Överfallet i Skellefteå: Svenskt barn offrat på mångkulturens altare

Att den 9 -åriga flickan i Skellefteå som hittades medvetslös i en skogsdunge hade en unga afrikan som baneman, det mörkade självklart SVT. På dem lät det som det var en jämnårig kamrat inte en livsfarlig, våldsbenägen ung afrikan, som hade flera överfall i sitt bagage, trots uppgiven ålder < 15 år.

Bild; aftonbladet; dubbla våldtäkter i Skellefteå i helgen….

—————————————————————————————

Det fria Sverige redovisar; Överfallet i Skellefteå: Svenskt barn offrat på mångkulturens altare. https://www.youtube.com/watch?v=m6m-OU6uO_I

”Svenskt flickebarn hittat livlöst

I förra veckan hittades en svensk flicka livlös i ett skogsparti på Morö Backe i Skellefteå. Flickan, som är runt 10 år, vårdas just nu på sjukhus och har fortfarande inte kunnat väckas ur sin koma. Utpekad och misstänkt för dådet är en flera år äldre afrikansk pojke.

Ännu en gång ser vi hur en svensk, den här gången ett litet flickebarn, faller offer för det importerade, svenskfientliga våldet. Detta var ett av många dåd som aldrig hade behövt ske, om det inte vore för politikers vansinniga massinvandringspolitik och mångkulturella agenda.

Inte afrikanens första attack

Den afrikanska pojken har enligt rapporter tidigare attackerat minst en flicka till och även en vuxen kvinna, men har ändå tillåtits röra sig fritt i samhället och därmed utgöra en fara för ännu fler svenskar.

Vem kommer egentligen ta ansvar för det som nu har skett? Afrikanen skulle aldrig ha varit i Sverige från första början, men släpptes in med över hundratusen andra utlänningar 2015. När han väl var inne i Sverige och började visa på ett kriminellt och asocialt beteende skulle han och hans familj så klart ha tvångsrepatrierats omgående.

Men så skedde inte. Politikerna prioriterar nämligen aldrig svenskarna.

Svenskfientlighet accepteras av politikerna

I dagarna presenterade regeringen nya åtgärdsplaner för att motverka ”afrofobi, antisemitism, antiziganism, islamofobi och rasism mot samer”. Någon åtgärdsplan mot svenskfientlighet togs inte fram; tvärtom erkänns den inte ens att den existerar.

Det går inte att tolka det på annat sätt än att svenskfientligheten, och det våld som följer i dess spår, inte bara är accepterad, utan sanktionerad, av staten och dess politiker.

Nu ligger ett litet svenskt flickebarn och kämpar för sitt liv på sjukhuset, och våra tankar är med henne och hennes anhöriga. Men vi får aldrig glömma bort vilka som skapat förutsättningarna för det svenskfientliga våldet, och vilka som måste hållas ansvariga för det.”

—————————————————————————————————–

https://www.friatider.se/yngling-under-15-ar-forsokte-slakta-liten-flicka-i-skelleftea-slipper-haktning

Mamman har lagt en ut bild på sin nedsövda dotter på Instagram, tänk efter Du som röstar på dessa mångkulturella politiker om det vore din dotter som ligger där med slangar i kroppen efter mordförsök.

Tänk om det varit en av vänstern kallad nazist som hade överfallet en muslimsk flicka, då hade han inte levt idag, när klanen gått till attack.

I Sverige utgör regeringen den farligaste klanen mot sina fredlösa medborgare, som vem som helst kan hoppa på, utan att rättsväsendet gör ett dugg, eftersom hänsyn tas till identitet och hemvist och straffen blir försumbara. Men detta och tusentals andra dåd, skall bara sopas under mattan, som nu är så knölig av tabun, att tom Morgan snubblar över den.

Några kanske minns hur media gick i spinn, när en påstådd sjalryckning ägde rum för många år sedan. Då tågade sjalprydda feminister i samlad tropp upp till Beatrice Ask för att visa sin solidaritet med dessa förtryckta och kvästa kvinnor, som från sin underordnade ställning i generationer tvingas säga att det är ett frivilligt val. Aftonbladet uppmanade till sjalpåtagning för att visa solidaritet med detta förtryckarattribut den 13 augusti 2013. https://www.aftonbladet.se/debatt/a/yvx412/i-morgon-beslojar-vi-oss-av-solidaritet

När skall media uppmana till solidaritet till våldtagna kvinnor och förnedringsrånade unga Svennar. Sorgflor behövs nu på Moder Svea för att politiker med berått mod har förvandlat henne till en failed state.

