Kan opioidkrisen upprepas med Covid-19 vacciner?

Så här sammanfattas opioidkrisen av USA:s hälsodepartement: ”Ökad förskrivning av opioidläkemedel ledde till utbrett missbruk av både receptbelagda och receptfria opioider innan det stod klart att dessa mediciner verkligen kunde vara mycket beroendeframkallande.

https://www.svd.se/a/z7e5l1/oxycontin-harvan-gor-familjen-sackler-till-eviga-skurkar

När patienterna blivit beroende – vilket Purdue Pharma hade lovat att de inte skulle bli – men inte kunde få ut mer medicin på recept gick många i stället över till illegala opioider som heroin eller fentanyl. Missbruket trängde rakt in i medelklass­amerika och har orsakat lidande, missbruk, abstinens skador hos nyfödda och massdöd.

Enligt en artikel i DN den 7 maj i fjol har 1/2 miljon dött i opiodkrisens spår och 20 miljoner amerikaner är beroende. Krisen betecknas som århundrades brott i dokumentären i HBO serien ”The crime of centry” av Alex Gibney som beskriver Big Pharma som lagliga drogkarteller med läkare i vita rockar som knarklangare.

Tag del av bakgrunden i SvD artikeln från länken om profitbegäret hos familjen Sackler vars familjefader Isaac Sackler kom till USA under 1900-talets början från Ukraina. Han gifte sig med Sophie Greenberg som hade lämnat Polen, och tillsammans fick de tre söner: Arthur, Mortimer och Raymond.

Familjen illustrerar den amerikanska drömmen om hur hårt arbete ger pengar och status. Alla sönerna blev läkare som också ägnade åt lönsamma läkemedelsaffärer. I början av 50-talet förvärvade bröderna det bolag som sedan skulle bli Purdue Pharma.

Under 90-talet stod försäljningen av det smärtstillande preparatet Oxytocin på topp och rapporter om biverkningar, beroende avfärdades till en början, precis som biverkningar när det handlar om Pfizers och Modernas snabb framtagna experiment vacciner mot Covid-19 med mutationer. Läkarkårens lojalitet ligger främst hos deras välgörare, Big Pharma, med få undantag. Undantagen brukar få sin karriär stoppad och ofta hinner de lämna jordelivet innan upprättelse kommer.

Rekvisita i form av Oxycontin-burkar från en av organisationen P.A.I.N:s protestaktioner.
Bild från artikeln i SvD.

I dag har familjen Sacklers ära förvandlats till vanära, eftersom rättegång pågår och konstvärlden har börjat ta bort deras namn från muséer som familjen ville ge odödlighet genom stora donationer. ”…Sacklers är ett ledande exempel på ”artwashing”, alltså att människor med mer pengar än moral använder sig av konst och kulturinstitutioner för att framstå i bättre dager…”

Tyvärr har jag sannolikt lämnat jordelivet innan upprättelse kommer för alla som avlidet och skadats av experimentella gen vacciner med den i dag hyllade mRNA tekniken mot Covid-19 ”pandemin”. Viruset kan ha skapats eller smitit ut från ett lab i Wuham eller från någon annan plats, där experiment med biologiska vapen pågår. När lab som finns i Ukraina kommer på tals, så skriker allierade till Big Pharma Fake News i högan sky. Makthavare med sina allierade har alltid skambelagt och straffat människor som tidigt ser igenom narrativen.

8 tankar kring ”Kan opioidkrisen upprepas med Covid-19 vacciner?

 1. https://www.vaken.se/ar-malet-att-ruinera-manniskors-immunforsvar/

  Man skriver att ”de senaste siffrorna från UK PHE Vaccine Surveillance Report om influensafall visar att dubbelt vaccinerade 40-70-åringar har förlorat 40% av sin immunförsvarsförmåga jämfört med ovaccinerade människor. Deras immunförsvar försämras med cirka 5% per vecka (mellan 2,7% och 8,7%). Om detta fortsätter kommer 30-50-åringar att ha 100% immunförsvarsförstörelse, noll virusförsvar till jul och alla dubbelt vaccinerade personer över 30 kommer att ha förlorat sitt immunförsvar i mars nästa år.”
  Samtidigt har de ovaccinerade kvar sitt immunförsvar och är långt bättre skyddade.”

