Eva Dillner; Bortom förnekelsens dimmor

Är en tunn bok på endast 75 sidor, men med tjockt innehåll.

Författaren och konstnären Eva Dillner, numera medlem i AfS, inleder med uppmaningen att Läsa på och redogör för några av sina kunskapskällor med namn och bloggar som läsare på denna blogg säkert känner till. I slutet av kapitlen ger hon förslag på lösningar.

Bild från Eva Dillner. VG. se hennes kommentar.

Journalisten Merit Wager lyfts fram, Johan Westerholm på ledarsidorna.se, P Jonasson som på eget bevåg gjorde en undersökning om utlänningar och sexualbrott, K-O Arnstberg med Gunnar Sandelin, Tino Sanandaj, Norskan Helge Storhaug för att nämna några.

Bland forskare är det främst Paul Coller som lyfts fram. Han har med boken ”Exodus -How Migration is changing Our World” riktat fokus på de fattigaste, som främst Sverige och Tyskland sviker genom att ödsla pengar på ett fåtal som lyckas ta sig till dessa bidragsländer. I stället för att hjälpa mångdubbelt fler i närområdet. Det enorma ekonomiska stödet skall i stället gå till utvecklingszoner i närområdet som de som fått asyl (som skall vara tillfällig) kan återvända till, när konfliktområdet har återhämtat sig.

Exempel på några av Dillners förslag;

 • Gå ur Schengen och återinför gränspolisen
 • Identiteten skall verifieras, samkör register inom landet och EU, har man fuskat till sig bidrag, skall medborgarskapet dras in med enkel hemresa hem
 • Swexit ett måste för att återta kontrollen över vårt land
 • Öka landets självförsörjningsgrad med nära och naturlig livsmedelsproduktion, där nestorn Lars Bern med sin blogg anthropocene.live lyfts fram.
 • Vi behöver inte bli fler i vårt högteknologiska och digitaliserade land, utan färre. Politiker har inte upptäckt att några enkla jobb inte finns längre, sluta att skattesubventionera rikligt barnafödande
 • Anpassa utbildningar efter samhällets framtida behov, inte efter populära trender
 • Nej till Nato! Ett neutralt Sverige med eget försvar i samverkan med övriga länder i Norden
 • Lära sig svenska ett måste, nu är det svenskar som skall integreras i det nya Sverige, vi skall lära oss deras kultur, seder och gärna deras språk. ”Men ursäkta, hur många språk ska jag behöva lära mig, medan de som är gäster i vårt land inte behöver lära sig svenska?”
 • Invandringsstopp, med genomgång av alla beviljade PUT (permanent uppehållstillstånd) TUT (tillfälligt uppehållstillstånd) och medborgarskap. Kan man språket, är skötsam och försörjer sig själv ges tillstånd att stanna, om ej är det återvandring som gäller
 • Turister tvekar om Sverige som besöksmål, när gängkriminalitet och våldtäkter ständigt slår nya rekord medan politiker bara gafflar om att inte prata med SD
 • Hårda krav för medborgarskap
 • Återför ”bettleri förbjudet” tiggeri är oftast organiserat av kriminella ligor, ett slaveri i modern tappning
 • Hedersförtrycket är importerat och blir bara värre med dagens migrations politik, brottsoffren måste få upprättelse. Kent Ekroths (SD) förslag om hur vi skall stävja brottsligheten har nu äntligen plockats upp ur papperskorgen av senfärdiga Morgan Johansson
 • Skatter slösas bort, endast till grundfunktioner som försvar, infrastruktur, skola/utbildning, sjukvård/omsorg.

Vad jag dock saknar i denna skrift och i många andra böcker, debattinlägg, bloggar är att man undviker att följa pengarna till Davos elitens alla oligarker och hur socialismen åter har fått vind i seglen av låtsas demokrater, där riksdagens partiledare är av samma globala skrot och korn. Tyvärr finns här en förnekelsens dimma, medvetet för att inte skrämma väljare eller helt omedvetet?
Alla riksdagspolitiker är numera lika förtjusta i Nato, EU, FN med Agenda 2030 och den nya återställningen som producerats av NWO förespråkarna med Klaus Schwab, WEF:s diktator i täten.

Bild; nyatider.nu

De 17 målen från Agendan är ohållbara, men kallas för hållbara av entusiastiska politiker…

Om dessa postmoderna identitetspolitiker är dumma i huvudet eller mycket slipade låter jag vara osagt.

