Folkbokföring och pensioner är mumma för de kriminella

Detta är konsekvenserna av den humanitära stormakten, som inte vet vilka som bor i landet och inte heller vilka som dött.

Oppositionens förslag om folkräkning har Morgan Johansson ständigt lagt i papperskorgen och Annie Lööf har fått ny vind i seglen, som statsministerns första hovdam med sin breda mun, när den breda mitten saknas. Hon gastar om gryningsräder, när Jimmie Åkesson föreslår riktiga kontroller av antal boende i lägenheter.

Till sist fick den motvilliga regeringen böja sig för en studie av skatteverket i 8 kommuner, där fusk misstänktes.

”Skatteverket har i samverkan med åtta kommuner gjort 920 utredningar av misstänkt felaktig folkbokföring och rättat närmare 700 fel. Ungefär hälften av felen berörde personer som lämnat Sverige men fortfarande var folkbokförda här.
Kontrollen har gjorts på uppdrag av regeringen, som 1 juni 2022 får en rapport med resultat och beskrivningar av vad som framkommit i utredningarna. Borlänge, Botkyrka, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm, Södertälje och Uppsala är de kommuner som deltagit….”
Pressmeddelande från Skatteverket den 1 juni.

”Folkbokföring som brottsverktyg” är slutsatsen från skatteverket!

 • Skatteverket har granskat granskat misstänkt felaktig folkbokföring i åtta kommuner i landet, bland annat i Borlänge.
 • Närmare 700 fel hittades i de dryga 900 utredningar som gjordes i kommunerna.

Och inte nog med detta, pensioner kan utbetalas till anhöriga år ut och år in efter att deras fäder/närstående dött. Även här utmärker sig regeringens omhuldade valboskap för stor kreativitet.

Myndighetens kontroll: Fel i över 50 procent av pensionerna!

Pensionsmyndigheten kontrollerade oanmälda utländska pensioner – och upptäckte felaktigheter i över 50 procent av fallen. Nu kartläggs eventuella kopplingar mellan pensionsfusk och organiserad brottslighet.https://www.svt.se/nyheter/inrikes/pensionsmyndighetens-kontroll-fel-i-over-50-procent-av-pensionerna

Nyligen tvingades tom SVT att rapportera om denna gräddfil till plånboken.

En man i 60-årsåldern plockade ut sin döda pappas pension – i 16 års tid!!
Totalt handlar det om cirka 1,4 miljoner kronor som har betalats ut från svenska myndigheter. Nu står sonen åtalad för grovt bedrägeri. Rapport den 6 juni.

Bild från Svt.se Den misstänkte nekar till brott. ”Gjort är gjort”, säger han i förhör. Foto: TT/Polisen

Inte konstigt att pensionerna sjunker och att vi måste jobba allt längre, medan de som aldrig dragit in en skattekrona till sin pension kan tom få mer i plånboken, än de med ett lågavlönat och slitigt jobb. Fuskar de med bostadsadresser och avlidnas pensioner, så kan ekonomin bli mycket fördelaktig.

Regeringens enda förklaring till höjd pensionsålder är att vi lever allt längre. Den feministiska regeringen med sin humanitära stormakt slår ständig nya rekord i absurditeter, där omvårdnaden om sina väljare i förorten har högsta prioritet, även för anhöriga som får överta deras avlidnas pensioner. Förklaring i sällsynta domstolsärenden är att den skyldige inte kunde svenska efter 15-20 år i landet med erbjudande om otaliga SFI kurser. Men kunskap om alla rättigheter, bidrag och fuskmöjligheter är däremot hög trots den bristfälliga svenskan.

Inte konstigt att vi i fjol belönades med 89.354 nya medborgarskap främst från Mellanöstern enligt SCB, när över hälften av alla invandrare röstar rätt och rött.

Frågan är om Sverige inte har en korrupt och mut benägen regering, som nu styrs av en vild kommunist med PKK närmast sitt hjärta. Chaufförens taxa är mycket dyr, 376 miljoner dollar fram till 2023 till hennes kurdiska vänner, för att hon skall styra dit socialdemokraterna vill.

Illustratör Jeander.

Sverige är nog världens största och mest pålitliga leverantör till förverkligande av den globala finanselitens mål, att förstöra nationalstaten.

9 tankar kring ”Folkbokföring och pensioner är mumma för de kriminella

 1. Röstboskapen betalas med skattemedel. Tänk om ALLA arbetare kunde stanna hemma tills Riksdagen satt STOPP för fortsatt migration. Om arbetarna förstod att deras knogande ständigt mångdubblar riskerna till våldtäkt på din dotter, en svårt knivskuren son etc.
  OM INGA SKATTEMEDEL FINNS ATT TILLGÅ, UPPHÖR MIGRATIONEN DÅ?

