AfS behöver all draghjälp de kan få

Mejlar en bloggläsare och vi är många som håller med, när programmen från SD och M är besvärande lika. Skillnaden är att det främst är Åkesson som närmat sig Kristersson.

Många besvikna SD väljare strömmar till AfS, som behöver kandidater från alla led, med olika erfarenheter från livets skola. Att regeringen har lämnat verkligheten beror mycket på att flera av dagens ministrar kommer från ungdomsförbunden, endast med erfarenhet som glidare på räck mackan från Bommersvik till den politiska eliten och ovanpå tronar in kvoterade identitetspolitiker, som sätter sin egen tillhörighet framför sitt uppdrag att representera Svea Rikes Folk. Dessa glidare kan mycket om karriärfaktorer som rövslickeri, men lite från vanligt folks verklighet.

En AfS kandidat med erfarenhet från livets både fram- och baksida är Eva Dillner. Hon är ingenjör, konstnär, bloggare, författare och har arbetat utomlands och är nu uppsatt på AfS kandidatlista till kommunfullmäktige i Kalmar län.

Bild på Eva Dillner från soundcloud.com

Här är ett exempel från hennes blogg.
https://www.evadillner.com/politik/besluten-som-skapar-framtiden/

Och här ett exempel på hennes författarskap: Bortom förnekelsens dimmor, där hon sammanfattar hur Sverige och samhällsdebatten ser ut idag. Jag uppskattar en lekmans beskrivning av verkligheten till skillnad från ofta köpta experters.

Bild; bokus.com

I boken har Eva Dillner försökt fånga det väsentliga om olika samhällsföreteelser som hon varvat med egna funderingar och slutsatser. Texten är kort, endast 75 sidor och föredömligt lättläst.

Röster om boken från https://www.bokus.com/bok/9789198038767/bortom-fornekelsens-dimmor/

En helt fantastisk bok, beskriver helt situationen i världen och i Sverige. Många gånger blir man förb…ad när man läser om hur de styrande och media har förstört vårt land och delat ut våra skattepengar till höger och vänster i enorma summor. Du borde skicka denna bok till alla partiledare, särskilt Löfven och Morgan Johansson som överlägset vägrat utredningar och insatser. Jag kommer att rekommendera denna bok till alla mina bekanta! En bok att vara stolt över, Eva! Med dina kunskaper verkar alla förklaringar så enkla och självklara, allt du berättar är också sånt som man själv har gått och funderat på, ibland har man undrat om det är sig själv det är fel på! Ulf Carlsten.

Kanonbra! Budskapet är så enkelt och klockrent. Varenda svensk borde läsa. Det är en fördel, tror jag, att boken inte är så ”tjock” och att språket är ”enkelt” (vilket inte är så enkelt som man tror – det är en bedrift). Det gör den lättläst och lätt att sätta tänderna i. Det här borde bli en kioskvältare! Eva Lindberg, Eksjö

Jättespännande läsning och jag lär mig jättemycket. Du har en väldigt bra svenska! Många saker jag själv gått omkring och muttrat över. Väldigt intressant med tanke på all litteratur du studerat och att det är frågor som engagerar många just nu. 

https://www.evadillner.com/politik/replik-pa-insandare/

En uppmaning från bloggföljaren ovan, som lyfte fram Eva Dillner till min blogg.

”Bra, om alla AfS-vänliga bloggare lägger ut en upplysning om att AfS-valsedlar kan bli exkluderade från vallokalerna, om ingen bevakar dem. Säkraste sättet att få tag på sedlarna är att man själv beställer från partihögkvarteret. https://alternativforsverige.se/valsedlar

Ps. Glöm inte att biblioteken beställer hem korrektas önskade böcker. Hitintills har jag aldrig blivit nekad. Pensionen räcker inte till inköp av alla läsvärda böcker som finns. Ds.

4 tankar kring ”AfS behöver all draghjälp de kan få

 1. Har inte S och den forna ALLIANSEN förbrukat sig själva? De har kört Sverige i botten, förutom att man konstant plundrar ”skattkistan” till sina kommande framtida överflödiga behov.
  Om AfS får samma mediala uppmärksamhet som alla andra ”behöriga” partier, då måste man se till att det blir S och den forna ALLIANSEN som kommer stå för AfS ”draghjälp”.
  Både S och den forna ALLIANSEN har inte de förbrukat det svenska folkets förtroende, för gott?
  Om något är AfS till draghjälp så är det väl bara att peka på den misär och lidande som de ”5” partierna orsakat och de har heller inga planer på att STOPPA misären och vårt lidande.

 2. https://schillerinstitutet.se/varldslandbron-den-nya-sidenvagen-ett-nytt-paradigmskifte-i-varldspolitiken/

  I den grundläggande betydelsen att sätta människornas intressen främst är Kina redan mer demokratiskt än västvärlden.

  Det västliga demokratibegreppet däremot betraktas av allt fler bara som det västerländska imperiets vapen för fortsatt världsherravälde.

  Demokrati är en voodoo-trollformel som förvandlar annars intelligenta människors hjärnor till mos. Det kan hända att demokratierna faktiskt tillämpar demokrati i sina egna länder.

  Men utrikespolitiskt bedriver de hegemoni, nykolonialism och diktatur.

  Nästa gång du hör någon sälja demokrati som det bästa styrelseskicket, så håll detta i
  minnet, skrev Global Times.”

  Kina och Ryssland förtalade av PK, när ramlar poletten ner att vi i väst är förda bakom ljuset?
  Med folkutbyte och en ekonomi i fritt fall.

  1. Ja, ordet demokrati är som en helig graal för västvärldens ledare. Deras bägare/kalk innehåller mycket lite av folkstyre/folkmakt. Därför måste nationalstaten bort med fria val, anser Davosbröderna som direkt vill styra världen med sin egen regering. Att indirekt ha makt som i dag, räcker tydligen inte, trots att deras tentakler når in både i FN och EU.
   AfS budskap om återvandring och att lämna EU räcker för mig för att välja deras valsedel den 11 september. Hoppas att fler gör samma val.

   1. Ja, Harriet din slutsats ställer jag upp på till 100%! Roligt att du fått in reportage om den mycket kunniga Afs áren Eva Dillner här. Hennes hårda arbete med att bl.a slippa miljöförstörande och djurförstörande vindkraft i havet mellan södra Öland och Gotland är hedervärt och en hel del annat. Bra Eva Dillner – man kanske skulle bo på Öland??

Kommentarer är stängda.