, med hans stöd till befrielse rörelser, blivande diktaturregimer. 1997 bestämdes att assimilering skulle vara frivilligt. Så visst var han framsynt, bort med tjänstemannaansvaret, säkrat rött maktinnehav med importerad valboskap och den internationella karriären går som på räls.

 4. En som vanligt tyvärr träffsäker krönika .
  Själv är jag pessimist att det kommer bli någon ändring.
  Hade i helgen besök av yngsta dottern, socionomen, aktiv mitt i omsorgssmeten.
  Hon som som sitter på första parkett vill inte ta in skeendet i Sverige. Goda argument rinner av som vatten på en gås.
  Är det ett svenskt genetisk nationaldrag att stoppa huvudet djupt i sanden och vägra se?

 5. Gustav Kasselstrand gör sig ju bra på bild. Och säkert ännu bättre i parlamentets talarstol. Där kan AfS lyfta frågor som de gamla partierna tiger om, t.ex. återvandring, Swexit, nej till Nato, nej till vaccinpass.

  Låt oss hjälpas åt så AfS når ända in i Riksdagen!

  1. När gängmorden slår nya rekord, då borde väljare inse att AfS är enda vägen för att rädda Sverige. Fler poliser hjälper inte, när Koranens värdegrund enligt Allah krockar med landets lag och rättsuppfattning. Så länge som riksdagens partier inte inser detta, så kommer landet närmare ett U-land, för Bagdad är redan här.
   Fakta från SvD den 9 augusti. : Skjutningarna 2022 når rekordhögt
   I år har det inträffat totalt 233 bekräftade skjutningar, fram till den 31 juli. 41 personer har dött till följd av skjutvåldet och 60 personer har skadats.
   Motsvarande siffror för 2021: 182 skjutningar under samma period (januari – juli). 24 personer dog i skjutningar och 52 personer skadades.

Kommentarer är stängda.