Luras Sverige och Finland in i Nato?

Montage från SvD

Ett land som – mot medborgarnas vilja – överger sin neutralitet för att köpa USA:s falska löften och provocera Ryssland. Det är bilden av Sverige som målas upp i kinesisk media, visar ny rapport….

…….Det narrativet följer Rysslands om att Nato är en fara för världens säkerhet som bidrar till krig och konflikt snarare än fred, övertaget av USA, med en strategi att måla upp nya hotbilder för att legitimera dess fortsatta existens och utvidgning. Kinesisk media menar att Nato för att kunna skapa nya hotbilder gjort Kina till permanent fiende….”
https://www.svd.se/a/oWX5va/kinesisk-media-sverige-luras-in-i-nato-av-usa

Tony Blair, Bush bästa vän under USA/Natos interventioner i Mellanöstern, har på ålderns höst kommit till insikt om att det är Kina som är framtiden, med Ryssland, Iran samt övriga Bricländer som allierade. Den gamle krigshöken från Irak kriget vill ändå att väst måste satsa mer på försvaret. Nu för att skydda oss själva, när inblandning i andra länders statsskick med infiltration, kupper och terror kan ta slut efter Ukraina, som får vara en fotboll mellan Bidens regissörer och Putin som har Xi Jingping bakom sig.
https://www.friatider.se/tony-blair-vastvarldens-dominans-gar-mot-sitt-slut

I Ryssland finns på reklampelare bilder på hur Onkel Sam håller trådar där Astrid Lindgrens Pippi och Tove Janssons Mumintroll dansar efter hans pipa, inramat med nazist och fascist anklagelser.

Onkel Sam är en nationspersonifikation för USA:s federala statsmakt. Onkel Sam är traditionellt en lång och mager man med pipskägg, klädd i Stjärnbanerets röda, vita och blåa duk.

Bild; wikipedia.

När jag läser dessa narrativ texter om Ryssland och Kina från statsmedia, då slår det mig; Tänk om deras farhågor är sanna….

10 tankar kring ”Luras Sverige och Finland in i Nato?

 1. Är Sverige och Finland de sista ”behövliga” pusselbitarna, för att kunna starta ett tredje världskrig? Kommer Sverige bli en framtida ”barrikadstat”? NATO är en militärallians där Sverige endast gör ett symboliskt värde ifall vi ”tvingas” gå med i NATO. Sverige är försumbart som medlemsland om vi skulle drabbas av angrepp som ”våra” politiker själva har skapat. Mycket skulle komma i dager med NATO medlemskapet som man förmodligen inte velat. Desto större är den politiska anledningen till att inte gå med i NATO. För det ”svenska folket” har inte längre någon talan, förutom i ”valfuskprocedurerna”.

  1. Inte för jag har mycket till övers för Erdogan, men denna gång hoppas jag att han inte viker sig, när han klämmer in regeringen i ett omöjligt val, att utlämna terroranklagade kurder och den humanitära stormakten ryker med besked. Frågan är om detta pris är för högt för Nato medlemskap? Kanske Erdogan blidgas av att få köpa amerikanska jaktplan?
   Nu har Putin, Irans härskare och Erdogan funnit varandra med Kina bakom sig, medan EU leker stormakt med nya guldsanktioner och gasrestriktioner för vanligt folk. https://www.friatider.se/putin-och-erdogan-holl-hand-i-iran

 2. Finns det något politiskt parti som har ”Folkomröstning” beträffande NATO medlemskapet eller ej? Beslut som påverkar hela den svenska befolkningen, skall inte det tas av Befolkningen?
  Beslutet berör befolkningen och inte de politiska ”knösarna. Därför är det ett beslut som skall tas av OSS och inte av ”korrupta” politiker.
  Går politikerna över våra huvuden, då skall de avhysas för gott. Eller ska få fortsätta med att leka med ”våra liv”?
  Rösta för ett SLUT på korrupta politiska partier om du verkligen anser att ”All makt skall utgå från Folket”.

 3. Ja det är väl bara att rösta om saken. Nej just ja det får vi inte göra. Tänkte inte på det, att vi lever i en demokrati. Nåväl.

  Ja, då återstår bara frågan – Vad ska Nato med en gayparad till?

 4. De som försöker lura oss in i Nato är Natos höga ledare och dess ombud i Sverige.
  Tyvärr ser de ut att lyckas med kuppen. Vi får ställa in oss på att jobba för ett utträde.
  Det kan ske genom att AfS växer kraftigt. Men de som inte får synas i SR/SVT förblir lätt i medieskugga och ganska okända. Därför är bloggar som denna oerhört viktiga.

  Låt oss därför tipsa alla vänner vi kan nå, om att besöka Harriets blogg och liknande goda organ!

  1. Tack för Din viktiga upplysning om att demokratin har ersattas av global ombudspolitik.

 5. Finlands Sanna Marin och vår svenska Magdalena Andersson är båda s.k ”young global leaders. Det vill säga de är ”skolade” av WEF´s (World ekonomic forum) ”ledarskola” styrt av super-globalisten Klaus Shwaub. När våra länder går med i Nato är vi ännu mer intrasslade i nätet som vill till varje pris starta en ”världs-regering” styrt av globalisterna naturligtvis. Vi vanliga ska lydigt lära oss äta insekter och vara lyckliga…
  Gäller för alla att tänka till ordentligt vad vi röstar på i höst och vi MÅSTE försöka stävja röstfusk (som hände förra valet). Vår Magda är inte lurad – hon vet exakt vad hon gör men det gäller att vi vanliga tänkande människor förstår att det är fara o färde. Tack för påminnelsen Harriet! Naturligtvis NEJ NEJ NEJ till NATO! Jag säger ja till AFS!

  1. Håller helt med Dig att det är folket som i vanlig ordning luras in i Nato. Våra politiker i alla partier, fullföljer lärdomar från den nya tysken med storhetsdrömmar.
   Därför måste vi rösta på AfS utanför riksdagen, som säger ett tydligt Nej!

 6. Nej, Sverige kan inte luras in i något som dom inte har varit med i länge……….

Kommentarer är stängda.