När SD sviker finns AfS som alternativ

Hej Harriet! mejlar en bloggvän, som tidigare röstat på SD, men som nu vänder blicken mot AfS.

”Den trygghet, som jag kände med SD:s Nato-motstånd, raserades i ett slag, och är nu ett minne blott.

Antar att massa socialdemokrater kände likadant, när Peter Hultqvist (S) ideligen underströk att Sverige inte går med i Nato, så länge hans regering råder i landet.

Så ändrades S-ledningens kurs. Troligen är en betydande del även i det partiet besvikna. Men de behöver knappast vara vilsna, då de kan fly till det närbesläktade Vänsterpartiet, som garanterat är emot Nato-anslutning.

Eftersom V är riksdagens enda parti som inte är pro-Nato, så kan det uppstå en vilsenhet hos borgerliga Nato-motståndare, som känner föga lust att stötta vänstern.

Därför är det viktigt att partiet Alternativ för Sverige blir känt för sin anti-Nato-linje.

På AfS´ hemsidan kan man följa deras politik, och även valturnén, nu senast den 1 maj i Gävle. www.alternativforsverige.se  AfS växer nu. Därför inte uteslutet att de brakar igenom 4%-spärren och tar sig in i Riksdagen med en skräll.”

Bild källa ; AfS från deras 1 maj möte i Gävle

Att kommentera partiledardebatten i söndagens Agenda orkar jag inte, utan nöjer mig med att citera och kommentera SvD:s recension. https://www.svd.se/a/2870nq/pensionsfragan-kollapsade-av-for-manga-siffror-i-debatten

Från denna recension befäste Märta Stenevi, Nooshi Dadgostar  och Annie Lööf att de är de främsta partiledarna som svikit det svenska folket, medan socialdemokraterna bara jamsat med och åker på en räckmacka, för att slippa ta ställning, enligt Ebba Busch (KD) allt för att behålla makten.

Märta Stenevi om förortens folk efter korankravallerna under påskhelgen;

”Det är hederliga och hårt arbetande som bor i dessa områden, det är tiotusentals människor som politiken inte velat lägga tillräckligt med resurser på i årtionden” vilket fick stort eldunderstöd av en upprörd Dadgostar (V), som tycker att de som aldrig jobbat en timma skall ha en tusenlapp mer i bidrag, så att de som arbetat och slitit i ett lågavlönat jobb > 40 år kan få stå med lång näsa och mindre pension.

Annie Lööf körde i vanlig ordning med sitt gamla rasistkort mot Åkesson.

”– Man vill ha kollektiv bestraffning, gryningsräder av polis som kan gå in i lägenheter och leta efter illegala invandrare. Det är ren och skär rasism.

Det satte fyr på debatten och en upphetsad Jimmie Åkesson reagerade kraftigt.

– Jag köper inte längre att bli kallad för rasist. Det finns inget med rasism i våra förslag. Även i Norrlands inland känner man sig utsatta, men där är det inte några kravaller. Där kastar man inte sten på polisen, där eldar man inte upp polisbilar, sade han.

Och i Nato frågan kramade Kristersson och statsministern om varandra. Samma kärvänlighet uppstod som när Reinfeldt kröp i sängs med miljöpartiet i invandringspolitiken, eftersom han var förbannad på SD:s framgångar. Vilket han blivit rikligt belönad för av Davos bröderna. Så Magdalena och Ulf blir säkert ekonomiskt oberoende som Tack för anslutning till USA:s krigsmaskin.

Slutsats; Gustav Kasselstrand med AfS behövs mer än någonsin om landet skall gå att räddas från undergång av våra egna ”galningar”!

Visa källbilden
Bild; nyheter 24 se Gustav Kasselstrand, partiordförande för AfS, sparkades ut från SD under 2015 då han var ordförande för dess ungdomsförbund, vilket inte föll Åkesson i smaken. Kanske för duktig och smart?

11 tankar kring ”När SD sviker finns AfS som alternativ

 1. Afs vårt nya hopp!
  Vi var en liten tapper skara i förra valet,
  SDs hantering av sina, i mina ögon, bästa representanter med Richthoff i spetsen kommer att straffa sig.
  Väljarnas svar blir ett generellt förakt för SD då normala väljare tror på ideologisk förankring och respekt för väljarnas förmåga att se igenom den så kallade Mattias Karlsson doktrinen.

