Kloka ord från ”Nej till Nato”

Sverige behöver inte Nato för fred.

Det är Nato som behöver Sverige för krig.

Riksföreningen Nej till Nato vill verka för att Sverige ska föra en oberoende säkerhetspolitik som syftar till att säkerställa vårt lands oberoende, integritet och säkerhet. Sverige skall inte medverka till att vi blir en bricka i stormaktsspelet mellan USA och Ryssland.

Bildresultat för nej till nato
Pierre Schori ”Vi blev inte övertygade – vi blev överkörda” Bild; global politics

Det militära och civila Sverige är sedan länge förberett för att kunna öppnas upp för Nato”, skriver Schlaug. https://nyadagbladet.se/inrikes/schlaug-sveriges-nato-intrade-forberett-sedan-lange/

Birger Schlaug, tidigare språkrör för Miljöpartiet, menar att Sveriges inträde i Nato är någonting som har planerats av makthavarna under lång tid. Själva anslutningsprocessen är i första hand ett skådespel som socialdemokraterna spelat upp för svenskarna, menar Schlaug.

Fredric Morenius (Ultra MAGA Hangaround)@FredricMorenius:

Myndigheten för Ideologiskt Försvar noterar bekymrat att det förekommit NATO-debatt bland folket i helgen. Tyvärr har vissa också haft fel åsikt och sagt bekymmersamma saker, som riskerar att så tvivel kring den Totala Enighet som råder i Sverige.

Den fd USA ambassadören i Ryssland Michael MC Faul förkunnar skrattande att USA bara ljög om Natomedlemskap för Ukraina, bara för att elda på Rysslands invasion. Eftersom dess följder med inflation, energi- och matbrist aldrig drabbar honom med hans bröder. Lika nöjd är Klaus Schwab, när han i Davos förkunnar att framtiden tillhör oss och där Mikael Damberg predikar om moraliskt klimatarbete. Zelenskyj höll tal och denna Davos maskot fick rungande applåder, av alla förutom den kinesiska delegationen. Inget pris är för högt för WEF och USA i deras försök att få Ryssland på knä.

https://www.friatider.se/usa-ambassadoren-vi-ljog-bara-om-att-ukraina-skulle-fa-ga-med-i-nato

https://www.friatider.se/skandalen-kineserna-appladerade-inte-zelenskyj

Snabbspåret in i EU verkar följa samma mönster, det kommer att ta minst 15-20 år deklarerade nyligen Frankrikes EU-minister Clement Beaune. Allt fler EU länder verkar få kalla fötter med att öppna dörren för detta trasiga, krigsskadade och korrupta land som skulle sluka större delen av dess budget. Frankrike börjar förstå att dess knäande folk snart kan göra uppror. Tyvärr ställer sig nog Sveriges medborgare sist i demonstrationsleden, konflikträdda och sönderindoktrinerade som majoriteten är.

Enda ljuspunkten är att Magdalena Anderssons Nato leende totalt bortblåst, när hon rabblar om att telefonsamtalen med Erdogan som tar lite tid och att de är överens om att fortsätta samtala vilket innebär att de inte är överens om ett dugg.

https://www.svd.se/a/28O7AG/turkiets-krav-pa-sverige-slapper-lista?utm_source=SvDNV2V&utm_medium=email&utm_campaign=2022-05-24

Oj, nu har jag präntat ner bekymmersamma åsikter, kanske Myndigheten för Ideologiskt Försvar snart ringer på dörren…

Bild; svt.se

7 tankar kring ”Kloka ord från ”Nej till Nato”

 1. Om Erdogan får igenom sina krav, vad är det som säger att ”något annat” NATO land kommer rösta mot Sveriges och Finlands försök till inträde i NATO?
  Erdogan kanske får det han vill och han utför det han lovar. I sådana fall vet Erdogan att det kommer bli stopp för oss och Finland genom andra NATO länders vägran att låta dessa länder få tillträde in i NATO.
  Sverige skulle därmed då åka på tidernas största blåsning som ”heter duga”, eller hur?
  Det borde bli fina rubriker gällande den svenska politiska ”kompetensen”, världen runt.

 2. På de tv bilder jag såg såg Magdalena sliten och bekymrad ut men hon behöll ändå sina proffsinstinkter märks att hon lärt sig förhandlingar från grunden.
  En väl slipad diamant i förhandlingssammanhang denna reflexion har emellertid inget att göra med det eventuella höga eller låga förtroende jag kan ha för henne.
  Erdogan blir eventuellt en för svår nöt för henne framtiden kan kanske utvisa hur det blir. Jag ser politik delvis som ett hantverk som man kan vara mer eller mindre skicklig i.
  En som anser vara totalt övervärderad i detta sammanhang är ju Mona Sahlin som efter karantän tydligen börjat yttra sig lite i offentliga sammanhang.

  1. Helt borta är nu Biden leendet, som nu ersatts av bekymmersam min med inlärda mediesvar att det tar tid och att dialogen fortsätter…

 3. Det är Nato som behöver Sverige för krig. Det förklarar färdigställandet av den GIGANTISKA underjordiska militärbunker 1995. Är det NU som den ska komma till pass?
  Vad finns i denna ”bunker”?
  Var ligger den?
  Vem är den till för?
  Varför får VI inte veta någonting, trots att den byggdes av UTLÄNDSK MAKT.

 4. Kvinnor på HÖGA poster, är inte det ett tecken på det är ”fara på färde”? Kvinnans roll verkar vara att minimera ”folkets upprördhet”! Ju fler exponerande kvinnor, desto fler ”problem” har vi att vänta oss. Att gubbväldet skulle stå tillbaka finns inte på kartan. De trängs i kulisserna och drar i alla möjliga trådar utan att själva behöva stå inför faktum.

 5. Till: Samtliga NATO anhängare i Riksdagen: Varför avgår NI inte?
  Det svenska folket har nog tappat ert förtroende för gott. Er ständiga teaterverksamhet är som en enda återkommande repris. Hoppas det även visar sig till det kommande Riksdagsvalet. Vi måste alla ”se upp med” innebörden av vad VI lägger vår röst på.

  1. Sverige håller Finland i kjolarna, när Erdogan sätter hårt mot hårt. Sanna Marins kjolar är sannerligen inget att hålla i, en partysugen 35-åring som lägger upp selfies på instagram och gör som sin läromästare Klaus Schwab säger och kom till makten med sossarnas mygelarsenal, inte från det finska folkets röst.

Kommentarer är stängda.