Makthavarna har nu lotsat in oss i Nato, utan att fråga sina uppdragsgivare

Tyvärr var det länge sedan riksdagens ledamöter vände sig till folket i omvälvande framtidsfrågor. Nu är det den globala finansmaffian med alla Big oligarker som betraktas som folkviljan av regering och riksdag, med undantag av V och MP beträffande Nato anslutning.

Fjäskeriet för denna globala elit är lika gränslöst som invandringen. Nu är det bara att hoppas på att Erdogan sätter käppar i hjulet för Sverige och Finlands anslutning. Men han blir väl åter mutad med några miljarder, som sedan vi skattebetalare skall betala.

Gustav Kasselstrand (AfS) @gustavkassel på Twitter ”Det är en enorm omsvängning. Det är nog en av de största på flera hundra år. Om man utgår från att vi är alliansfria och neutrala, och sen 180 grader. Utan någon riktig debatt. Utan någon folkomröstning. Utan att människor egentligen får fatta vad det är frågan om.”


————————————————————————————

Vår nye landsfader, men jag tror inte att han vet var Sverige ligger i världen, skrev Peter Krabbe, arkitekt, debattör på sin blogg den 14 maj.

Nu riskerar hans farhågor att bli besannade, när den ryska Björnen tar hämnd så kommer Margareta Andersson och Ann Linde bara upprepa Löfvens mantra ”Vi såg det inte komma och detta är inte acceptabelt…” Trots att Putin har varnat USA/Nato/EU upprepade gånger under årtionden för att få Nato inpå knuten med sin kärnvapenarsenal. Jag rekommenderar varmt denna heltäckande och fartfyllda artikel av Peter Krabbe trots dess längd.

Farväl till friheten

Under kommande vecka lär det bli klarhet i frågan om Sverige och Finland skall bli medlemmar i NATO eller inte. Knappast någon betvivlar att detta beslut, som i vanlig ordning tas över medborgarnas huvud, kommer att bli anslutning till en organisation som inte kan kallas något annat än globalismens världsarmé med syfte att besätta och kontrollera även resten av världen.

Genom skicklig marknadsföring har man fått opinionen dit man vill – hata Ryssland och hylla den amerikanska modellen. Man har till och med lyckats skapa en växande eufori som vi känner igen från det första världskrigets utbrott – akademiker, författare, poeter, arbetare, i stort sett alla hurrade och stod i kö vid inskrivningskontoren och grät om de inte blev utvalda att slåss för sitt land och den ”fria” världen. De flesta kom efter en kort tid hem i likkista eller blev med sina ihop skrapade delar begravda i en lergrop någonstans i Europa. För Europa var slagfältet då, precis som 25 år senare under det andra världskriget och kommer också att bli det i vår tid när det tredje världskriget är ett faktum.

Man förstod lika lite då som nu att dessa tre världskrig ingick och ingår i en långsiktig strategi att genomföra ett globalt styre under ledning av en självutnämnd elit.

Få frågar sig varför detta vansinne inte tog slut efter det kalla krigets avslut 1993, då Warszawapakten avskaffades. Borde inte då även NATO ha avskaffats, när världen stod inför ömsesidiga löften om fred, handel och samlevnad i en värld utan krig?

Naturligtvis inte, man hade knappt kommit halvvägs. Tyskland hade lagts på rygg, men Ryssland fanns kvar som en ideologisk konkurrent om hur världen skulle styras.

Eller som Scott Ritter formulerar det i denna för Magdalena Andersson och Peter Hultqvist rimligtvis obligatoriska föreläsning om NATO:s egentliga syfte i Europa:

 • Keep the russians out
 • Keep the americans in
 • Keep the germans down

Den viktigaste punkten här är nog att kunna behålla den amerikanska militären på plats i Europa och att därmed också behålla sitt inflytande över vår politik.

Kan någon ge en hållbar förklaring till varför vi skulle behöva ha amerikansk trupp och alla deras vapensystem utplacerade över hela Europa under de trettio år som gått sedan Sovjet lämnade Östeuropa och skrotade sin egen militärpakt i förhoppningen att nu skulle vi leva fredligt tillsammans istället? Det ryska folkets ofattbara lidande under andra världskriget med 20 miljoner döda skulle aldrig få upprepas. Hitler var död och skulle knappast kunna återkomma, resten av nazitopparna hade ju flytt till USA eller Sydamerika. Inte ens judarna hade något att frukta.

