Dagens Medicin; kraftig ökning av biverkningar efter corona vaccinationer

Kommentarerna längst ner i artikeln är intressanta, mejlar min gamla väninna.

Bild; challenges

”Antalet biverkningsrapporter ökade kraftigt förra året till drygt 99 000, visar Läkemedelsverkets statistik. Det är en tiofaldig ökning mot normalt. 
Det rapporterar Läkemedelsvärlden.
Merparten – 90 732 rapporter – gällde misstänkta biverkningar av covid-19-vaccin. Bara 8 479 handlade om andra läkemedel…..”
https://www.dagensmedicin.se/alla-nyheter/lakemedel/kraftig-okning-av-rapporterade-biverkningar/

Nu agerar allt fler vårdanställda över denna masspsykos vaccinering och tvivlet på den Big Pharma lojala läkarkåren ökar, men det finns glädjande undantag. Lena Hallengren lovade väl Big bröderna att Sverige skall köpa mer vaccin mot omikrons mutationer av ren tacksamhet för att hon blev inbjuden till Bilderbergmötet i Washington i våras. Hon läser nog inga kommentarer från erfarna sjuksköterskor:

2022-06-24
Har sett ganska många patienter med vad som verkade som covid vaccin biverkningar då dessa sammanföll i tiden. Tyvärr finns ingen specifik diagnos för dessa biverkningar så de rapporteras i underkant, tror jag. Det är patienter som plötsligt fick allergiska reaktioner utan tecken vid tester på allergi, det är patienter med både lung- och magbiverkningar, huvudvärk, försämringar av tidigare symtom mm mm Läkare

2022-06-27
Varför lyfter ni detta först nu? Siffrorna över de massiva antalet biverkningar har ju publicerats en gång i veckan på LMV:s hemsida!? 
””Dessa siffror är från 2022-03-31.
Förra rapportens status inom parentes (2022-03-23).
Antal svenskar som rapporterat biverkningar sedan första dosen i Sverige gavs på morgonen söndagen den 27 december 2020; 102468 (102305) st. 
Jämför med att LMV tog emot 100284 biverkningsrapporter för samtliga marknadsförda humanläkemedel i Sverige under perioden 2007-2020, dvs 14 års samlade data. (51670 (https://www.lakemedelsverket.se/sv/om-lakemedelsverket/publikationer/rapporter#hmainbody1) biverkningsrapporter för 2015-2020)
Antal handlagda rapporter;
25361 (24753) st.
Av de handlagda finns således registrerat (tills motsatsen bekräftas personligen av någon på LMV):Misstänkt antal dödsfall: 388 (384) st.

Misstänkt allvarliga biverkningar: 10384 (10336) st.
Envar kan hitta denna info på LMV:s (https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner) hemsida.
Riktigt dåligt av er på Dagens Medicin att rapportera om detta först nu. Men ni vågar väl inte annat.
Stefan. Sjuksköterska. 

2022-06-27
Det är underligt att trots dessa biverkningar fortsätter man inom FHM, liksom regeringen att uppmana svenska folket för höstens bolusdoser och att läkare skall fortsätta ordinera trots ökade alvarliga fall av biverkningar. Jag har aldrig hört en läkare informera sina patienter före en Covid-vaccin ordination (detta gäller även övrig vårdpersonal som ger vaccin) om de biverkningarna som de olika vaccinerna kan bidra till. 
Det var tillräckligt att 40 tal personer insjuknade i narkolepsi vid förra pandemin, men nu utifrån de vaga rapporter som finns, ca 80 000 misstänkta biverkningar, (mörkertalet kan vara flera hundra tusen) stoppas vaccinationsprogrammet inte. Istället hetsas och skräms svenska folket av både regeringen och kändisar till att ta nästa spruta. 
Läs gärna även Läkemedelsverkets felaktiga och olagliga hantering av de uppkomna biverkningar så som Lennart Waldenlind – F.d. oberoende expert i den Europeiska Läkemedelsmyndighetens biverkningskommitté uttryckte. 
Länk: https://epochtimes.se/Debatt-Lakemedelsverket-forringar-biverkningsrapporternas-betydelse-701290?fbclid=IwAR3cyrHYmcK0kxBT1cIaBBVMxcyuTKQQCi-iT90bUyGiytocN9Oj9gvbgoY. 
Med hopp om en bättre framtid. 
Akos, Sjuksköterska

2022-07-01
Tack för er viktiga artikel. Håller med att diskussion om biverkningar efter Covid-19 vacciner kommer lite sent som någon annan som kommenterat er artikel. Det märkliga har varit hetsen och bristande gehör när man tagit upplevda biverkningar. Vaccin är ju läkemedel som annat. Vid allergiska reaktioner vid MRNA vacciner har man fått uppmaning att ta ytterligare MRNA vaccin vilket är helt galet. Då borde man rekommendera andra alternativ. 
Leg specialistsjuksköterska med 21 års erfarenhet

