Notan för regeringens spenderbyxor kommer nu

Inflationen fortsätter, men västs ledare inklusive vår regeringen vill inte inse att de har lika stor skuld till inflationen, som Putin har med sitt krig i Ukraina.

Bild från Wikipedia

Inflation kommer inte från ovan eller från slumpen, utan har maktberusade politiker som ansvariga med sin mutpolitik till utvalda väljargrupper.
Joe Bidens dollar miljarder under coronan satte fart på inflationen, långt innan EU fick hybris med sina Rysslands sanktioner. Våra politiker är inte dåliga de heller med sina omotiverade stöd till välbeställd medelklass el cyklar och el bilar och när det gäller sina egna löner och statliga verks höjdares.
Senast var det en tusenlapp i obeskattat bidrag i höjd garantipension till de som jobbat lite eller aldrig, tack vare den kreative kurdiske vilden som fått smak på att bestämma i riksdagen.

Den vanliga lösningen på inflation är att kyla ner ekonomin med högre styrränta, som Stefan Ingves nu motvilligt tvingas göra efter FED:s räntestormsteg. Han har under 8 år haft minus ränta för att göra regeringen nöjd med att hålla uppe produktionen och förhindra massarbetslöshet, men till slut brister det.

Regeringen låter valfläsket ryka och riktar i stället fokus på en extra semester vecka, torftig hjälp med el och bensin räkningen och högre pension för främst sin importerade valboskap.

Nu är det knivigare med landets ekonomi. Vi har hög inflation med både arbetslöshet och arbetsbrist samtidigt, mycket tack vare Sveriges och EU:s öppna hjärtan för icke integreringsbara migranter med Koranen under armen, som fått det käcka namnet nysvenskar hos oss. Ja, visst är det nytt med hedersförtryck, stenkastning, bilbränder, rån med förnedring, våldtäktsinflation och mord på sina knarkkonkurrenter och får både allmänhet och polis att leva farligt.

Senast resulterade en pride förbannad IS terrorists ilska i två mord på besökare på en gaybar i Oslo, samt en mängd svårt skadade. Men detta verkliga hot från muslimer tar hbtq folket inte in, det riktas i stället mot oss som inte viftar med regnbågsflaggan i tid och otid.

I en vanlig lågkonjunktur är medlet att sänka räntan för att få fart på ekonomin, men den lösningen har riksbanken med FED redan förbrukat.

”Resultatet blir stagflation som är ett nationalekonomiskt begrepp som beskriver en situation då både inflationen och arbetslösheten är hög. Begreppet har bildats genom en sammanslagning av stagnation och inflation. Wikipedia

Att den okontrollerade massinvandringen till sist bidrar till stagnation i västvärldens länder får inte nämnas. Den demografiska föryngringen skulle ju rädda välfärden och våra pensioner har makthavarnas media tutat i oss sedan årtionden, fast verkligheten bevisar det motsatta. Där DN och Aftonbladet borde sitta på ljugarbänken.

”Den politiska föresatsen att köpa aningslösa väljares röster för deras egna pengar i tron att någon annan ska betala senare, säger Henrik Jönsson debattör med erfarenhet från näringslivet.
Politikernas försök att skjuta upp notan till framtida generationer har dock misslyckats, konstaterar han.
– Tillfället då kalaset ska betalas är nu. Notan ligger bordet, kreditkortet är övertrasserat och alla utgångar är låsta. https://www.friatider.se/naringslivsprofilen-sverige-kan-fa-hyperstagflation

Inte konstigt att hans video om HYPERSTAGFLATION inte är tillgänglig tack vare insatser från regeringslojala TV4. Medborgarna får förbereda sig på lång eklut, medan miljarder skyfflas till Ukraina, som nu är alibi för att sedelpressarna skall gå varma.
Boris Johnson leder just nu den generösa ligan med vapenexport efter Zelenskyjs rop på hjälp. Motiveringen är att Ryssland skall knäckas och kriget skall rädda västs instabila ekonomi, skyla över makthavares egna bravader och vanligt folks allt tunnare plånböcker.

Bild; idrottensaffarer.se

Västs strategi med att skjuta Ryssland i sank, kanske skiter sig och drar med sig dollarn som världsvaluta i fallet.

Putin har nyligen deklarerat att Brics länderna kommer att införa ett nytt alternativ till dollarns status som kommer att bli en mer stabil världsvaluta, eftersom den kommer att ha guld som säkerhet. Ett blockchain-reviderat internationallt valutasystem, meddelar Natural News den 25 juni.