Situationen idag innebär i praktiken att Europa är ockuperat av USA. Deras nästa mål är Ryssland och därefter kommer Kina. Resten faller av sig självt. Ryssland vill man tvinga på knä genom att omringa landet med missiler på alla sidor, så nära Moskva som möjligt. Man tror att Putin då ger upp och överlämnar sitt land, alternativt ”med lite hjälp” får en folkopinion att välja en annan president (det finns en handfull oligarker som står och väntar), eller i värsta fall tvingar in landet i ett förödande världskrig – som USA i sin enfald tror att de vinner utan problem (bara att krypa ner i alla bunkers i Washington och vänta tills krutröken försvinner).

Det kommande världskriget kan liknas vid historiens största bankrån. Den konkursfärdiga rånaren USA försöker bryta sig in i Ryssland för att stjäla deras guld, gas, olja, skog och åkrar tillsammans med de mineraler som tagit slut i deras egna förråd.

Har Sverige och Finland någon anledning att delta i denna kriminella verksamhet?

Vad tror vi oss vinna på ett deltagande? När rånaren ligger ihjälskjuten på gatan, tror vi då att vi kan springa därifrån?

Ryssland kommer aldrig att ge sig frivilligt inför västvärldens hot. Varför skulle de göra det? Ett krig i större skala skulle inte ha mycket gemensamt med de begränsade insatserna i Ukraina. Ryssland kan ställa upp en armé om en miljon man och kommer garanterat att få stöd av Kina, som har resurser med ytterligare en miljon man. Kina har länge insett att man är förlorade om Ryssland faller. Därför kommer det inte att ske.

Vad som kommer att hända om Sverige och Finland går med i NATO är att Ryssland tvingas trappa upp den mindre konflikten i Ukraina till att omfatta även vår del av Europa för att säkra sina ingångar i Östersjön. Problemen är tillräckligt stora för Ryssland genom situationen i Svarta Havet, hotade handelsförbindelser där och vid Bosporen som redan styrs av NATO genom ett Turkiet, som visserligen vacklar men ännu är lojal medlem. Att få samma problem även vid Öresund kommer att bli droppen som får bägaren att rinna över. Kaliningrad och Rysslands näst viktigaste stad S:t Petersburg 15 mil från en Finska Viken som helt kontrolleras av NATO?  Kan man skrämma någon som håller på att bli strypt med att om han gör motstånd så får han skylla sig själv? Han lär dö oavsett. En spark i skrevet har bättre effekt. Den kommer vi att få via Gotland, Blekinge och Skåne. Detta har till och med sossarna i Skåne förstått och avstyrker därför medverkan i NATO.

I första ronden kommer Ryssland att ta kontrollen över Helsingfors och Finska Viken. Men vi djärva svenska vikingar är de första som i NATO:s namn rusar till brödrafolkets hjälp. Efter ett par veckor är vi sönderbombade till småsmulor. Inte med snälla missiler utan med kärnvapen, för i det läget är kriget totalt. Skall vi stå på Falsterbonäsets strand och hurra när det första amerikanska hangarfartyget glider in genom Öresund för att ”skydda” oss? Tror ni att det blir ett sevärt skådespel när den ryska Östersjöflottan möter upp vid Bornholm? För några hundra år sedan stod svenskarna på resterna av Skanörs medeltida borgtorn och betittade dåtidens största sjöslag mellan svenska och danska flottorna. Man kunde höra de drunknande sjömännen skrika i kanonernas muller och röken från brinnande fartyg. I vår tid kommer det inte att finnas någon åskådarläktare. Ryssarna har redan vid ett flertal tillfällen övat inflygning med bombflyg, eskorterat av jaktflyg, mot Kastrup flygplats i Köpenhamn. Allt är detaljplanerat, klockat och klart.

Men inte skall vi låta oss bli hotade, Sveriges morske män och Magdalena Andersson vet bättre. Musen som röt. NATO skall ju hjälpa oss. Så småningom. När man diskuterat saken och fått klartecken från Turkiet och de övriga medlemmarna vid Medelhavet, som nog tycker att deras intressen är viktigare. Låt ryssarna spilla sitt krut i Östersjön, där är ju ändå för kallt att bada. Och där fanns ju den där Sven Dufva som inte släppte en djävel över bron. De klarar sig nog ett tag. En vecka till…

Man måste fundera över vilka intressen som riskerar att sätta vårt land i den här situationen. Efter 200 år av neutralitet skall vi plötsligt bli stridande part i en allians riktad mot våra närmaste grannar. Att kriget i Ukraina är framprovocerat av amerikanska intressen har jag visat med önskvärd tydlighet i min tidigare artikelserie om Ukraina. Det är ingen isolerad företeelse utan ett steg på vägen mot ett storskaligt angrepp på Ryssland. Anledningen är som Ritter berättar ovan att Ryssland närmar sig Europa genom ökade handelsförbindelser och hjälpsamma leveranser av 65% av vårt energibehov i EU.