2022-07-05
Tycker att det är anmärkningsvärt att många läkare inte vet hur man anmäler en biverkning. Myokardit/perikardit har skjutit i höjden sedan vaccinationerna började. Speciellt bland unga som inte hade blivit speciellt sjuka av covid. Ingen tar ansvar för alla de tusentals som drabbats. Jag skäms över att arbeta inom vården. Siffror manipuleras. Som patient räknas du som ovaccinerad om du ligger inne trotts att du fått 2st sprutor. Statistiken är missvisande. Media kan skriva att det är 100% ökning av ovaccinerade om vi har 2st som ligger inne hos oss 1 v och veckan efter har vi 4st. Det säljer mera. Skrämmande hur dessa biverkningar inte tas på allvar. Som tur är det flera läkare/sjuksköterskor som nu slår larm…. 
Lina 

———————————————————————————————–

Signaturen ”Lindens” kommentar med bifogad länk den 12 juli är värd att upprepas om covid vaccin och infertilitet.  ”Varför rasar födelsetalen i Storbritannien, Tyskland, Sverige, Nederländerna, Schweiz, Ungern och Taiwan – nio månader efter massvaccinationerna tog fart mot covid? Den frågan ställer sig många som satt sig in i nationell födelsestatistik från flera länder.https://newsvoice.se/2022/07/covidvaccin-infertilitet-chockerande-statistik/

Jag undrar hur många fler döda regeringen kräver för att stoppa detta massmord på medborgarna, som hetsas till att gång på gång kavla upp ärmen?

Döda; 388 och biverkningar 90732 – 8479 = 82.253, men kom ihåg att dessa siffror är i kraftig underkant pga av stor motvillighet från vården att rapportera in, när patienten inte orkar själv.

Neurosedyn skandalen under 60 talet med > 10.000 missbildade barn i 46 länder och ett stort antal fosters död bleknar i jämförelse, när förlåten på Big Pharma nu rämnar. Men den byggas alltid upp igen, efter neurosedyn skandalen kom opiatskandalen, denna industri med beroendeframkallande smärtlindring gav företaget gigantiska vinster. Sedan kom svininfluensan med pandemix som gav sömnsjuka för vissa unga barn och nu rullar miljarderna åter in med icke utvärderad mRNA teknik, som kan förändra geners egenskaper efter en påstådd pandemi.

”Rapporteringen kring »opiatepidemin« i USA har pågått i flera år. En halv miljon amerikaner har under de senaste tjugofem åren dött i överdoser av opioider som antingen förskrivits på recept eller införskaffats illegalt” skriver Jarkko Kalliomäki, med dr, specialist i rehabiliteringsmedicin och smärtlindring i sin recension av boken ”Empire of Pain” i läkartidningen. https://lakartidningen.se/aktuellt/recensioner/2021/08/bakom-kulisserna-pa-opiatindustrin-i-usa/

Vem/vilka skall skriva boken om corona vaccinets imperium? Och om den hemliga historien bakom Pfizers och Modernas experiment vacciner, Bill Gates dynastin och hur världens makthavare åter blev Big Pharmas nyttiga idioter.

En liknande artikel har publicerats i Newsvoice den 16 juli. https://newsvoice.se/2022/07/dagens-medicin-biverkningar-efter-coronavaccinationer/

8 tankar kring ”Dagens Medicin; kraftig ökning av biverkningar efter corona vaccinationer

 1. Ja, spruta in skit i kroppen som inte hör hemma där. Vad skulle kunna gå fel?

  Precis som det sprutades in sjuka ideologier i samhällskroppen. Biverkningarna lät inte vänta på sig. Det injiceras alltid en ny dos av dumhet.

  1. Javisst, våra kroppar och samhället utsätts för samma gift. Nu varnas det för ökning av apkoppor under pride festivalen, men för vaccin varnas det aldrig.
   ”Vad ska Nato med gaypromenad till?” är en mycket adekvat fråga.

 2. Fler hemska siffror : European Medicine Agency visar 46,160 avlidna efter covid -injections.
  https://www.globalresearch.ca/75322-dead-5938318-injured-recorded-europe-usa-following-covid-vaccines-babies-toddlers-hallucinating-having-seizures-after-shots/5785941

  Denna informativa artikel om WHO måste få stor spridning –
  suveräna nationer riskerar bli ”överkörda” av ett utökat mandat för WHO – har ni läst om detta i MSM ? det är oerhört stort!

  https://www.globalresearch.ca/who-stealth-coup-dictate-global-health-agenda-gates-big-pharma/5780967

  1. Från din länk ”…..I vad som motsvarar en smygkupp kommer WHO att få drakoniska nya befogenheter att åsidosätta nationell suveränitet i 194 FN-medlemsländer och att diktera deras hälsoåtgärder med kraft av internationell lag.
   Det kallas ibland för WHO:s pandemifördraget, men det är mycket mer.
   Vad värre är, det mesta av WHO:s budget kommer från privata vaccinbundna stiftelser som Gates Foundation eller från Big Pharma, en massiv intressekonflikt…..”
   ”Sverige, som är FN:s jultomte” (Jenny Norberg SvD), kanske till hösten även tvingar oss att sitta inom lås och bom om vi inte vaccinerar oss med detta gift helst ett par ggr varje år?
   I statsmedia är det dödstyst både, när dessa globala pandemi fördrag formas och implementeras av makthavarna i nationalstaterna, vilket sker under största möjliga tystnad.