Därutöver, så äger stora demonstrationer rum i flera av Europas större städer, där folk önskar fredsförhandlingar i stället för fortsatt vapenexport, som bara förlänger kriget och skyler över våra politikers dåraktiga beslut. I Ukraina riskerar de som protesterar mot fortsatt krig livet av USA:s fredsälskande marionett Zelenskyj, som salviskt följer konceptet från Nato och CIA. Folkets protester från Ukraina gör sig inte bra varken i SVT eller systemmedia.

16 tankar kring ”Notan för regeringens spenderbyxor kommer nu

 1. En metod att kolla sin röst är att man poströstar. Du kan sedan i din vallokal begära tillbaka din poströst. Den skall finnas där. Du har ändrat dig. I poströstningskuvertet skall ditt partival återfinnas. Har man bytt ut denna valsedel då pågår det ett valfusk genom poströsterna. Att man fuskat med siffrorna sedan 2006 då de gick via ”nätet” finns det starka belägg för att så har skett.

  https://swebbtv.se/w/r2EadvzvnT7JFizwQGSfX8

  1. Eftersom det är jämt mellan regeringen och oppositionen, så misstänker jag att det blir ngt datafel igen, uppehåll och sedan röd övervikt. Ser ingen större skillnad, men jag hoppas ändå att migrationen kan stramas åt, liksom rättsväsendet. Men nu har liberalerna nått i fatt Annie Lööf på 5 % och kaxar upp sig och vill ställa SD i farstun. Kanske lokala partier kan rubba maktbalansen lite i kommunerna?

 2. ”Egentligen borde alla rösta på socialdemokraterna så de vinner nästa val och tvingas ta ansvar/hand om den situationen de har satt oss i”.
  Problemet är att det var ALLIANSEN som startade dessa ständiga växande problem efter valet 2006, som blir fler år efter år. Hitintills har ju socialdemokraterna fortsatt med att driva samma migrationspolitik som ALLIANSEN införde!
  2 alternativa scenarior:
  1. Alla röstar på bara S och M, så att DE får ta hand om den skit de vägrat att befatta sig med.
  2. Ingen röstar på S eller M, utan alla röstar på de eller det partiet som avser att stoppa migrationen, samt se till att de som ska utvisas också blir det.
  Inte ens SCB vet hur många som finns här i Sverige! Man kan inte tillföra korrekta befolkningsunderlag till de svenska samhällsbeslutens kommande behov. Vi har ju facit hur vi fått det sedan 2006. Den som ”önskar” att det ska få fortgå, RÖSTA då för det i det kommande valet.
  ps. Gringo detta är ingen kommentar mot dig, jag fyller bara på i dina ”spår”..

 3. Egentligen borde alla rösta på socialdemokraterna så de vinner nästa val och tvingas ta ansvar/hand om den situationen de har satt oss i. Det kan inte vara inom rimliga gränser att en person som aldrig har bidraget till vårt unika skattesystem ska kunna få 28.900 kr/månad utan att bidra något. Eller ser vår regering och socialdemokraterna ner på den etniska befolkningen som bidrar till vårt unika skattesystem, ser de oss som den arbetande massan, slavar för det NYA folket?

  1. Ja, det tror jag, eftersom majoriteten av det nya folket röstar rött, behöver bidrag, som blir alibi för skattehöjning (insvept i politikermantrat vård-skola-omsorg) vilket ger mer makt till Anderssons fögderi. Minst 300 miljarder varje år kostar mutorna till denna viktiga väljargrupp, sedan har vi SIDA och EU avgiften och där ryker minst 100 miljarder till och snart kommer Nato att kräva mer skatteuttag, när Magdalena Andersson har kohandlat färdigt med Erdogan. Poletten har visst trillat ner hos statsministern att landet inte skall vara fristad för terrorister.

  2. Det gamla sovjetkommunistiska partier som kallas socialdemokraterna har inte tagit ansvar för något under de över 100 år dom existerat. Tvärt om har dom framgångsrikt arbetat för att avskaffa allt ansvar.

  3. https://newsvoice.se/2022/06/kapitationsskatt-massinvandringen/

   Frågan blir då varför vi undantar migranter från skatteplikten?

   Vi har därför tillsammans diskuterat om det nu inte är dags för en helt ny skattereform så att principen om ”allas lika värde”uppfylls också på skatteområdet. Kort sagt är tiden nu inne för ett paradigmskifte så att rättvisa kan skipas mellan ursprungsbefolkningen och migranterna.

   Att den härnedan redovisade lösningen, kapitationsskatt (Poll Tax), är mycket enkel och effektiv samt eliminerar möjligheterna att som migrant, helt kravlöst, kunna tillskansa sig en bidragsförsörjning på ursprungssvenskarnas bekostnad

 4. Det behövs handling, inte ord. Bara undrar och tänker. Vanskötseln är katastrofal, kan det vara så att vi närmar oss in väpnad revolution.

