En God och Glad Midsommar önskas Er alla!

Med signaturen Alves kommentar från den 10 juni, efter inlägget om vikten att värna våra traditioner.

”…Midsommarafton då ska jag, ta mig tusan, pryda min uteplats med handplockade vilda blommor, äta sill med mina anhöriga, ha en blomkrans i håret, titta på vårt lokala folkdanslag i sina vackra dräkter när de dansar traditionella svenska danser till traditionell folkmusik och sjunga vår nationalsång och ta fram min svenska fasadflagga. Reinfeldt och Sahlin – släng er i väggen – när vi andra dansar och sjunger. Hurra, hurra, hurra, hurra!!!!!”
”Du gamla du fria du…osv Jag älskar vårt vackra Sverige och våra fina traditioner!
De som inte gillar Sverige, svenskarna och dess traditioner – har många andra ställen att välja på…”

Bild; hjalmared.se

Om någon tid finns över från midsommarfirandet så rekommenderar jag ”En historielektion inför valet 2022 som alla svenskar oavsett bakgrund och ålder bör ta till sig” av fd regeringsrådgivare Hans Jensevik, som redan kl.11 i dag svarar på frågor på  Youtube på Swexit TV 

Jensevik, med erfarenhet från U-landsarbete, börjar med FN:s delningsplan för Israel-Palestina under 1948. Där Olof Palmes och Sten Anderssons enögdhet i den efterföljande konflikten till Palestinas favör, lade grunden till massinvandringen.

Palme nöjde sig inte med Assar Arafat utan fortsatte sin uppvaktning av fler vänsterdiktatorer som Kubas Castro, Rumäniens Ceaușescu , Zimbabwes Mugabe och otaliga andra.

Jensevik gör slarvsylta av 68-års vänsterns gossar som infiltrerat både Sida och samhällets institutioner med sin naiva syn på utsatta minoriteter, som Sverige skall skydda från allt ont. Vilket har bidragit till överslätande och en ursäktande inställning till allt jävulskap som dessa minoriteter ägnat sig åt i vårt bidragsparadis med begreppet ”Socio ekonomiska faktorer” som alibi.

Han tar upp Natos expansion och Sveriges vurm för Kurderna, som i dag blivit en bumerang effekt för Nato medlemskap, där vi nog får ge Erdogan rätt att Sverige blivit en fristad för terrorister. En fristad, som värdlandets medborgare förlorar allt mer, eftersom Palmes arv har vårdats väl på Sveavägen 68.

Bild från artikeln i Newsvoice

Efter denna salva , så återgå direkt till midsommarfirandet!

Källa: https://newsvoice.se/2022/06/ursprunget-massinvandring-sverige/

2 tankar kring ”En God och Glad Midsommar önskas Er alla!

  1. https://swebbtv.se/w/e5R2dQwmbt7JTWfoPTCNar

    Sandmark på Schillerinstitutet

    Samtalet går in på den framlidne tyske journalisten och visselblåsaren Dr Udo Ulfkotte och den situation som Ulfkotte varnade för, med en krigshetsande underrättelsetjänst som via pressen strävar efter krig med Ryssland och att Ukraina nu används som kanonmat för att försöka knäcka Ryssland

    1. Från swebbtv länken ”……..Sandmark menar att Finlands uttalande om att inte gå med om inte Sverige går med kan vara ett tecken på att Finland har ångrat sig angående ett NATO-medlemskap. Han tar upp avtal om svensk vapentillverkning som går tillbaks ända till andra världskriget och tror att dessa finansiella kopplingar mellan Socialdemokratin och den svenska industrin har spelat en viss roll i Magdalena Anderssons vilja att slänga den svenska alliansfriheten i soptunnan till förmån för ett svenskt närmande till militäralliansen. Han benämner omvandlingen från ett svenskt försvar till en offensiv utlandsstyrka som ett ”Wallenbergsförsvar” där NATO-operationen i Libyen 2011 var som en reklamkampanj för SAAB i syfte att kunna sälja JAS på en internationell marknad….”
      Troligen är Magdalena Anderssons make, anställd i Wallenbergsfären, en inspiratör till att alliansfriheten ryker och gråsossarna körs över.

Kommentarer är stängda.