Stärkta relationer med superkontinenten Ryssland innebär att våra relationer med USA minskar i angelägenhetsgrad. Ryssland får ökad ekonomisk styrka och med automatik ett växande näringsliv genom etablering av europeiska företag där. Detta samtidigt som USA är ett sjunkande slagskepp med en ekonomi som närmar sig konkurs.

Keep russians out and americans in. Det är hela problembilden. För fortsättningen är ju att globalismen skall segra genom att den amerikanska storfinansen och storföretagen skall kunna styra världen genom att muta regeringar och köpa marionetter på presidentposter och utrikesdepartement. Ni vet alla vilka de är, jag behöver inte nämna namnen lika lite som Jan Öberg i sin analys, där han beskriver ett liknande scenario. Putin går inte att muta, han är en ryss av det rätta virket.

Ryssland har en gyllene framtid – utan USA. USA har ingen framtid – utan Ryssland. Varför satsar vi då på fel häst? Med alla vårt lands tillgångar och människoliv i potten?

Varför låter man inte det svenska folket få ha ett avgörande i valet om några månader? Jo, för att grundlagen skall hinna ändras nu, före valet och sedan till hösten, efter valet –  för att vi skall bli bättre anpassade till den globalism som kommer att bli demokratins undergång för hela västvärlden. Varför låter vi detta ske inför våra ögon utan att protestera? För en gångs skull skall jag citera Greta – ”Shame on You”!  Jag refererar idag till och med till DN som garderar sig genom Ola Tunanders artikel!

Tycker någon att jag överdriver? Nåväl, vi kan diskutera vidare i himmelen, där får vi gott om tid…

Peter Krabbe”

Alla bilder


Bild; Wikipedia Ett tredje världskrig?

13 tankar kring ”Makthavarna har nu lotsat in oss i Nato, utan att fråga sina uppdragsgivare

 1. Birger Schlaug, menar att Sveriges inträde i Nato är någonting som har planerats av makthavarna under lång tid. Själva anslutningsprocessen är i första hand ett skådespel som socialdemokraterna spelat upp för svenskarna.
  ”Det militära och civila Sverige är sedan länge förberett för att kunna öppnas upp för Nato”
  Nato finns till delar redan i den svenska lagstiftningen, menar Schlaug, som pekar på exempelvis att skattefrågor och tullfrågor redan är avklarade som ”del av de avtal Sverige redan tecknat med Nato”.

  Nato är en huvudanledning till att Sverige inte skrivit på FN-konventionen om förbud mot kärnvapen, tillägger Schlaug.
  ”Det är bland annat till följd av att Natos generalsekreterare Stoltenberg meddelat att ett undertecknade skulle ”få konsekvenser för Sverige”

  Allt detta hände när S samregerade med MP
  Låtsas inte MP att de är motståndare till Nato?
  Motståndare till kärnkraft – för kärnvapen det är den slutsats man måste dra

  1. Birger Schlaug blir allt klokare, ålder eller lång erfarenhet av politikers kohandel? Jag tror att Natos utvidgning hade som syfte att provocera fram ”Rysslands skräcken” för Stoltenberg visste att Putin hade en gräns, när den passerats då gick Ryssland till attack med Ukraina som skådeplats.
   Nu är väl Zelenskyj i sitt esse att får tala på WEF inför sina uppdragsgivare och välgörare.

 2. Hm, det tog bara en timme efter min ovan publicering innan man gick ut med ”Klart: Turkiet stoppar svenskt Nato-inträde”. Det tror jag det.

  Vad ska NI politiker hitta på nu då? Elefantkyrkogården skulle sprängas om ni försöker gömma er där. Ni har tidigare ”dragit ned byxorna” på hela Poliskåren och NU drar ni ”självmant” ned era egna byxor, inför HELA det svenska folket! Det finns inga gränser för vad ni kan åstadkomma utan folkets stöd. Därmed har ni politiker som berörs förbrukat er roll som just politiker. Det svenska samhället har ingen nytta av ”avarter” till politiker, eller ska vi fortsatt ha det?
  https://www.friatider.se/klart-turkiet-stoppar-svenskt-nato-intrade

 3. Erdogan kommer nog INTE rösta för ett svenskt och finländskt medlemskap i den s.k. ”Militärpakten”. En anledning till det kan vara när ” Russian media have reported that Turkish President Recep Tayyip Erdogan was warned by Russian intelligence services about the military coup against him that was thwarted in the early hours of July 16”. Vidare: “The conspirators planned to dispatch several helicopters to Erdogan’s hotel in Marmaris to capture or kill the president. The Russian Defense Ministry allegedly transferred the information about their plans to the Turkish MIT intelligence agency, which allowed Erdogan to escape on time, and then take the initiative”.
  Jag kan inte tänka mig att Erdogan skulle tacka Putin för att han räddade hans liv med att säga JA till Sverige och Finlands ansökan om NATO medlemskap. Vad säger logiken?
  https://www.rbth.com/russia_turkey_relations/2016/07/21/russian-intelligence-saved-erdogan-from-overthrow-media-reports_613807

