Njutningsäktenskap för att hedra Allah

Inom islam finns många knep för att undvika haram, ett av dem är sk ”njutningsäktenskap” som Uppdrag Granskning avslöjade den 11 maj.

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/detta-ar-ett-njutningsaktenskap

Uppdrag granskning
Prostitution i Allahs namn
SVT förklarar: Detta är ett ”njutningsäktenskap”

UPPDATERAD IDAG 15:18PUBLICERAD IGÅR 06:30 UPPDRAG GRANSKNING · 

”En omstridd sedvänja inom shiaislam som vissa religiösa ledare hävdar har stöd i Koranen – och andra kallar för religiös prostitution. Hur fungerar egentligen ett ”njutningsäktenskap”? I videon svarar Uppdrag gransknings reportrar Katia Wagner och Ali Fegan på tre frågor.

Så kallade njutningsäktenskap används på olika sätt. Syftet kan vara att ge unga personer en möjlighet att dejta och ha sex halal, alltså tillåtet enligt islam, innan de fattar beslut om att gifta sig permanent. Inom shiaislam är detta ett accepterat sätt att använda tidsbestämda äktenskap. 

Men Uppdrag granskning avslöjar att det också används i ett annat syfte. Kvinnor köps för att gifta sig tillfälligt och imamen tar ofta betalt för att genomföra vigseln.

Se reportaget: ”Sexköp i Allahs namn” – SVT Play

—————————————————————————————————

Så här skriver Olle Ljungbeck om Prostitution och kvinnoförakt på islamiskt vis!

Till de svenska kvinnoförbunden!

När skall ni sluta upp med ert skryt om att ni värnar kvinnor- såväl svenska som invandrade? 

Det senaste vi nu får veta om islams avarter är att denna religion nu legitimerat prostitution och gjort kvinnor till handelsvara för män.

Hur länge till skall dessa – islamister – få fortsätta att förstöra vårt land och kränka kvinnor? Ja helt enkelt få behandla dem som djur.

Se nu till att det blir ett slut på detta. Lägg av med godhets syndromet och börja agera som sunda friska människor.

Ut med alla invandrare omgående som bryter mot svensk lag.
Det vi nu fått veta om ”religiös” könshandel inom islam är det mest ruttna sättet att behandla kvinnor. Inte en enda ”religiös” ledare som verkat eller medverkat i detta svinaktiga agerande mot kvinnor skall få stanna kvar i Sverige.

Ut med svinen.

Och till dig Magdalena Andersson.

Visa nu att Du inte är ett mä-hä utan en ledare och arvtagare till de kvinnliga socialdemokratiska politikerna under Tage Erlanders och Palmes tid. Gör Du inte något radikalt mot dessa manliga svin och barbarer skall Du lämna uppdraget som statsminister.
Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

————————————————————————————————-

Hur skulle Magdalena Andersson med sin feministiska regering våga stöta sig med alla muslimska berikare 4 månader före valet?
Det begriper jag inte. Hennes leende var så stort, när hon önskade sin valboskap fin Eid högtid, så jag var rädd att käkarna skulle gå ur led.

Nu har hon fullt upp med att kvittra med Blinken, Biden och Stoltenberg som med lätthet kan förvandla Sverige till en avfyrningsramp för kärnvapen mot Putin, som lovat vedergällningsattacker.

Kanske var vedergällningsattacker den rätta innebörden av vad som är bäst för Sverige från dessa USA fjäskande politiker? Nu är det julafton för krigsindustrin. Pandemi och krig, det kan väl inte bli bättre för den globala finansmaffian.

Bildresultat för magdalena andersson och nato
Bild; nyheter24.se Inga alternativ är utan risk” – Därför valde dessa Nato vurmande damer det mest riskfyllda

Att gå i säng med Nato blir definitivt inget njutningsäktenskap.

6 tankar kring ”Njutningsäktenskap för att hedra Allah

 1. Natoanslutningen kommer som en blixt från klar himmel.
  Vi minns Hultqvists kategoriska uttalande att han stod som en garant för ett nej till Nato.

  Så vad är det som hänt?
  Vilka krafter är det som drar i trådarna?
  Vi vet att Sanna Marin i Finland är WEFskolad och att sossarna har använt sig av henne för att legitimera sitt beslut.
  Men ändå …händer något så omvälvande, så snabbt utan att mäktiga intressen planerat för detta sedan lång tid.
  Vår statsminister liksom lilluffe är Bilderbergare ..var har våra folkvalda sina lojaliteter?

  1. Rekordfart råder i dunkla förhandlingsrum, svenska jaktplan, ubåtar och specialförband lockar krigsmakten USA, som är på fallrepet med sin instabila kredit ekonomi och då har stabila naturtillgångar i öst stor lockelse.
   Erdogan surar lite över regeringens välvilja mot kurderna/PKK gerillan, ”Sverige är vandrarhem för terrorister” och det har han ju rätt i.
   Magdalena Andersson blev vald till statsminister tack vare eftergifter mot kurderna, då fick partiet kurden Amineh Kakabaveh fd riksdagsman för vänsterpartiet att rösta rätt och rött, så Magdalena Anderssom blev statsminister med en rösts övervikt. Nu skall Ann Linde tala Erdogan tillrätta. Det samtalet kommer att kosta skattebetalarna många miljarder.
   Lojaliteten finns främst hos den globala eliten, som underförstått lovar dessa nationsförrädare ekonomiskt oberoende efter deras folkliga svek.
   Något njutningsäktenskap för folket blir det definitivt inte, njutningen tillfaller enbart riksdagens politiska elit.

  2. Både Sverige och Finland är redan rent krigstekniskt en del av NATO. Även så styrd av USAs propagandasystem via reguljära media. Sverige upplever just idag det som tyskarna upplevde 1933, då, stöd nazisterna, idag stöd NATO, därmed USA. Propagandan styrde då åsikter och handlingar, precis som i Sverige idag. NATO och EU är redan på väg att fusioneras, nationalidentitet är väg att raderas, massinvandringen var första steget, USAs massövervakningssystem är en försäkring att hålla diktaturen på plats.

   Det har varit en systematisk amerikansk förflyttning med myrsteg, USA har redan tvingat på länderna sin krigsteknologi, som Sverige och Finland, Patriot systemet till exempel, och USA har länge tränat på svensk mark, så medlemskap i NATO är mer en byråkratisk procedur. Det ärt därför USA så vildsint har motsatt sig all avancerad teknologi från Kina, och gör allt för att avstyra att svenskarna använder avancerad teknologi som TikTok och WeChat, det stör USAs totalitära kontroll och övervakning av Sverige. Det gör även att Sverige nu har halkat 10 till 20 år efter i utvecklingen, något som kommer att slå hårt på sikt mot välfärdssamhället. Att skriva på NATO avtalet bara bekräftar att USA nu kontrollerar Sverige, kultur, teknologi, politik, och militär.

   1. Det känns som om jag får sätta sorgflor på hatten och sorgband på ärmen, när folket inte får göra sin röst hörd. Sedan har regeringen mage att kritisera andra länder för censur av yttrandefriheten.

  3. Tror att även Magda också är skolad av ”golvshwabben” en young global leader. Snart är det bara sådana på ledande befattningar i både Europa och Am kontinenten, Australien – dess värre…

   1. Klaus Schwab är i alla fall ärlig, när han säger att han med sina unga WEF skolade ledare har penetrerat västvärldens regeringar.

Kommentarer är stängda.