Bild; blogspot.com Moder Svea har ständig sorg

För att riktigt säkra att våldtäkter överfall med förnedringsrån fortsätter bland värdlandets unga och bedrägerier mot gamla, för att inte tala om värdegrundsindränkta myndigheter, så har Annie Lööf krävt att januariöverenskommelsen om ökad invandring skall gälla, för att stötta vår maktgiriga statsminister med hela rörelsen bakom sig. Nya rekord väntas, som Morgan kallar för EU:s lägsta invandring.

Tänk om det varit ett av Annie Lööfs barn, som utsatts för mordförsök av en pojke från hennes importerade valboskap, hade polletten då trillat ner om hopplösheten i landets påtvingade mångkultur?

https://www.friatider.se/regeringen-och-c-tanker-sla-invandringsrekord-i-ar

När 37 % av av väljarna vill ha Magdalena Andersson som statsminister efter valet, då tror jag vi får gå på moders Sveas begravning.

https://samnytt.se/svenska-folket-vill-se-magdalena-andersson-som-statsminister/

16 tankar kring ”Överfallet i Skellefteå: Svenskt barn offrat på mångkulturens altare

 1. Gör klart för er, Sverige är inte någon demokrati utan en hårdför totalitär diktatur. Som Josef Goebbels skrev, upprepa lögnen till den blir sanning, lögnen här är att Sverige skulle vara en demokrati. Demokrati betyder folkmakt och folkstyre, vilket helt är blockerat i Sverige.

  Jag jämför här med Kinas historia, mycket därför att jag känner den väl.

  I det feodala Kina sög feodalherrarna ut folket. Feodal herrarna var markägarna.

  I det feodala Sverige, vilket ni lever i idag, suger på samma sätt feodalherrarna ut folket, bara att i Sverige är feodalherrarna inte bara markägarna, dom är oligarkerna, politikerklassen och byråkratklassen, som stöds av mediaoligarker och journalister. Metoden för utsugning kallas skatter och avgifter. Pengarna används sedan för att underhålla makten. Man påstår att pengarna går till välfärden, men det vi att den inte gör. Pengarna går till bidragstagarna så dom röstar på makten för att få mer bidrag och mer makt.

  I Kina gjorde folket revolution mot feodalherrarna, det var inte bara en enda revolution. Många lynchades, andra förnedrades och andra fick helt enkelt stryk. Resultatet blev att Kina öppnade för folkstyre, ett system för ledarna inte längre autokratisk kan härska, utan måste böja sig för och följa folkviljan. Dagen svenska feodalherrar behöver inte följa folkviljan och gör det som regel inte.

  Även Sverige måste avskaffa sina feodalherrar.

  Ett problem i Sverige är att feodalherrarna försöker att skydda sig genom att ansluta sig till aggressionspakten NATO, i tron att det kommer att skydda dom mot interna revolutioner avsedda att avskaffa dagens feodalism. NATO har inga yttre fiender och även om aggressionspaktens huvudsyfte är att genomföra invasioner, angrepp som i Jugoslavien, erövringar och plundringar, har den även syftet att skydda dagens feodalism och dagens feodalherrar och deras utsugning.

  Sverige har visserligen inte en diktator som en person som kan avbildas med pannlugg och mustasch och som höjer högra armen i hälsningar, men likväl är Sverige en diktatur.

  1. Tack för en sammanfattning som många av oss har misstänkt länge. Börjar EU kännas att det bränns och varnar Sverige för korruptionen med offentliga medel där fd politiker finns i miljardärligan, som Jan Emanuel Johansson (S) och Ilija Batljan (S) .
   ”Nu har EU-kommissionen fått upp ögonen för Sveriges korruption med offentliga medel och uppmanar i en rapport landet att åtgärda problemet. Även myndigheten MUCF:s politiska bidragsutdelning ska granskas, meddelar kommissionen.”
   https://www.friatider.se/eu-kommissionen-varnar-sverige-gor-nat-er-korruption
   Kanske är det för att rikta blickarna bort från sin egen enorma korruption? EU eliten kanske oroar sig för att gatuprotesterna i Europa skall spridas och vill visa att de står på medborgarnas sida? En lögn så det förslår.

  2. Karl W
   Jag tror du har en poäng där att brådskan med Natoanslutningen är riktad mot oss oppositionella …

   Inget är som det ser ut
   http://illusionernastid.nu/

   Lasse Malmgren vass som vanligt:
   Följande uttalande visar Carl Bildts perspektiv:
   ”När Bryssel skäller på en regering tenderar den regeringen att bli populär. Så förhåller sig tyvärr den politiska logiken!