  Inget parti pissar ostraffat på sina kärnväljare och går samtidigt fram i valet som segrare

  1. Att ta sina väljare för givna är en farlig strategi. SD:s besvikna väljare är klarsynta och pålästa, vilket din kommentar förmedlar.

   1. Absolut – Harriet! Afs väljare är pålästa. De vill ha bort den miljö, djur och människoförstörande vindkraften också. Jag säger YES -AFS !
    (Ny slogan kanske?)

 2. Röd Makt -sfären förnekar sig inte . De krälar i stoftet från globalisterna och dess lakejer . Detta gäller de flesta påfund från dessa . Att Afs ses med misstro och skall hållas kort går som en röd tråd genom riksdag och regering . Att Afs kämpar för folket ,vinkar de undan med ordet Populism . Ett ord som de knappast vet innebörden av . Att vi låter dem hållas ! Man får innerligt hoppas att vi blir fler som röstar på Afs nästa gång och framförallt att inte datasystemet ”krånglar” detta val också . Att det tillåts med gap och skrik på vissa partiers möten är skandalöst ( oakseptabelt som någon politiker skulle uttrycka det ) och får fortgå år efter år .
  Mvh Sjöström

 3. AfS pålyser sina valmöten vartefter. Vid mötet i Gävle berättade de om nästa möte, som blir i Norrköping. I Norrköping kommer de berätta om nästa möte, osv. Kanske det beror på att de vill ge ”hejarklacken”, alltså de unga gaphalsarna i det röda blocket, så kort tid som möjligt att förbereda sig.

  Reaktionerna på AfS´ tillkännagivande, om deltagande även i 50 kommuners kommunval, har satt fart på lokalpressens skribenter. I samarbete med Expo målar de ut AfS som kopplade till Vit makt. De tycks inte finna tillräckligt låga ord i sin beskrivning av Sveriges bästa parti.

  1. Förklaringen till medias svart/brunmålning av AfS är att partiets valprogram är bäst för det svenska folket, som jobbar, sliter och betalar sin skatt utan större åthävor. AfS program är inte lika bra för globala mångfaldsentusiaster som blivit förmögna på flyktingindustrin och om folket får rösta på både Swexit och Nato kan karriärmöjligheterna för den politiska eliten minska, eftersom Davos bröderna kräver nationsförstörande leveranser innan belöning delas ut. Det vet Reinfeldt, Borg och Bildt.

  2. Jag såg och hörde de unga gaphalsarna när de gick i en demonstration mot nato
   ”inte en soldat inte ett gevär till NATOS MILITÄR” vill jag minnas de skrek i sina portabla megafoner

   1. Aha… Vänstern kan alltså säga bra saker ibland.
    Ja, vem instämmer inte i motståndet mot USA:s förlängda arm, Nato?

 4. Ingen av Riksdagens partier vill återinföra Tjänstemannaansvaret, men det VILL AfS. Enbart detta talar sitt tydliga språk om VI ska tillåta korruption i Riksdagen eller inte. Hur ska vi ha det? AfS är alltså MOT korruption medan de 7 befintliga är för!

  1. Tyvärr är det lättare att säga korruption än att definiera vad det och hur det skall beivras. Eftersom k. kan beskrivas som en win-win situation med mycket få inblandade ser jag framför mig åratal av utredningar och dessa kommer som vanligt de resursstarka att gå vinnande utur. I den bästa av alla världar är det ju den inre moraliska kompassen som skall gälla men som det gamla grekiska sentensen löd ”ännu har ingen lyckats bygga en mur så hög att en åsna lastad med guld inte kunnat klättra över. Jag minns Petersson i skandalia som åtalades i lägre instans men efter ett tröstlöst harvande till slut frikändes av högre instanser. En klen tröst för mig att jag tippade rätt det vill säga ett friande utslag mot den hårt arbetande åklagaren. Den som har gott minne kommer ihåg att åtalet fick stor medial uppmärksamhet

Kommentarer är stängda.