 5. Borde inte vi, det svenska folket, ha en Folkomröstning där vi röstar om Vilka partier som får delta i Riksdagsvalet, utifrån partiernas presenterade valprogram.
  Om nu all makt utgår från folket, då är det väl vi som ska avgöra vilka politiska partier och politiker som är betrodda/lämpliga att agera för det svenska folkets bästa.
  Idag ägnar Riksdagsfolket all tid och skattemedel för att ”knäcka” den vanlige ”svensken” till förmån för ”kriminella, arbetsskygga/arbetslösa/barnaföderskor/inga krav på svenska språket (vi håller med tolkar).
  Förtur till bostad med helt inredd lägenhet/bil om familjen är många/betalda årliga hemresor – naturligtvis/ klart migranterna även ska ha förtur till tandvård och sjukvård (svensken ställer vi sist i kön)/socialtjänsten ger gärna mer pengar och hjälp till migranterna något som en ”svensk” aldrig skulle få.
  Är det 100 000 om året man ska släppa in fram till 2050?
  Förutom de tillåtna tiggarna från Rumänien/är det inte 80 % av migranterna som aldrig kommer i arbete?Våldsbenägna migranter beskyddar man genom att ge ”löjliga straff för t.ex. mord (men det ändras väl till grov misshandel).
  En sak borde väl svensken med tiden vara klar över att de partier som huserar idag har inget till övers för oss ”svenskar”. Det är väl därför som de etablerade partierna måste låta migrationen fortgå i oförminskad takt, för att komma över ”spärren” med hjälp av de (extra) valrösterna från ”valboskapen”.
  Som politikerna agerat MOT det svenska folket visar bara på att DE har inget till övers för den ”vanlige svensken”.
  Vi måste rösta bort stora som små partier. Partier/politiker som inte vill att de ska ha någon form av juridiskt ansvar utifrån sitt ämbete, vad ska vi med dem till?
  Hur i helvete har de svenska marionettpolitikerna lyckades lura hela den svenska befolkningen i alla sekler?
  Nå era marionettpolitiker, VILKA är det som NI tar order av?
  Eller är NI så allmänt korkade ALLA nuvarande Riksdagsledamöterna när ni ständigt vägrar att tillgodose det svenska folket behov?
  En röst på något av dessa 7 välvilliga ”Migrationspartier”, tänk då på att det är ditt eget medgivande till att MIGRATIONEN skall fortgå, som vanligt. Det kommande valets huvudnummer borde vara:
  Ska DU rösta för eller mot fortsatt MIGRATION?

  1. En god sammanfattning av tillståndet i landet. Du ställer den eviga frågan som jag ständigt grubblar över; ”—Hur i helvete har de svenska marionettpolitikerna lyckades lura hela den svenska befolkningen i alla sekler?…”

   1. Vid förra valet var det valfusk med ”maskinerna” som släcktes ned under en halvtimma (ca) som gjorde att dåvarande SD förlorade på det. Såg när detta hände och anade hur det skulle bli. Hur ska man förhindra fusk i höst???
    Nu är ju SD lika (eller näst intill) lika som de övriga odemokratiska partierna. Hittills är bara Afs ”fräscht” – förnärvarande det enda parti att hoppas på…
    Hur undvika röstfusk?

    1. ”Hur undvika röstfusk” Det finns system som är säkra. Dom bygger på samma principer som kryptovalutor, det går inte att fuska, men politikerna slåss näbbar och klor för att stoppa dom. Dom vill inte ha något som är säkert och som kan styra politikerna eller sparka dom.

   2. Hur människor låter sig luras? Ja, det är verkligen något att fundera över. Det lär handlar om ”grupptryck”. Enligt Julia Ceasar så låter ca 80% köpa ”bluffen” – åtminstone en tid… Ca 20% köper inte bluffen – det är dessa som måste backas upp.

    1. https://newsvoice.se/2022/06/karaktarsdrag-intelligenta-manniskor/
     Högt intelligenta människor är inte rädda för att ha avvikande åsikter i relation till kollektivet. De är öppensinnade, men står ofta fast vid sina värderingar. De är inte lätta att övertyga eftersom de ifrågasätter det mesta. Egenskapen kan göra att de framstår som envisa och svåra att komma överens med. Å andra sidan, när högt intelligenta människor talar kommer orden från en källa av starkt självförtroende. Högt intelligenta människor utgår från fakta och kritiskt tänkande snarare än att de följer den kollektiva och konformativa strömmen.

Kommentarer är stängda.