Regeringens hyckleri om PKK är enastående, i går skyddsvärda i dag terrorister…

Spänningen stiger, skall den humanitära stormakten lämna ut 33 ”terrorister” med medborgarskap för att få sitt efterlängtade Nato medlemskap?

Erdogan sätter sig på tvären och vägrar erkänna Sverige och Finlands Nato ansökningar. Nu får Blinken med Davos bröderna krångla fram mutor till Erdogan, som är smart att sätta hårt mot hårt.

”I samband med att Sverige, liksom Finland, meddelade att man säger ja till att ansöka om Nato-medlemskap, gjorde den turkiske presidenten klart att han avser lägga in sitt veto. Erdogan menar att Sverige är ”ett vandrarhem” för terrorister och för att släppa igenom ansökan kräver han att 33 personer utlämnas till Turkiet” https://samnytt.se/pkk-terrorister-utlamnas-erdogans-krav-for-svenskt-nato-medlemskap/

Nu är det Mikail Yüksel, partiledare för det muslimska partiet Nyans som avslöjar hyckleriet, om regeringens kovändning om sina band till PKK, för att blidka Erdogan, medan oppositionen och media tiger.

Kanske har Yüksel klargjort hyckleriet för Erdogan, som nu skall talas tillrätta av Natochefen USA att han måste lämna sitt Nej till ett JA om Sveriges och Finlands medlemskap till Nato.

Bild; fria tider De kurdiska S-topparna Serkan Köse och Kadir Kasirga.

”…….Utrikesministern Ann Linde säger att hon anser att PKK är terrorister. Men hennes riksdagskollega Serkan Köse (S) håller tal framför terrorledarens bild. Finns det ingen opposition i Sveriges riksdag? Vad gör M? Kommentarer?” undrar Mikail Yüksel. https://www.friatider.se/s-topparnas-hyllningar-till-pkk-som-de-nu-kallar-terrorgrupp

Så skriver partiet Nyans ledare den 16 maj på Twitter och lägger upp en bild på den socialdemokratiske riksdagsmannen Serkan Köse. På fotot står Köse och håller ett tal framför en bild på kurdiska PKK:s grundare Abdullah Öcalan, som sedan 1999 sitter i fängelse i Turkiet.”

Fria Tider påminner läsare i sin artikel om S-topparnas krumbukter och svek; ”S-topparnas hyllningar till PKK – som de nu kallar terrorgrupp.” Socialdemokraterna nya specialitè är att snurra 180 grader från tidigare kurs, så knappast någon hinner med.

”….För att få Magdalena Andersson vald till statsminister i november ingick S en överenskommelse med den kurdiska riksdagsledamoten Amineh Kakabaveh (tidigare Vänsterpartiet). I utbyte mot att Kakabaveh röstade på Andersson lovade S att samarbeta med PYD.
I slutet av mars rapporterade turkisk media om en ny svensk ”skandal” då Ann Linde och Amineh Kakabaveh träffade Nesrin Abdullah, befälhavare för kvinnodelen av YPG.
I en intervju med Kvartal i december påstod sig S partisekreterare Tobias Baudin inte känna till PYD:s tydliga band till PKK…..” Fria Tider.

Så här mejlar en bloggföljare om opartiskheten hos SVT/SR beträffande Nato/USA och Ryssland;

”….…Uppläsarna i Ekot, Rapport och Aktuellt kan vara ålagda att tala om Nato i glättig ton. Typ ”Stockholm har flottbesök av Nato-länder”, Så visas intervjuer med folk på kajen som beundrar flaggspelet och talar positivt om fartygen.
Alla ryska rapporter om motpartens förbrytelser avfärdas automatiskt med ”den ryska propagandan påstår…”, eller liknande uttryck.”

Mer information om detta ordspråk och citat!

Dessa är mina principer. Men om du inte gillar dem har jag andra.Groucho Marx bevingade ord tycks vara ledstjärna för vår regeringen som endast har sitt eget bästa för ögonen……..

