Ukraina är fotbollen i den avgörande matchen om världskontroll

Sponsorer till Nato laget är FN och EU, där Sverige befäster sin humanitet med vapenleveranser, så fotbollen håller ytterligare en tid.
Nu gäller det att visa sin lojalitet till Nato och då är landets tidigare neutralitet även officiellt raderad genom regeringens brådskande Nato ansökan. I praktiken har neutraliteten länge bestått av partiskhet med USA/Nato.

Men, så satte Erdogan käppar i hjulet och riktade ljuset på Sveriges stöd till kurdernas PKK med underavdelningar. För landets humanitet väjer inte för terrorism utan konkurrerar med söndagsskolans visa om hur Jesus älskar alla barnen, röd och gul och vit och svart gör detsamma har han sagt…….

Eftersom värdegrunden med det lika värdet är Sveriges nya religion, då vår gamla med kristendom kan kränka muslimer, så omfattar humaniteten alla människor i det lika värdets namn, Amen!
Oavsett deras handlingar och vandel.
Terrorister, kriminella, ekonomiska migranter och ett fåtal riktiga flyktingar alla är lika välkomna till Sveriges globala socialbyrå, där SIDA och EU har lagt beslag på en stor del av dess indrivna miljarder från skattebetalarna.

Erdogan trilskas även med Nato chefen Stoltenberg, när han nyligen stod hand i hand med Putin och Irans ledare efter ett möte i Mellanöstern, där fredsförhandlingar förordades i stället för förlängning av denna tragiska fotbollsmatch mellan öst och väst.

Om Nato hade varit en fredsallians som väst ständigt för fram, då borde ju detta gruppfoto tagits emot med glädje, men som krigsallians är det totalt tabu att prata om fred, när rikliga naturtillgångar lockar västs Big bröder att lägga vantarna på och Saab glädjer sig åt välfyllda orderböcker med ökad vapenexport.

Joe Bidens mål är att helt krossa Putins Ryssland en gång för alla. Om det inte går fullt ut, så vill han trycka ner honom i skorna så långt det går. Trots att statsmedia hejar på med rysskräck varje dag, så tycks framgången utebli och demokrati alibit blir allt mer genomskinligt.

En stor bumerang effekt väntar hela Europa efter EU elitens sanktionspolitik, när inflationen och elbristen eskalerar under höst och vinter. Att sänka värmen, duscha mindre och släcka ner i och utanför husen gör EU:s påhittade solidaritet för demokrati allt tunnare. Riktigt farligt blir det när näringslivet också vaknar till, eftersom EU:s hörnstenar med den fria rörligheten bara tycks gälla för EU kommissionen och parlamentets ledamöter. Självklart också för icke integreringsbara migranter, med kvotflyktingar från Afrika, Mellanöstern och givetvis också för tjuven.

Andra bråkstakar, dvs klarsynta ledare är Ungerns Viktor Orbán som konstaterar att Ukraina konflikten kan göra slut på västvärldens dominans och förändra maktbalansen i världen.

Serbiens inrikesminister Alexsadar Vulin är också en rakryggad politiker, till skillnad från våra krokiga. Han står emot NATO/Bilderbergtrycket som ligger bakom utländska underrättelsetjänsters starka påtryckningar om tvingande solidaritet till väst. Dessa ständigt kritiserade ledare sätter sitt eget folk i främsta rummet, hos oss blir vi som protesterar placerade i skamvrån.

Till sist, men inte minst hotande för Nato alliansen är att de så kallade Brick länderna, som blir allt starkare.

(BRICS är förkortningen för det organiserade samarbetet mellan fem av världens största och mest växande statsekonomier: Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika. Grupperingen var ursprungligen känd som ”BRIC”, fram till dess att Sydafrika 2010 blev medlem. Wikipedia.

Sammanslutningen lockar allt fler som tvingats motta USA:s demokratiexport, med terror, lidande och massdöd, som t.ex. Argentina och Iran, som nu knackar på Brics dörren. De har genomskådat den generösa låneekonomin som får landets naturtillgångar att försvinna, efter USA:s infiltration, statskupper och terror.

