”Ni kommer att förlora Sverige till galningar”

Från en bloggföljare kom denna berättelse av Helena Edlund, från Snapphanen. Helena är känd debattör, präst i svenska kyrkan med erfarenhet från utlandstjänstgöring. Hon berättar om en händelse, som ägde rum för 18 år sedan, men som säger mycket om de korrektas naivitet och värdegrundshyckleri i dag. https://www.snaphanen.dk/2022/04/17/kampen-om-sverige-har-begynt/

2004 Kampen om Sverige har börjatuttalande kom från en iranier som flytt från förtryck och våldsamheter.

Visa källbilden
Bildkälla; SvD Värdlandets medborgare har valborgsmässoeldar på gammalt ris och hälsar våren Välkommen, avkomman till alltför många invandrare bränner bilar och går till anfall mot polis och räddningstjänst, medan etablissemanget skyller på Paludan. Men när kyrkor brinner och kyrkogårdar vandaliseras då är det tyst.

2022 har kampen eskalerat till angrepp mot polis, demokrati och rättsstaten.

“De säger, de ska ta över landet.  Ni kommer förlora Sverige till galningar.” –  “Jag tror icke längre att Sverige kan räddas.”

En kväll för 18 år sedan upptäckte jag att det inte fanns mer välling för den då mycket unge sonen, och utan välling skulle han inte somna. En snabb titt på klockan visade att jag skulle hinna till affären innan stängningstid om jag skyndade mig. Fem minuter senare stod jag vid kassan på den lokala Coop-butiken. Jag var den enda kunden, men det var inte tyst i butiken. I ksssorna var hela personalen, två svenska kvinnor och en yngre man med ett så kallat utomeuropeiskt utseende engagerade i en het diskussion.

Diskussionen var uppenbarligen inte för mina öron, för när jag kom till kassorna gick kvinnorna för att låsa entrén. Den unge mannen tog betalt för vällingen, samtidigt som jag var lite social och frågade vad diskussionen handlade om – och mannen började berätta. Tydligen hade de tre diskuterat om invandrare från muslimska länder ville integreras i Sverige. De svenska kvinnorna hävdade att alla som kom till Sverige var en resurs för samhället, medan den unge mannen inte var lika positiv.

– Jag försökte förklara hur de pratar där jag bor, att de snackar skit om svenskar och säger att de ska ta över landet. Men det finns inte en enda svensk som vill lyssna på mig, sa den unge mannen med tydlig resignerad stämma.

– Varför vill ni inte lyssna? Ni kommer förlora Sverige till galningar, för ni vägrar att tro på oss som vet hur snacket går i Tensta och Rinkeby. Mina föräldrar kommer från Iran. Vill ni att Sverige blir som Iran? Ni får snart skylla er själva…

Artikeln verkar nu ha försvunnit från webben.

————————————————————————————————————-

Tyvärr beter sig medborgarna, väl impregnerade i allas lika värde som de tre små aporna. De ser inget, talar inte och hör inget som kan avslöja politikers värdegrundsfasad, som skyddar och hjälper den globala eliten till sin och den politiska elitens nya världsordning och importerade ”galningar” hjälper till.

Alla bilder
Bild; wikipedia

Om vi återvänder till Koranupploppen under årets påskhelg så undrar Kvartals vetenskapsredaktör Henrik Höjer om Koranen går före lagboken?
När han granskar forskning kring muslimers inställning, blir svaret JA! https://kvartal.se/artiklar/religiosa-pabud-eller-sekulara-lagar/

Så galenskapen frodas och fortsätter. Om muslimer inte accepterar och ständigt bryter mot Svea Rikes lag, då skall de omedelbart förlora sitt medborgarskap och ut ur landet. Härligt att bara få plocka russin ur välfärdskakan, som blir allt mindre för medborgare som finansierat den.

Avslutningsvist vill jag påstå att Sverige också har en hop galningar i både riksdag och regering, som är nickedockor åt den globala eliten med deras massinvandring som söndringsmedel för Europas stater. Makthavarnas media hjälper till att elda på islamiseringen, vilket SR var mycket behjälplig med, när identitets översättare fick till det till Allahs ära, när Ebba Buschs uttalande om islamister blev till muslimer.

Steget Efter illustrerar detta på pricken.

SR eldar på pöbeln i förorten, som har massivt stöd av just muslimer, medan cheferna svamlar bortförklaringar om att det inte skall upprepas, tro det den som vill…..

3 tankar kring ””Ni kommer att förlora Sverige till galningar”

  1. TT har så rätt i det som texten säger . Det som kan frågas är hur islam och dess folk skall kunna driva landet om vi svenskar slutar jobba och föda islam . De har beviserligen misslyckats totalt i sina egna hemländer . Så till den milda grad att de måste lämna sina hemländer . Så vad säger att de kan lyckas bättre med Polcirkeln flåsandes i nacken . Vi germaner här uppe i nord har skapat något som de inte kommer i närheten av , de kan inte på något vis skapa något liknande . Hela kontinenten Afrika är ett dignande bord av allt som människan behöver . Och vad har de gjort av det ?? Hur som är Sverige mycket mycket illa ute .
    Mvh Sjöström

  2. ”Ni kommer att förlora Sverige till galningar”. Har VI inte redan förlorat Sverige, tack vare de 349 ”galningarna”?

Kommentarer är stängda.