Bild; fruugo.se Inspiration för Sveriges regering……

7 tankar kring ”Regeringens hyckleri om PKK är enastående, i går skyddsvärda i dag terrorister…

 1. https://samtiden.nu/2022/05/s-regeringens-budget-hanger-annu-mer-lost/

  Det har sina sidor att göra upp med vildar som inte har sitt hjärta i Sverige utan i Mellanöstern. Förre vänsterpartisten Amineh Kakabaveh fick nära en halv miljard kronor att skänka till kurderna för att rösta fram Magdalena Andersson som statsminister. Nu är hon ändå lika missnöjd som Turkiets Erdogan.

  Socialdemokraterna har manövrerat så illa att de – och Sverige – är i händerna på konflikter mellan parter i Mellanöstern. För att vinna statsministeromröstningen i november köpta Socialdemokraterna Amineh Kakabavehs röst genom ett avtal om kraftigt stöd till kurdiska PYD. Detta avtal kostar svenska skattebetalare över tre miljarder (!) kronor (376 miljoner dollar).”

  Är det någon som hört några protester från övriga partiet om att S tar sig rätten att köpa makt för våra skattepengar?

  Har vi inga i riksdagen som värnar vår rätt?

  1. Att sitta på två stolar samtidigt är vanskligt, vilket har varit socialdemokraternas paradgren och lika illa är tystnaden från en tafatt opposition. Nu spelar Ann Linde helt ovetande om deras gullande med PKK och PYD och nu skall hon tala Erdogan tillrätta, när statsministern fått USA:s stöd av en president med sviktande kognition.

 2. Dubbelmoral, antisemitism, lögner, hyckleri tror man kan lägga till allt negativt du kan komma på, när socialdemokraterna är i farten finns det ingen lag eller sanning allt handlar om makt och åter makt, socialdemokraterna gör allt/vad som helst för att behålla makten.

  1. Det värsta är att de låtsas att de gör allt för Sveriges bästa, för ett tryggare Sverige etc när allt regeringen gör är säkra makten och sitt eget bästa.

 3. Obligatorisk vaccination är ett otroligt stort övergrepp och kampen för äganderätten till våra kroppar är en kamp ingen borde släppa taget om. Detta skulle kunna bli en verklighet i Sverige när nästa globala hälsohot slår till.

  Vem tror på att vår politiska adel kommer att ställa sig på vår sida…

 4. O.T.
  Många människor har aldrig hört talas om IHR och känner inte till att Sverige gick med på IHR år 2005 och att dessa föreskrifter implementerades i svensk rätt via lagen (2006:1570). IHR är ett globalt rättsinstrument och det är juridiskt bindande för 196 länder. De föreskrifter som ingår i IHR åsidosätter och står över den svenska grundlagen.

  https://newsvoice.se/2022/05/who-ihr-overstatlig-kontroll-svenska-krishanteringssystemet/

  Genom dessa föreskrifter har Folkhälsomyndigheten uppdraget att se till att beredskap
  finns vid globala hälsohot och agera som språkrör för Sverige angående uppdateringar om de åtgärder som ska vidtas.

  Den 18 januari 2022 valde USA att lägga in ett par förslag om tillägg i IHR:s föreskrifter som innebär att vi ger bort ännu mer av vår suveräniteten och i hög grad ger WHO makten att begränsa våra hälsorelaterade rättigheter och friheter.

  Detta förslag kommer det att röstas om den 22-28 maj 2022 i Genève, Schweiz när Världshälsoförsamlingen har sitt 75:e möte och mycket pekar på att förslaget kommer att gå igenom och införas i internationell lag.”

  WHO och USA igen

  1. Tack för upplysning om hur global överstatlighet bara ökar med datum som jag inte kände till.
   Allt pågår under folkets radar och plötsligt har en ny global världsordning införts utan att medborgarna såg någonting. Sakta, skata eroderas nationalstaten helt enligt den gamla Kallegri planen, som vissa anser är en myt. Hur som, så ville denna greve stärka Europa, vilket dagens EU gjort för dess egen elit samt för sina uppdragsgivare den globala eliten, medan folket får det allt sämre. För att inte tala om det reservationslösa stödet för Ukraina, som kommer att dränera Europa.

Kommentarer är stängda.