”Internationell rätt är ett imperialistiskt projekt”

Global Reset manifestationer Great Transition Riccardo Bosi jordens befolkning imperiets evolution Internationell rätt
Bild från artikeln i vaken.se

Vackra ord som döljer Davos brödernas ambitioner har vi vant oss vid, mänskliga rättigheter är nästan utslitet. Nu lyfts internationell rätt fram som enbart är USA:s imperialistiska projekt. En gedigen artikel finns på vaken.se

https://www.vaken.se/kampen-under-1900-talet-del-2-internationell-ratt-ett-imperialistiskt-projekt/ Läs även del 1

Varken Storbritannien, USA eller några andra västerländska länder införlivat aggressionsbrott i sin lagstiftning, för då skulle de ha dömts i HAAG för länge sedan.

Här kommer några citat från artikeln.

”………Modern imperialism är USA. USA utnyttjar ekonomisk, kulturell och militaristisk påverkan för rikedom och makt och gör det för att främja intressen för storskaligt samarbete och banker. Till exempel ger vissa banker orimliga lån till andra länder och påstår att de främjar ekonomisk tillväxt och utveckling, men dessa tredje världsländer hamnar i skuld och kan inte betala och bli därmed sårbara. Detta är ett känt fenomen särskilt i Central- och Sydamerika och även Afrika. Dessa tredje världens länder rånas sedan på sina naturresurser och ibland till och med på själva landet. Denna sorts politik är kärnan i imperialismen och använder ekonomisk, militaristisk eller kulturell påverkan för att i stort ta över eller assimilera en plats land i imperiet……”

Intressanta avsnitt är om –president Kennedy som försökte synliggöra hur den djupa staten påverkar demokratin och gör den mycket tunn, samt om – akademins anpassning till den, vilket förtunnat forskning med hela vetenskapen.
Forskningsmedel delas generöst ut till korrekta områden, som feminism, mångkultur, globalisering, rättigheter, rasism etc, men dras in om obehagliga sanningar kommer i dagen. Att presentera utomeuropiska invandrares ökade brottsbenägenhet ger snarare stopp än skjuts i karriären. Det har till exempel forskare i Linköping och Lund fått erfara. På amerikanska universitet kan det vara sju resor värre, där cancell kulturen växte fram för okorrekt tänkande och spreds med vindens hastighet till Europa, där både EU och våra röda makthavare vill vara med och styra.

”…..Kennedy förklarade att det är ett system, som vi idag kallar för ett djupt politiskt system, som enligt Kennedy kombinerar, diplomatiska, ekonomiska, vetenskapliga, militära, underrättelse och politiska operationer genom dolda medel för att i Kennedys ord konspiratoriskt och manipulativt påverka politiken globalt och som enligt Kennedy var det största hotet mot världens frihet och som Kennedy lovade att han skulle använda alla sina tillgängliga medel för att bekämpa strax innan han blev mördad.…”

I dag är Klaus Schwabs elitskola inom WEF för unga nations ledare mycket framgångsrik. Finlands statsminister Sanna Marin var en duktig elev, som gett utdelning.

Att bekämpa den djupa staten med bankimperiet är mycket farligt som president i USA. Vi får se vad som händer med Trump som Elon Musk nu släpper in på Twitter.

Den nya världsordningen, (som västs media självklart förnekar) är redan här och nationers demokrati utgör ett hot mot dess fullständiga genomförande, beskrivs så här;

”……..Det är tänkt att västvärldens alla demokratier ska rätta sig efter den ”största demokratin” (dvs USA) som vet bäst och på ett odemokratiskt sätt föra över sina militära makter, strukturer och myndigheter till ett internationellt system av global militär styrning.…”

Till detta system har nu våra politiker anslutit landet utan att höra folkets röst. Smolket i regeringens glädjebägare är att Erdogan nu säger Nej till Sveriges Natoanslutning. Nu skall han talas till rätta av Stoltenberg som vädjar att vi Nato medlemmar måste hålla ihop…och Ann Linde har nu stora svårigheter att sitta stadigt på två stolar samtidigt. Hon har länge retat Erdogan med sin arroganta dubbelmoral.

https://www.svd.se/a/66G4no/turkiets-president-nej-till-svenskt-natomedlemskap

https://www.svd.se/a/8QdJrx/nato-turkiets-ilska-mot-sverige-kan-krava-att-usa-agerar

Visa källbilden
Bild; fn.se Ann Linde i samtal med en Förtjust Jens Stoltenberg

(Artikeln från vaken.se lutar sig mot gedigna källor, böcker med faktaupplysningar, men vad hjälper det, när fakta som går emot denna rövar imperialism är fake news av västs politiska etablissemanget med sin media megafon).

