Är sk. experter kompletta idioter?

Natural News:

https://www.brighteon.com/1bb6dfcb-a0fa-463d-834e-5ccc89cf8cb5

Men eftersom Natural News är svartlistad av experternas uppdragsgivare, globalistmaffian, så får de aldrig ta del av detta.

Mutor blir allt vanligare i Sverige .

Där vår regeringen leder ligan med 326 miljoner dollar fram till 2023 till PKK med underorganisationer för att den kurdiske kommunisten i riksdagen skall trycka på rätt knapp. Vilket UD enbart kallar för svenskt bistånd, som statsministern anser inte har något med landets Nato ansökan att göra….Så nu skall vilden Kakabaveh åter få avgöra om regeringens budget och pensionsförslag blir lag.

https://www.friatider.se/kakabavehs-nya-krav-ingen-vapenexport-till-turkiet

Bild; kvalitetsmagasinet.se
"Har du märkt hur de så kallade "experterna" vanligtvis är inkompetenta idioter? Vi har experter inom finans som inte vet att utskrift av biljoner dollar orsakar inflation.

Vi har experter inom utbildning och psykologi som tycker att stympning av barns könsorgan är något att fira i "stolthetens" namn. Vi har experter inom diplomati som anser att Ryssland inte har rätt till sina egna nationella intressen. Och vi har experter inom vetenskap och medicin vars vacciner är så dödliga att de måste ta till censur och betald propaganda för att täcka över alla vaccindödsfall.

"Experterna", visar det sig, har fel om nästan allt.

Den som talar sanning om nästan vad som helst -- genus, livsmedelsvetenskap, klimat, fri energi, geoteknik, etc. -- är förvisad från att ha något inflytande i samhället.

Så nu, som ett resultat av allt detta, styrs vi av kognitivt utvecklingsstörda som inte kan bearbeta verkligheten och inte har någon förmåga att fatta beslut på meningsfulla sätt som gynnar samhället.

Allt detta har naturligtvis hänt förut, och nästa steg i detta scenario är imperiets totala kollaps. Det är precis vad som kommer för Amerika och mycket av den västerländska civilisationen, visar det sig." 
Natural News

Svaret på rubrikens fråga är JA för alla som går i Big brödernas/Davosgänget och våra makthavares ledband.

7 tankar kring Ӏr sk. experter kompletta idioter?

 1. För mig är litmus-testet valet i år. Blir det inte en signifikant ändring då så är det bara att erkänna ”så farligt” var det inte Fast kriget i Ukraina fascinerar mig mer än som är nyttigt för min själ. Med förundran fylls mitt sinne

 2. Lyssnade nyss på vår statsminister i riksdagsdebatt med SD Andersson.
  Måste sluta med det det. Maken till högdragenhet och ovilja att tala de problem vi har.
  Istället pekade hon som vanligt finger åt SD för deras vilja att belysa orsakerna till den galna utvecklingen.
  Hur är man funtad, när man som statsminister inte vill se, erkänna eller ens diskutera vad som pågår.
  Vi är invaderade. En invasion som vi dessutom bekostar över skattsedeln.
  Vi vet vilka som dirigerar utvecklingen.
  Vår statsminister Bilderbergaren är en av dem.

 3. ”Är sk. experter kompletta idioter?” Svaret på din fråga är JA!

  Det räcker att se när olika ekonomer försöker spå framtiden i allt från aktiemarknaden, prisutveckling, inflation till räntan ingen lyckas utan alla tror sig veta.
  Tror gör man i kyrkan det får prästen betalt för, men i detta fall så lurar ekonomer, banker och finansmarknaden hur många människor som helst på ren och skär lögn

   1. Svar JA, från mig också. Jag är helt förundrad över hur våra makthavare beter sig och vad de säger. Med få undantag verkar de ha grävt ner sin hjärna någonstans och glömt var de la den. Eller också beter de sig som små barn utan känsla för ansvar. Är de drogade/hjärntvättade av WEF?

    1. Girigheten och insikten om att välbetalda, internationella jobb kan vänta efter politiker åren. FN, EU och Rothschilds bankimperium lockar mångfaldspolitiker, precis som deras bidragsparadis lockar välfärdsmigranter, kriminella och terrorister.

Kommentarer är stängda.