Jag har svårt att förstå hur symptomen på Sveriges förfall skall kunna botas om inte grundorsaken lyfts med den globala finanselitens planer på en ny världsordning som de själva styr genom sina marionetter, våra folkförrädiska makthavare. Där nationalstatens demokratiska val blir ett minne blot. I dag får de allt mindre betydelse eftersom folket är utestängt från Big brödernas hemliga möten bakom lykta dörrar. Riksdagens partier tycker ganska lika, när floskler och tomma löften rensas bort.

Bild; nyheter 24.se

Gustav Kasselstrand, partiledare för AfS

Om Du vill rädda Sverige, så är AfS det enda alternativet den 11 september!

9 tankar kring ”Eva Dillner; Bortom förnekelsens dimmor

 1. O.T. Eller inte.
  USEL SÄKERHET. Dessa två bilder visar Abe hålla tal kort innan han skjuts bakifrån. Skytten (röd ram i bilden t.v. och röd pil i bilden t.h.) som stått och iakttagit sitt offer bland en liten skara människor bakom Abe flyttar sig sedan mot höger i dessa bilder och skjuter därefter ståendes mitt i gatan Abe snett bakifrån (svart pil i bilden t.h.). Livvakterna är de med svarta kavajer och vita skjortor. Som syns på bilderna så tittar alla livvakterna mot publiken, som Abe står vänd mot, på andra sidan gatan eller bort till vänster i bild. En livvakt (blå pil i bilden t.h.) tittar ett tag åt skyttens håll innan denne börjar förflytta sig åt höger i bild. Ingen tittar bakåt från Abe eller snett mot höger i bilderna, varifrån attentatsmannen snart kommer. Flera säkerhetsexperter har påtalat att tränade livvakter i ett lands säkerhetstjänst, handplockade för att skydda toppolitiker, helt enkelt inte gör sådana misstag. Flera har uttryckt misstankar om att attentatsmannen släpptes fram medvetet. Foton: Twitter @makichanman37, The Asahi Shimbun

  Den London-baserade nyhetsbyråns Reuters faktagranskning i ämnet hade den 12 juli rubriken ”Inga bevis att Shinzo Abe dödades för att han inte följde WEF:s order”. Den skrevs för att bemöta ett påstående som spridits av amerikanska patrioter på sociala medier, bland annat Twitter. I den aktuella tweeten står det:

  ”Den mördade japanske premiärministern följde inte WEF:s order. Han påtvingade inte [Covid]-vacciner, skickade tillbaka 1,6 miljoner doser och gav medborgarna Ivermectin. Är det [mordet] begripligt nu?”

  Reuters skriver att det inte finns några bevis för att han mördades på grund av att han inte följde globalisternas order avseende corona­restriktioner och påtvingade mass­vac­cinationer. Faktagranskarna har inga bevis för sin slutsats heller och bekräftar intressant nog att tweeten stämmer avseende att 1,6 miljoner Moderna-doser återsändes, då de inte ansågs vare sig ”säkra” eller ”effektiva”, och att Japan under Abe aldrig haft vaccintvång, vilket varit fallet i så många andra länder.

  Nya Tiders japanska kontakter bekräftar att det i landet cirkulerar envisa rykten om att mordet var ett beställningsjobb för att Abe gått emot globalisternas agenda på flera punkter. De förklarar att Abe utanför Japan uppfattats som en springpojke för globalisterna, men att det från ett japanskt perspektiv var precis tvärtom. De förklarar att han hela tiden agerat för att skydda Japans suveränitet inom allt det mest väsentliga.

  https://www.nyatider.nu/mordet-pa-landets-skugg-shogun-shinzo-abe-vacker-manga-fragor/
  Det kanske inte bara är belöning som lockar när våra politiker går globalisternas ärende?

  1. Tack för länken. Kroppsspråket på Abe och Trump med korslagda armar säger allt. Det är inte första gången som livets släcks på obekväma ledare. Om Trump återvänder till presidentposten, så lever han farligt om inte han råkar ut för en olycka innan dess.

 2. Bra rutet Harriet! Jag håller med dig och andra som förstått. Eva Dillners bok borde läsas av varenda svensk (som kan läsa svenska).
  Som jag tidigare skrivit: Jag säger ja till Afs, dvs Gustav Kasselstrand, Eva Dillner och alltfler som vill Sverige väl. Angående big bröderna och deras politiker-elevers vidriga planer för Sverige och andra länders, inte ont anande invånare, så läs, eller ännu hellre, samla ihop en grupp människor och be Jakob Nordangård föreläsa. Jag har upplevt en föreläsning med honom och det var skrämmande men en stor ögonöppnare. Jakob är forskare och författare och har blottlagt vad allt handlar om eftersom big bröderna är så självgoda att de vågar visa sina fula trynen. Dags att alla vaknar nu!

