Storebror ökar takten med kontroll över folket och makten

​Hej, Harriet! mejlar signaturen TT

”Viruspass, inga kontanter, telefoner och nya bilarna kan spåras, kameror på bussar och offentliga platser m.m.
Och NU kontantkortsregistreringar! Kom och tänka på turisterna!

Ska migranter tillsammans med sina telefoner registreras vid gränsen till Sverige/EU?
Eller betraktas det som kränkning och de får förtur med undantag?

INGEN av de 7 partierna är värdiga att få delta i det kommande valet. Det borde vara det svenska folket som bestämmer utifrån de politiska partiernas valprogram om VILKA partier som får ställa upp i Riksdagsvalet, liksom vid de övriga valen. Nu kan de opålitliga sorteras bort av partiledningarna.
Anonyma kontantkort är inte tillåtet efter 1 augusti 2022!
Man gör detta innan valet för NU har DE semester!
Nästa steg är väl att ALLA ska ha mikro chipp som ges tillsammans med kommande injektioner?”

”Efter den 1 augusti 2022 är det inte längre möjligt att köpa oregistrerade och anonyma kontantkort till mobilen. Anledningen är att nya regler om registrering av förbetalda tjänster börjar att gälla. Reglerna införs i brottsbekämpande syfte. www.pts.se

Bild; pts Förbetalda kontantkort ska registreras

Nu har Big Pharma laddat om, Covid mutationer är på fram marsch i Europa till läkemedelsbolagens glädje. Politiker försitter inte detta gyllene tillfälle till fortsatt och mer förfinad kontroll över folket, så de uppstudsiga kan tystas. Dessa störande element måste kväsas är ordern från Klaus Schwab med hans Davosbröder, som EU verkställer med besked tillsammans med nationer som plågas av sina WEF skolade Young Leaders.

Mikrochipps blir nästa storsäljare för Big Tech. Big Food har redan gynnats av inflationen, för nu kan priser smyghöjas, då alltihop kan skyllas på Putins krig, inte ett ord om Natos provocerande utvidgningsambitioner. Det är inte konstigt att USA med sina Natoallierade vill att kriget skall hålla på så länge som möjligt.

Lidande för vanligt folk, har ingen betydelse, när det handlar om världskontroll.

USA med globalisternas marionett Joe Biden vill med sina vapenleveranser i detta proxy krig tvinga Putin på knä, för att han aldrig skall resa sig mer, men nu börjar Tysklands och Frankrikes solidaritet att svalna, när brist på gas kan lamslå deras industrier. https://www.svd.se/a/5G103O/vast-splittrat-i-synen-pa-ukrainas-framtid

För säkerhets skull har EU – eliten nu börjat bygga en spionsäker bunker för mångmiljarder. Månne kommer inspirationen från Tysklands tidigare herreman?
Kanske finns en rädsla för EU:s medborgare som tvingats in i denna globala pakt?

https://se.topnews.media/ukraina/eu-kommer-att-bygga-en-bunker-for-hemliga-forhandlingar-sa-att-information-inte-blir-tillganglig-for-ryska-spioner-world-tsn-ua/

Striderna i östra Ukraina trappas upp, där Ryssland alltmer tar kontroll. Zelenskyj ropar på mera vapen, medan folket bara vill ha fred, som hindras av våra ledares generösa leveranser.

Att Europa står inför skenande inflation och energi kollaps rör dem inte i ryggen. Därför är ökad kontroll över folket ett måste, så de hindras att protestera ute på gatorna med banderoller och grytlock, när höstrusket står för dörren och gasen måste ransoneras. Industrier kan få stängas ner, vilket riskerar arbetslöshet, vilket kan bli bensin på upprorsviljan, när maten fattas på borden.

En genial plan var Ryssland och Covid skräck, klimatalarm och Natoutvidgning, som presenteras som skydd för demokratin och folkets framtida väl, men även geniala planer kan få ett abrupt slut, när verkligheten tränger sig på den korrupta eliten.

Bild; yle

5 tankar kring ”Storebror ökar takten med kontroll över folket och makten

 1. https://newsvoice.se/2022/07/covidvaccin-infertilitet-chockerande-statistik/

  Varför rasar födelsetalen i Storbritannien, Tyskland, Sverige, Nederländerna, Schweiz, Ungern och Taiwan – nio månader efter massvaccinationerna tog fart mot covid? Den frågan ställer sig många som satt sig in i nationell födelsestatistik från flera länder.”

  För oss som är pålästa kommer detta bara som en bekräftelse på vad ärliga forskare har antytt länge.
  mRNA är skapat i ett syfta att reducera världens befolkning.

  1. Om media beskriver en företeelse som konspiration, då misstänker jag att det är en sanning som skall döljas.

 2. Vi såg i dagarna hur folket reste sig mot orättvisorna, makten och eliten på Sri Lanka, själv tror jag att detta kan hända i EU också. Allt som behövs är elransonering, arbetslöshet, inflation, högre räntor och mindre pengar kvar i plånboken och detta ger i sin tur hungriga barn, folk som fryser och det viktigaste av allt folk som blir förbannade, upprörda, känner sig lurade och uppretade. Då får vi se vad/hur mycket de styrande vågar gå emot folket innan det blir inbördeskrig eller revolution, allt detta har hänt innan i historian och nu är vi på väg att upprepa allt igen.

  Men det är ju klart, att allt detta som händer just nu i världen allt från inflation, högre räntor, brist på el och drivmedel men även brist på varor är ju självklart Putin och Ryssland fel. Våra fantastiskt korkade hönshjärnor till politiker har ju absolut ingenting med detta att göra och de kan ju absolut inte heller påverka situationen genom sitt agerande. Allt det gör kan liknas vid samma beteende som i barnens sandlåda, precis som i vår svenska regering och politik, nämligen att skylla ifrån sig, ta avstånd, titta bort eller klassiken ”såg det inte komma”.

  1. Men vi som fick rasiststämpel i pannan har sett det komma för länge sedan, inkompetenta och globalsvassande politiker på rad.

Kommentarer är stängda.