  2. Om jag förstår det hela rätt så kommer kommer WHO att få drakoniska nya befogenheter att åsidosätta nationell suveränitet i 194 FN-medlemsländer och att diktera deras hälsoåtgärder med kraft av internationell lag.
   Som vanligt går USA med den korrupte Biden i spetsen.

   WHO förvandlas till en global hälsodiktatur med oöverträffade befogenheter att åsidosätta nationella regeringars domar.
   Allt sker som vanligt i smyg , under radarn.

   Utan någon nationell debatt av folkvalda kommer den icke-valda WHO att bli en global supermakt över liv och död i framtiden.

   Washington och WHO har medvetet begränsat processen för allmänhetens deltagande för att få igenom detta.

   Detta är vi vana vid i Sverige. Att stå med lång näsa, när politikerna och statsmedia fört oss bakom ljuset.

   1. Dina ord om att ”allt sker som vanligt i smyg, under radarn.” säger allt om demokratins förfall.

 3. Vad är det för jävla land vi lever i när politikerna avser att ”eliminera” de flesta av oss svenska medborgare?
  Det är så här det blir, när man tilldelat sig själva åtalsimmunitet som man utnyttjar via corona injektionerna, för att begå massmord.
  Vad är anledningen till att det nu för tiden är det flest kvinnor som förmedlar de ”dåliga” budskapen?
  Kan det bero på att kvinnors själ är lättare att manipulera?
  Eller har kvinnorna fått/getts storhetsvansinne?
  Ni, politiska kvinnor som berörs, inser ni inte att det blir ni som får ”tomaterna och äggen” i era trynen?
  Helst dagligen tills alla sanningar uppdagas.
  Har männen förflyttat er själ genom ”mind control”?
  Från det ”lilla” ni har/hade däruppe till plånboken.
  Ska de nuvarande 7 politiska partierna tillåtas begå massmord på den svenska befolkningen eller inte?
  Ingen av de ansvariga politikerna kan få LIVSTID för förräderi/massmord mot sin egen befolkning! Du som vill att det ska få fortgå RÖSTA då för det. Det finns nog ingen bland Riksdagsledamöterna som ens tagit en injektion. Visar man det på Tv då är det bara en saltlösning för att ge den svenska befolkningen tillit åt ”coronavaccinet”.
  I lagen om åtal för MORD ingår bl.a. folkrättsbrott, folkmord m.m.
  När ska lagen prövas mot de politiker som den berör?
  Som skäl för livstids fängelse ska det särskilt beaktas om gärningen föregåtts av noggrann planering, präglats av särskild förslagenhet, syftat till att främja eller dölja annan brottslighet, inneburit svårt lidande för offret eller annars varit särskilt hänsynslös. Lag (2019:805).
  Borde inte HELA den svenska befolkningen ÅTALA de som berörs av de 349, samt även alla levande tidigare politiker som förskansat sig på det ena eller andra sättet genom att begå korrupta handlingar?
  Lena Hallengren (och övriga maktgiriga kvinnor): Har du/ni överhuvudtaget tänkt på att du/ni kan mycket väl falla inom ramen för ÅTAL gällande MORD? Eller hur?

  1. Jag tror att kvinnor har större potential för godhetssignalering. Ett ex är en lärare i Skellefteå som slår ner på alla som visat sin avsky för somaliern som våldtog och försökte mörda en 9-årig flicka. Att utsätta en bestialisk ung migrant för hat är absolut tabu i feministernas land, handhjärtan skall det vara och gärna snyftreportage.
   https://samnytt.se/svt-rycker-ut-for-sluta-hata-lararen-det-ar-inte-okej-att-hata/
   Kanske är detta behov en dold maktstrategi, som tränats upp under evolutionen i brist på muskelstyrka?
   Läs gärna K-O Arnstbergs redogörelse för överhetens bortförklarande av den arabiska seden Taharrush jamai = muslimska mäns antastningslek på flickor/kvinnor
   https://morklaggning.wordpress.com/2022/07/17/sondagskronika-taharrush-jamai/#more-21598
   Vår rödgröna överhet har ju beslutat att valboskapens kultur är viktig att bevara och det har den gjort med besked, när en 9-årig flicka ligger på intensiven och vi som hatar ställs i skamvrån av överhetsfjäskande låtsas feminister. Jag kan bara konstatera att vi bor i absurdistan!

Kommentarer är stängda.