6 tankar kring ””Internationell rätt är ett imperialistiskt projekt”

 1. https://newsvoice.se/

  Dolores Cahill säger att de flesta kriser som matbrist, chockerande höga priser, klimatförändringar, inflation, aldrig sinande viruspandemier (inklusive negativa reaktioner på giftiga injektioner) och krig mellan nationer är olika sätt för makten att kontrollera samhället genom att använda rädsla och vilseledande berättelser.

  Makten skapar en parallell samhällelig och ekonomisk struktur med sina egna regler, lagar och funktioner. Denna struktur – genom att använda kriserna – försöker undergräva människors naturliga rättigheter och friheter såsom yttrandefrihet, frihet att resa, arbeta och träffas, och upprätthålla kroppslig integritet. Denna negativa process har inget slut. Cahill säger att den nuvarande agendan som börjar 2020 kommer att avslutas 2025.

  Deras mål är att skapa nya generationer som inte har någon erfarenhet, kunskap eller minne av naturligt fritt liv. De kan inte stoppa sin agenda, annars kommer de att hållas ansvariga. Så vad vi måste förvänta oss är nya planerade ”pandemier” redan i höst. Dessa kommande försök syftar till att ytterligare isolera individer och familjer och förkorta deras förväntade livslängd.

  Allt kommer att beskattas och de kommer att använda beskattning för att göra och hålla dig fattig och beroende.”

  Kuslig framtidsversion.

  1. Rädsla, lögner och skam är maktens bästa vapen mot sin befolkning. Nya pandemier lär komma, så rädda människors naturliga immunförsvar helt slås ut och deras ilska riktas mot de som vägrar alla sprutor, exakt som Big bröderna vill ha det.

 2. ”Denna sorts politik är kärnan i imperialismen och använder ekonomisk, militaristisk eller kulturell påverkan för att i stort ta över eller assimilera en plats land i imperiet……”
  Så länge man inte ifrågasätter deras lögn så är det lugnt, men de som ifrågasätter både länder och personer får betala ett väldigt högt pris. Allt detta för att ett enda land ska kunna fortsätta sitt ljugande och sitt förtryckande av alla andra som inte köper deras lögn. USA går säkert men sakta mot vad man hade sagt är en ekonomisk härdsmälta, frågan är vilka och hur många de drar med sig i fallet?

  1. USA behöver krig för att dölja sin instabila ekonomi och för att få vara världspolis.

 3. Vi är satta under attack…
  Förra veckan presenterades 300 förslag på hur byggandet av EU som ett övernationellt imperium ska intensifieras de kommande åren. Brysselmakten vet vad de vill och kommer inte låta medlemsländernas befolkningar få vara med och bestämma, menar Robert Mathiasson.

  Under fernissan av vackra ord om transparens, dialog och deltagande är det de nationella parlamentens makt som är under attack.

  2005 röstade en majoritet av fransmännen och nederländarna nej till förslaget om en europeisk konstitution. Därmed borde förslaget enligt EU:s egna spelregler ha fallit. Men Brysseleliten drog sig tillbaka för överläggningar och två år senare kom de tillbaka med en ny konstitution, fast nu kallades den istället för ett ”fördrag”. I Frankrike och Holland hade eliten lärt sig sin läxa och ”fördraget” klubbades i parlamenten istället för att än en gång låta det besvärliga folket få vara med och bestämma.

  https://nyheteridag.se/mathiasson-planen-for-imperiet-eu-har-presenterats/

  Sedan dess har erfarenheterna av Brexit knappast gjort Brysselmakten och dess kader av ja-sägare på nationell och lokal nivå mer sugna på att låta några folkomröstningar stå i vägen för imperiebygget.
  Och så har vi folkutbytet som grädde på moset

  1. Du ger en gedigen sammanfattning av EU:s svek, där våra makthavare inte vet hur fort de ska kunna införa all idioti som kommer från kommissionen. Mottot är att vara bäst i EU klassen och sämst för nationens uppdragsgivare; folket som de ständigt attackerar!

Kommentarer är stängda.