 4. Vad är en kakistrokrat? Jag bara undrar (eftersom jag samlar på politiska invektiv)

  1. Jag fick också slå upp det i Wikipedia; ”Kännetecken för en kakistokrat kan vara dåliga politiska beslut, beslut som försämrar nationalekonomin, försämring av internationella relationer” då förstår vi att det finns många kakistokrater i riksdagen.

 5. När trodde man att Erdogan var en möjlighet för att slippa Nato ?
  Att våra kakistokrater är förblindade av EU , FN , Nato , WEF mm står helt klart .
  Att vi står för notan är också helt klart ! Ska vi godta det ?
  Vad tycker vi/ni och alla andra om det ?
  Hjärntvätten på folk är total känns det som . Att få folk ut ur soffan är i det närmaste utsiktslöst .
  Nu gäller det att få ett pass och kunna börja resa igen !
  Corona försvann som en svinblink. De åker nu land o rike kring för kortast kö hos passpolisen .
  Så varför bry sig!
  Resa, resa är vad som gäller, allt annat är underordnat . Detta är min känsla . Höstens val är långt borta så till dess är det lugnt och röstningen går som kakistokraterna har planerat ??
  Mvh Sjöström

  1. Tyvärr tror jag att Du har helt rätt. Signaturen ”Sören T” brukar vara inne på samma spår, när let:s dance och Mello slår ut varje fakta spår.

 6. I USA kommer de 2 000 ”åsnorna” att ändra på Presidentskapet. I Sverige har vi 322 ”åsnor” (V ej inräknat) som både havererar det Svenska samhället, liksom dess ”grundbefolkning”! Svenska medborgare: Ska vi ha ”Åsnor” sittandes vid maktens boning eller INTE? Vilken av ”Åsnepartiet” röstade DU på? Ska du göra samma sak igen, till hösten!

  1. Åsnorna det är väl republikanerna eller är det något jag missuppfattat?

  2. I USA har Demokraterna åsnan som symbol.
   Republikanerna har elefanten.
   Om vi ska tro Wikipedia.

 7. Krävs det ett Demonstrationståg à la Ådalen -31 för att folkviljan skall få gehör?
  Fast denna gång går marschen mot RIKSDAGSHUSET -22.
  Om NU All makt utgår från folket, innebär inte det att VI (det svenska folket) har den HÖGSTA makten och borde därför kunna avlägsna icke önskvärda politiker som partier från Riksdagen?
  POLITIKER: Har det svenska folket den Högsta makten eller inte?
  Har vi det då ska vi ha folkomröstning gällande NATO. Nu är det bråttom med era politiska beslut, men inte för 2 månader sedan, 2 år sedan ….!
  Ni politiker agerar INTE för det svenska folkets bästa, det vet väl alla vid det här laget.
  Vilken nytta har vi av politiker som först havererar Sverige med EU, massinvandring och nu ska man tvångsansluta oss till militärpakten NATO!
  Alla som ”sitter” i Riksdagen borde flera gånger om året genomgå en psykiatrisk undersökning. Detta för att säkra om ”politikern” i fråga är i stånd till att utföra de uppgifter som ämbetet avser eller inte. Det går inte att utesluta att många i riksdagen är under ”hypnos kontroll”. Detta med tanke på alla de märkliga beteenden och ”180 graders turer” som politikerna lite då och då omgärdas av.
  Vi ser ert spektakel, men det gör inte NI Politiker. Skaffa er varsin kamera där ni själva kan se hur illa ställt det egentligen är med er, ”Riksdagspolitiker”.

  1. Man har sagt mig att Ryssland är en ekonomisk dvärg i förhållande till USA. Sarah Palin gjorde en poäng av detta under sin kampanj för att bli VP i USA för några år sedan. Hon ställde sig på en strategisk plats på i New York och utbrast där ser jag hela Ryssland hela ekonomiska Ryssland och naturligtvis alla krig jag kan minnas har börjat med en lögn-mer eller mindre uppenbar. Och en större tänkare än jag sa att krig är politik med andra medel. Men vad som gör mig betryckt är ju att nästan ingen har hjärnkapacitet för att ens lyssna på Putins argumentation hans bevekelsegrunder avfärdas med på sin höjd en axelryckning

Kommentarer är stängda.