  1. Nej, först sätts landet i skuld tills allt brakar samman och då blir det rea pris på Moder Svea och världens mest naiva och indoktrinerande befolkning får de på köpet. Migrationen från dysfunktionella länder var bara ett söndringsmedel, men kan bli en bumerangeffekt, eftersom de är vana att slåss, slänga sten och tutta på fordon som stör dem. Kraften i folkutbytet kan överraska den globala eliten. Där Klaus Schwabs, (en ny tysk med storhetsdrömmar) young leaderas som Sanna Marin i Finland och Kanadas premiärminister Justin Trudeau får svårare att klara av protester med sin polis. I Sverige har polisen underminerat sig själv genom att ledningen har pådyvlat golvets poliser, feminin förståelseterapi med fikastunder och pizza. ”Lyckad insats” säger väl allt när polisen får springa och gömma sig.

   1. Trudeau fick hjälp av Nato? Anonyma svartklädda anonyma hårdföra män flögs in för att brutalt slå ner den fredliga demonstrationen
    i Ottawa
    Har vi samma att vänta om vår ansökan godkänns?
    Har ni goda nerver ta er tid att titta på videon

    Ole Dammegård – When Terror Struck Norway (Svensk Text) – BANNAD PÅ YOUTUBE!!!
    https://www.bitchute.com/video/SrLsBLD9BeiM/

 2. Myndighetens kontroll: Fel i över 50 procent av pensionerna!
  Är det även 50 procent av Riksdagsledamöterna som angett ”fel” adress?

 3. Jag är allvarligt oroad nu gäller det att koppla in rationell intelligens och koppla ur känslomässigt tårdrypande känslofjäsk

  1. Rationell intelligens ja det är en bristvara i dagens politikervärld här ett exempel
   Nya tider har många bra reportage bakom betalvägg.
   Här ett smakprov som gäller EUs metod att ersätta rysk gas

   Produktionen av biometan kräver energigrödor
   En stor del av satsningen, 37 miljarder euro till 2030, läggs på ny produktion av biogas, ”biometan”. Metan produceras av restprodukter från i huvudsak jordbruk (till exempel gödsel från boskapsuppfödning), skogsbruk, reningsverk och slakterier som basråvara. Allt högre produktionsmål tenderar att i stället kräva en större andel råvara från energigrödor på odlad mark.

   Stora mängder energi importeras till EU-området och en stor del kommer från Ryssland. EU-kommissionens ambition att helt klippa banden med rysk energi skall gå fort och samtidigt ge billigare energi i EU. Det är en ekvation som inte går ihop. Klicka för större bild.
   Källa: EU-kommissionen, Grafik: Nya Tider
   Industrin menar att det kan ske ”utan konflikt med matproduktionen”. Bedömare menar dock att det inte går att nå det uppsatta målet för produktionen utan att ta åkermark i anspråk för att producera energigrödor till gastillverkningen. Stora arealer används också redan för produktion av råvara till biodiesel.

   En intressant aspekt på biometanproduktionen är dock att man kan få ut mycket gas ur kreatursgödsel. Det skulle innebära att man kunde öka köttdjursuppfödningen avsevärt och använda gödseln till gasproduktion.

   Den kritik som från globalistiskt håll riktas mot djuruppfödning som stor producent av ”klimat­gaser” skulle vändas till en positiv faktor för energi­produktionen.
   Det resonemanget finns dock inte med i EU-kommissionens projektbeskrivning, utan planerna på en drastisk minskning av Europas djur­bestånd ”för klimatets skull” ligger kvar””

   Rysshatet har fått politikerna att helt tappa fotfästet.
   USA vann än en gång de har motarbetat rysk gas från början.
   Samtidigt varnar EU för matbrist.

   1. Inom EU finns bara globalistmaffians tänkande, allt för att förstöra nationalstaten.

 4. Sydsudaneser är det de folkslag som har lägst intelligens i hela världen
  Nu har Migrationsverket beslutat att accelerera intaget av dom som ”kvotflyktingar”.
  Man måste allvarligt fråga sig vad syftet är.
  Vilken tillvaro har våra politiker tänkt sig för nykomlingarna?

  1. Röstboskapen betalas med bidrag för en arbetsfri tillvaro, där de kan ägna sig åt att intensifiera sin religion med förakt för västs levnadssätt. Flyktingindustrin får inte sakta ner, för både utdelarna av bidrag och mottagarna är viktiga för att socialdemokraterna skall behålla makten. Nu behövs rejäl påfyllning, när det börjar bli jämt mellan blocken.

Kommentarer är stängda.