Olle Ljungbecks uppmaning till klimataktivister; sluta blunda för sanningen!

Tack Olle för att DU orkar fortsätta din kamp för ett bättre Sverige, trots saknaden efter din fru och vreden över hennes tragiska slut.

I detta inlägg påpekar han att det är solen som styr klimatet och att överbefolkningen utgör det största hotet mot livet på moder jord. Men den sanningen är inte lika lönsamt för Rockefeller sfären. Eftersom Klimatet är en lönsam affär för denna dynasti.

———————————————————————————————–

Alla ni klimatfanatiker sluta blunda för för sanningen.

Sveriges utsläpp av koldioxid etc  var försumbart sett utifrån världens totala utsläpp redan när man startade denna form av ”klimatåtgärder”. I dag är utsläppen knappast mätbara i förhållande till jordens samlade klimatutsläpp. Trots detta slår medierna med stora bokstäver upp att vi ökat miljöutsläppen med 4 procent.

Endast dårar och individer som saknar förmåga att göra konsekvensanalyser kan komma med så ointelligenta påståenden.
Den som gör en konsekvensanalys som är värld namnet skulle inse att det man nu håller på med avseende begränsning av utsläppen inte kommer att förhindra en kommande katastrof. Inte pga  att utsläppen minskar för lite, utan av helt andra orsaker.

Klimatet skapas och drivs av solen till drygt 95 procent. Därför kan vi inte påverka det.
Det kommer sålunda att variera i framtiden hur mycket vi än söker minska koldioxidutsläpp etc.

Det är sålunda helt andra åtgärder som måste genomföras.

Det enda som kan rädda oss är en drastisk minskning av befolkningsökningen på jorden. Utan en sådan kommer katastrofer i form av svält, sjukdomar/epidemier, krig etc. Överbefolkningen är sålunda det allvarligaste hotet. Den kan vi göra något åt även om motståndet kommer att bli stort. Men det är det enda som kan rädda oss. Det är därför fel att ta emot migranter från de överbefolkade områden i världen. Så länge vi gör det kommer man inte i dessa länder att begränsa födelsetalet. Det vi nu är utsatta för från klimatfanatikerna är fruktansvärda lögner och bedrägerier. För varje år som går med dagens felaktiga klimatfanatism kommer vi allt närmare en katastrof som inte går att förhindra.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

Denna bild skickade en bloggföljare, bilden finns på Facebook från Marit Stavanger och illustrerar det globala hyckleriet om klimatkatastrof, eftersom det ger rädda och följsamma människor förutom klirr i de globala BIG brödernas kassor.
Det är främst de unga som engagerar sig, då de inte har tillräcklig kunskap och motståndskraft mot alla katastrofteorier. Politiker och även näringslivet med sina hållbarhetsbudskap inser att engagemanget är bra för karriären och profiten. Medan allt fler Svensson inte längre har råd att tanka sin bil.

I Nederländerna råder klappjakt på bönder för deras kossors utsläpp. Men här går de samman i protester med sina traktorer.

Protesterande bönder i Nederländerna har beskjutits av polis sedan regeringen försökt kollektivisera gårdar i landet med hänvisning till kväveutsläpp och ”klimatet”. Men i själva verket handlar det inte om klimatet utan om att landets självägande bönder står i vägen för regeringens planer på att införa den nya samhällsformen ”Great Reset”, varnar en expert i Fox News.….

– Vad det här handlar om är helt enkelt att regeringen stjäl våra bönders jordegendomar. Och de gör det under förevändning av en påhittad klimatkris, vilket kommer att tvinga majoriteten av bönderna att avveckla sin verksamhet, säger rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek.” https://www.friatider.se/harda-metoder-nar-nederlanderna-kollektiviserar-jordbruket

Självägande bönder utgör hot mot Klaus Schwab med Davosbröder, precis som Ukrainas bönder gjorde under Stalins terror. Max Rutte, Nederländernas premiärminister är en sann vän av detta obskyra sällskap.

Bild från artikeln i Fria tider. © Kees Torn
 

6 tankar kring ”Olle Ljungbecks uppmaning till klimataktivister; sluta blunda för sanningen!

  1. ”……..Sverige har förvandlats till en bananmonarki som exporterar oförädlad energi för Internetjättarnas greenwashing. Och du betalar” är slutorden på länken cornucopia.se.
   Annie Lööf var högt involverad i denna energirabatt för dessa gigantiska Big jättar som gav mycket få arbetstillfällen.
   Tjänster – gentjänster?

 1. Tack Olle Ljungbeck och tack Harriet! Vi får fortsätta att försöka väcka ”det sovande folket” innan det är försent. Jag röstar AfS!
  Såg tyvärr ”stollen” Fredrik Reinfeldt på nyheter i morse. Ska han in o ”glassa” i moderaterna igen ? – tvi vale…

  1. Reinfeldt och Bildt sitter i väggarna på minsta moderat kansli. Dessa Herrars merit lista i oegentligheter slår rekord, där Bildt har många liv på sitt samvete, det räcker att nämna Lundin Oils folkfördrivning i Afrika och Estonias smuggeltrafik.

 2. Trots detta slår medierna med stora bokstäver upp att vi ökat miljöutsläppen med 4 procent. Det tror faan det när vi IMPORTERAR flera MILJONER TON sopor från Europa! Sverige ska tydligen bli EU:s soptipp!

  https://www.google.com/search?q=Svensk+sopimport+2018&client=firefox-b-d&ei=x2bLYuHMEvaDxc8P2qaD8AY&ved=0ahUKEwihzJrIwu_4AhX2QfEDHVrTAG4Q4dUDCA0&uact=5&oq=Svensk+sopimport+2018&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQghEKABMgUIIRCgAToHCAAQRxCwA0oECEEYAEoECEYYAFC3DFj8I2CFKWgBcAF4AIABb4gBnwOSAQMxLjOYAQCgAQHIAQTAAQE&sclient=gws-wiz

  1. Och dessutom migranter med alltför många barn! Värdlandets nativitet sjunker, medan invandrarnas ökar. Planerat folkutbyte från den globala eliten.
   Snart är det väl dags igen med finanskris bakom dörren, att muddra ATP-systemen på nya mång- miljarder, för att rädda landet, dvs. bankerna, när bostadskrisen med höjda räntor är ett faktum. Sån tur att allt kan skyllas på Putins krig i Ukraina, som förlängs med EU:s vapensolidaritet.

Kommentarer är stängda.