Denna demokratiexport i olika delar av världen blev näring för bildande av ökända terrorgrupper som till exempel de röda FARC gerillan i Colombia, Maoisterna i Nepal, al-Qaida, talibanerna och IS i Mellanöstern med PKK i norra Syrien.
Ingen av oss äldre har väl glömt hur de röda khmererna intog huvudstaden Phnom Penh under 1975. De skulle nu införa den fullständiga, klasslösa kommunismen i ett enda svep och skapade helvetet på jorden, efter att USA bombat sönder Vietnam.
USA:s världspolis med Storbritannien i hasorna, vars ledare tycks drömma om sin koloniala bakgrund, inser inte att det är svårt att vinna denna match. Där Kina alltmer kommer att bli domare med fickan full av gula och röda kort. Att bli utvisad från världsscenen som världspolis är inget som nått in i varken Joe Bidens eller Magdalena Anderssons hjärnkontor.

Bild; dn.se

Att statsmedia producerar reportage om Kina med landets förföljelse, tortyr och omskolningsläger för oliktänkande, tycks inte hjälpa. Allt medan utstötnings-cancell kulturen av oliktänkande med dissidenter blomstrar här hemma.
Konstigt att i väst är det ett skydd för demokratin, men i öst utgör samma utstötning av oliktänkande ett hot mot demokratin.

Trilateral Summit i Theran, Iran. Pressfoto: President.ir

Ukraina – slutet på det amerikanska imperiet eller början på tredje världskriget?

Frågar sig ”Kristoffer Hell, som är utbildad i säkerhetspolitik i Storbritannien och författare till boksviten “Covid-1984” (2021), “Väst Mörka Hjärta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan” (2015) och “Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen” (2014).
1996 publicerades hans avhandling ”Strategic Vulnerability – Understanding Sweden’s National Security Policies During the Cold War” i Tyskland.”

https://newsvoice.se/2022/07/ukraina-amerikanska-imperiet-tredje-varldskriget/

————————————————————————————————

Ps. Ibland kan kommentarer av misstag hamna bland skräpposten, men jag återställer dem alltid, men det kan dröja några timmar beroende på när de skrevs. Jag kollar av ”Akismet” bortsortering av spam minst 3ggr/dag och återställer. Ds.

6 tankar kring ”Ukraina är fotbollen i den avgörande matchen om världskontroll

  1. https://friasidor.is/ryssland-och-ukraina-den-stora-bilden-del-6-6/

    Nazister och nationalister eller inte, det är människor vi talar om, ofta unga, och de är en bricka i ett spel och kommer nu, om det inte ger upp, att dö. Många ryssar mister också sina liv helt i onödan på grund av att Ukraina helt styrs av USA, precis som övriga Europa. Det finns en ond kraft i världen som ständigt verkar för kaos, krig och som bryter ned allt gott och långsiktigt hållbart. Vi ser den idag kontrollera både USA, Europa och Ukraina med udden riktad mot Ryssland. Samma kraft styr också krigsalliansen NATO

  2. Konstigt att i väst är det ett skydd för demokratin, men i öst utgör samma utstötning av oliktänkande ett hot mot demokratin.

    Där, Harriet, träffade Du åter huvudet på spiken. Tack!

  3. Statsmedia ständiga reportage om förmenta påhittade förföljelse, tortyr och omskolningsläger för oliktänkande i Kina är helt enkelt samma slags propaganda och samma metoder som när nazisterna i Tredje Riket i media som Der Stürmer producerade förfalskade reportage om judarnas ritualmord och att dom ceremoniellt slaktade barn, drack deras blod, grillade och förtärde barnen. Bara att propagandan idag har bytt ordet ”ritualmord” mot ”folkmord”. Alltihopa är fabricerad propaganda. Det är inte svårt att ta reda på, och hundratusentals personer har gjort just det. Jag är en av dom.

    BBC hade ett mycket stort upplagt reportage om en av dessa koncentrationsläger. Vi identifierade platsen och åkte dit, och det var en vindkraftsfarm och flera stora turistanläggningar. Det finns beskrivet här, och alla data finns med så envar kan kontrollera själva.
    http://mychinaway.blog.se/hur-skall-vi-stoppa-nazistiska-propagandametoder-pa-svenska-media/

    1. ”……..I Kina skyddas allmänhetens mänskliga rättigheter genom att identifierade terrorister sätts i förvar, innan dom attackerar och dödar…..”
      I Sverige är det tvärtom, om terrorister över huvud taget fångas in och skulle de ställas inför rätta blir straffet lågt. Efterlysning med bild/teckning och angivande av etnicitet betraktas som regel som kränkning av gärningsmannen.
      Kränkningen av otaliga våldtäktsoffer, rånade, skadade och mördade som inte tillhör gängen och ägare av egendom som sprängts eller tuttats på är försumbar, de var alla på fel tid och på fel plats….

Kommentarer är stängda.