   Här vänder alltså storlögnaren Carl Bildt på orsak och verkan, och det är ett utmärkt exempel på hur förblindad makteliten kan bli av sin egen retorik.

   1. Ett par ex på Malmgrens jakt på sanning bakom korrekta illusioner
    – ”SPANING MOT FRAMTIDEN 3 JULI, 2022
    Spaning 29, Politisk korrekthet som statsskick;
    Politiker behöver fatta allt mindre beslut – byråkratin är marinerad i politiskt korrekta uppfattningar precis som alla andra som vill göra karriär. Min spaning visar hur jag tror att det går till!
    -SPANING MOT FRAMTIDEN16 JUNI, 2022
    Spaning 28, Rysshatet och dess konsekvenser
    I stället för att titta på våra egna tillkortakommanden så projicerar vi ondskan på någon annan … men detta förhållningssätt kan leda till stora problem för Västvärlden.

 2. När allt jävelskap händer då tar ”DE” alltid semester! Nej, gott folk det borde ha varit dags för länge sedan med att ha tagit ”Jägarexamen”! Än är det inte försent för vissa, trots att det är det för andra.
  Vad händer om ALLA i den svenska befolkningen skaffade sig JÄGAREXAMEN? Vi borde nog då per automatik bli av med alla de politiker som är ”skadliga för Sverige”.

  1. I riksdagen skulle det inte bli många kvar, det räcker om vi återinför tjänstemannaansvar!
   I vilket annat jobb är man utan ansvar för sina handlingar?

 3. Politiker som skapat den svenska situationen och medarbetare i media som mörkar dessa dåd har blod på sina händer.

  Hoppas innerligt för deras skull att det finns ett helvete.

  1. En kommentar från din länk, som säger allt;
   ”SALAH skriver:
   12 JULI, 2022 KL. 09:07
   Allah dessa ”goda och skenheliga” som gör allt för att påskynda Sveriges och väst världens undergång.
   Det räcker med att se hur det ser ut i de länder de ”flytt” från. Lycksökarna kommer aldrig att utveckla något Europa land till det bättre. Korruption, kriminalitet, kvinnoförtryck, …… osv följer i deras spår.
   INTE EN KRONA TILL KOMMER JAG ATT GE LÄKARE UTAN GRÄNSER!!!!”
   Hoppas fler givare inser detta, Rädda barnen, Röda Korset är samma skrot och korn, avstjälpningsplats för fd politiker, som får godhets glänsa med sin höga löner, smulor i vanlig ordning återstår till de fattiga, för i det korrupta FN lär man sig att berika sig själv.

 4. Den utländske pojken visste kanske inte att det han gjorde är förbjudet i Sverige.
  På en annan site kan man läsa att en domstol anser att invandrare som inte kan svenska inte kan förstå vad som gäller i Sverige och därmed inte kan dömas. Det kan man ha viss förståelse för. Tolkar det så att analfabeter är helt straffbefriade. Det är sådana socialdemokraterna vill ha som förblir bidragsberoende och därmed röstar på partiet. Svensk medelklass betalar med ständigt försämrad infrastruktur, köer och höjda skatter i miljöns namn.

  Inflödet av migranter i form av anhöriginvandring och s. k. arbetskraftsinvandring närmar sig nu 100.000 för år 2022. De behövs för att säkra röster åt S i framtida val. De har i sin tur rätt att ta med sina anhöriga. Känner ni till om något land tillåter att en svensk som vill jobba utomlands får ta med sina släktingar för att bli försörjda i det nya landet?

 5. När blir måttet rågat?
  Är det medborgargarden som krävs p.g.a. att polisen ”backade” hem för att titta på ”upprorsfilmerna”. Istället för att ta hand om ”avarterna” på plats. Stackars flicka och föräldrar. En sådan ung mordbenägen gärningsman ska inte släppas ut i samhället. En sådan likgiltighet för andras liv hör inte hemma här. Familjen skall utvisas omedelbart.
  Vad för slags signaler skulle det annars ge?
  Man har förlorat den svenska gästvänligheten p.g.a. av den otacksamhet man ständigt förmedlar.

  1. För regeringen är det viktigt att medborgarskap kan utdelas snabbt, så inte utvisning kan ske, valboskapen får ej sina, eftersom makten är viktigare än människoliv.

   1. Visst det är också att vara snabb så att Magdalena slipper leva upp till Erdogans krav. Det viktigaste är ju att behålla terroristerna inom landet Sverige. Vi skall visa våra humanitära gener som den stormakt vi ändå är

Kommentarer är stängda.