Blir det muslimska partiet Nyans sossarnas nya stödparti?

 Kan Nyans ta sig in i Riksdagen med overifierade samordningsnummer? Migranter med flera samordningsnummer kan avgöra valet i september, frågar sig Hans Erixon och Jan Norberg i Newsvoice.  https://newsvoice.se/2022/05/nyans-riksdagen-samordningsnummer/

Och vi som bor i Linköping och Norrköping kan komma att representeras av muslimer både i kommunen och riksdagen.

”…….Partiet Nyans med dess partiledare Mikail Yüksel har naturligtvis insett muslimernas numerär som en potentiell hävstång för att ta sitt parti in i olika kommunala församlingar. Att Nyans med hjälp av den så kallade 12 % regeln dessutom kan ta sig in i Riksdagen är så att säga grädde på moset. Denna möjlighet finns då svenska politiker valt att samla dessa utlandsfödda i koncentrerade enklaver runt om i Sveriges många kommuner.…”

Regeringen har med all kraft motsatt sig folkräkning för att inte deras importerade valboskap skall avslöjas. Samordningsnummer som uppgår till 1,2 miljoner är det ingen myndighet som har koll på. Med flera samordningsnummer kan man leva gott på den svenska välfärden, som krymper alltmer för värdlandets befolkning som betalar den.

Morgan Johanssons oro över partiet Nyans är befogad eller kan sossarna i sin maktgalenskap låta Nyans bli sitt nya stödparti efter MP om de gör framgång i valet?

Skribenternas uppmaning är teknisk valsamverkan bland alla övriga småpartier utanför riksdagen och samarbeta i stället för motverka varandra, för att kunna bli representerade efter partiernas angivna röster på valsedeln.

”….Vi tror oss inte vara ensamma om vanmaktskänslan när vi ser alla dessa förhoppningsfulla ursprungssvenskar efter lång dvala äntligen börjar engagera sig och bilda politiska partier. Låt oss nu alla samla oss till ett seriöst försök att ändra på maktens strukturer inom politiken. 8-klöverns makt måste reduceras!

5 tankar kring ”Blir det muslimska partiet Nyans sossarnas nya stödparti?

 1. Tänk om Partiet Nyans blir ett kommande ”vågmästarparti”. Vad skulle det innebära om så sker?

 2. Jag var en av de 20290 som röstade på dem förra valet, jag kan lova dig att jag kommer att rösta på dem detta valet också. Men vi behöver stöd, de räcker inte att man knyter näven i fickan utan det viktigaste är att man vill rösta för en förändring är man nöjd med dagens Sverige ska man fortsätta rösta på socialdemokraterna och alla de problem deras politik orsakar. Annars är Alternativ för Sverige ett väldigt bra alternativ till den skiten som bor i riksdagen idag.

 3. Hade gärna sett Afs i riksdagen men rent realistiskt blir det svårt för dem att lyckas. Den vägen Afs har valt att gå är att de måste få minst 4 procent vilket är ca 250 000 röster, i förra valet fick de 20290 röster det blir 0,31% av rösterna.

  1. Ja, det går säkert att bromsa AfS´ march till Riksdagen. Exv genom att påminna om, hur SVÅRT det är att ta sig över 4 %. Budskapet blir då: ”Bäst att rösta på något annat parti, ett som garanterat tar sig över spärren”. Eller: ”Välj SD, som svikit sina hjärtefrågor och därmed svikit sin väljarkår!”

   Alternativt kan man tänka så här: Att ta sig över 1 procent, det är ju fullt möjligt, ja till och med troligt. Det innebär att AfS får sina valsedlar betalda av staten, samt automatiskt utlagda i lokalerna vid kommande val. Blir kanske även omnämnt i mätningarna. Den procenten är alltså magisk. Ty ovanför en procent i valet, lär partiet (AfS) växa som ett självspelande piano.

   Lär av SD! De kröp fram i början, och med tiden kom de i mål. Att de sedan hade ett bäst före-datum, som nu är passerat, det är en annan historia.

   Så, låt oss sikta mot stjärnorna om vi vill nå trädtopparna!

 4. Undras om Makten har uppfunnit småpartier i avsikt att dränera SD och AfS?

  Det är annars svårt förstå vitsen med exv partiet Svenska Rikslagen. Partiet har en punkt på agendan, och det är att skydda grundlagen. Deras f.d. språkrör Magnus Stenlund sa dock nyligen i Swebbtv, att han inte längre är det partiets talesperson. Det lät som om han dessutom lämnat Svenska Rikslagen eftersom han nu talade vackert om AfS.

  Troligen har Stenlund insett att AfS har ett mer täckande program, där skydd av vår grundlag är en självklarhet.

Kommentarer är stängda.