  1. Håller helt med Dig om både Eva Dillner och Jakob Nordangård, som blev gossen Ruda, en vanvördig person på vårt universitet i Linköping.
   Under kategori Jakob Nordangård finns 7 inlägg om honom.
   Han borde ut på valturné i samband partiledarnas besök. Mig veterligen hamnar han aldrig i någon TV soffa eller i andra program, Agenda, ekonominyheter, dokument både inifrån och utifrån.
   Media måste hålla sig på mattan, för varken presstöd eller SVT:s 8 miljarder varje år är gratis, utan bygger på tjänster och gentjänster.
   Kritik mot den globala finansmaffian är lika bannlyst som mot migrationen, med dess överrepresentation av kriminell verksamhet.
   Sverige leder nu ligan i otrygghet i världen.
   https://samnytt.se/ipsos-sverige-toppar-varldslistan-over-oro-for-brott-fore-sydafrika-och-brasilien/
   Trumps ”last night i Sweden” har blivit every night….

 3. Tack för fint inlägg och en suverän sammanfattning. Jag kandiderar för Alternativ för Sverige i min hemkommun Mörbylånga och till riksdagen. Fotot har Ölandsbladet upphovsrätt på, du får gärna använda https://www.evadillner.com/wp-content/uploads/2022/07/Farjestaden-edited.jpg eller https://www.evadillner.com/wp-content/uploads/2022/06/Eva-Dillner-25052022-web.jpg i stället.

  Varför tar jag inte upp follow the money? Det finns en uppsjö av skribenter som gör det. Behövdes det en till?

  Oavsett vem som styr världen eller driver på, så kvarstår de jordnära problemen. Hur löser vi dem? Vill vi diskutera Mr Global eller hur återvandringen ska gå till?

  Bokens fokus handlar om att se nyktert på problemen och se lösningarna. Oavsett vem som ligger bakom eller varför.

  Tusen tack för en fin recension!

  1. Så roligt att Du svarar, med tonvikt på lösningar av problem som vi i den lilla världen drabbas av, tack vare den globala finanseliten i den stora världen. Tyvärr får dessa Big bröder stöd av nationalstaternas makthavare som sviker sitt folk, trots att det står att makten utgår från oss i regeringsformen.
   Vi är många fd SD-väljare som kommer att rösta på AfS.
   Tyvärr följer inte 7 klöverns väljare pengarna utan verkar mer tro på partiledarnas floskler och tomma löften. Därför ett stort Lycka Till i valet!

 4. Eva Dillner är en stjärna som lyser upp i vårt annars så sorgliga politiska landskap, om vi bortser från de övriga AfS-talangerna, alla ”gåvor från skyn”.

  Bra att Eva valde just AfS, som kan bli Riksdagens enda uttalade anti-Natoparti, om de lyckas slå igenom 4%-spärren. Därför så viktigt att SD-väljare, som retar sig på sveket i partiets Nato-politik, nu vandrar över till Alternativ för Sverige.

  1. Med asylstopp, återvandring, Swexit och Nej till Nato, så finns det inget annat val än AfS i dag!
   ”Vi kan bättre både Du och jag” hasplar Magdalena Andersson ur sig på deras reklam meddelanden. Att kärringen inte skäms, som under sin tid som finansminister förstört landet, när sossarna insåg att Reinfeldts öppna hjärtans politik kunde ge dem fler bidragsröster.
   Menar hon att värdlandets skattebetalare åter skall klämmas åt så röstboskapens bidragsnivåer kan öka ytterligare?
   Tidningen Arbetet vilar inte på hanen, nu skall förfördelade invandrare få stor gnällplats för att de inte har sommarstuga, segelbåt och inte tillräcklig semester i hemlandet som de en gång flytt i från.
   Läs Bitte Assarmos krönika och inse att något annat val än AfS inte finns i dag, om du inte vill fortsätta att rösta på partier som ansvarar för landets förfall med ständiga rekord i skjutningar, våldtäkter, rån och mord. Samhällskontraktet skall nu enbart stärkas för de som trasat sönder det i det lika värdets namn.
   Därför kliver statsministern ner på vår nivå, för nu skall vi minsann kavla upp ärmarna tillsammans för att bättra oss. Jag säger bara Fy Faen för denna rappakalja!

   https://detgodasamhallet.com/2022/07/25/bitte-assarmo-arbetaren-borde-ha-informerat-yasmine-abdullahi-om-de-svenska-arbetarnas-historia/

   1. Ord och inga visor.
    Ett ord i rättan tid.
    En salva som får humöret att lätta.
    Det där med sommarstuga och segelbåt är bara för mycket….

Kommentarer är stängda.