  Vi får facit…

   1. Ja, den som lever får se. Träffade nyligen en kompis som förvånat sa: ”Jag har haft covid”…. Personen är antingen trippelvaccinerad eller ev. till och med fått den fjärde sprutan…
    Mitt beslut att inte ta någon av dessa sprutor frivilligt, STÅR STADIGT.

    1. Håller helt med dig. Jag har också avstått från vaccinering, eftersom jag är så allergisk mot mediciner, men oavsett det, så hade jag avstått ändå. Jag fick i våras covid/omikron varianten, var ordentligt förkyld ett par veckor med hosta, trots reducerad hjärt-lung och njurfunktion klarade jag ut det utan vård trots mina riskgrupps 75 år.

 2. När det gäller Covid vet vi nu vad som hände. Två gäst forskare som arbetade i Wuhan skapade ett nytt virus i labbet. Sedan ville dom släppa ut det fritt för att studera hur det spreds. Både Kina och USA sa blankt nej. Då flyttade man till USA, hittade ett annat coronavirus och arbetade med Professor Ralph S. Baric’s lab vid The University of North Carolina (UNC) at Chapel Hill. För att inte stoppas igen förlade man officiellt arbetet till Fort Detrick, som är militärt, och där behövs inga tillstånd. Man ljög och fuskade helt enkelt för att kringgå lagstiftningen. Förmodligen helt olagligt. Viruset rymde, eller släpptes, från Fort Detrick och spreds över världen och först identifierades i Wuhan, men då hade det redan spridits i USA, Spanien och Italien med flera platser.

  Detta ser ut att vara mänsklighetens största bedrägeri. Först skapa ett monopol vaccin, sedan skapa ett virus, sprid det, och kamma hem pengarna.

  1. Och därefter skylla på en våt marknad i Wuham, för att misstänkliggöra Kinas ledning. Att detta tystas ner beror nog på vilka enorma vinster läkemedelsbolagen får genom vaccinering med eller utan tvång. Nu måste gästforskarnas skapelse tystas ner så inte professor Ralph S. Baric’s lab i Carolina smutsas ner.
   När jag gogglar på denne professor så hyllas han för nya upptäckter kring detta förödande virus med ursprung i ett vanligt förkylningsvirus, som gästforskare i Wuham lyckats manipulera för ökad spridningseffekt.
   Ett ex: Prof Ralph Baric med medarbetare har publicerat en studie i Science, som bekräftar att SARS-CoV-2 har muterats på ett sätt som har gjort det möjligt för det att spridas snabbt över världen, men spikmutationen kan också göra viruset mer mottagligt för ett vaccin….”
   Inte ett ord om att detta lab:s forskare och virusläcka. Tänk så fiffigt att först framställa ett virus, som sprids över världen, sedan blir Big Pharma ägare rika som troll och militären får ett kraftfullt biologiskt vapen på köpet och Kina ställs i skamvrån. Bingo i kvadrat!!
   https://news-unchealthcare-org.translate.goog/2020/11/common-sars-cov-2-mutation-may-make-covid-19-more-susceptible-to-a-vaccine/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sv&

 3. Staten har i symbios med Wallenberg ” räddat hem ” ett antal forskare och labb till Sverige från Ukraina.
  Här uppstår många frågor
  Vad hr staten och W för intresse i dessa lab?vem finansierade dem.
  Här ligger många hundar begravda

  1. Wallenberg verkar har stora intressen och ser förmodligen stora affärsmöjligheter både med Nato anslutning och inom forskning från labb, där biologiska vapen kan vara drivkraften. Sedan kan lojaliteten till Wallenberg, som är arbetsgivare till statsministerns make också spela in. Samma lojalitet som Ursula von der Leyen visat sin make inom biotech industrin, som har stora intressen att Covids sprutmani fortsätter. Men S har alltid suttit i storfinansens knä, samtidigt som man klämt åt småföretagare med skatter och krångel. Kapitalet gynnas i jämförelse med arbetsinkomster utan avdragsmöjligheter.

Kommentarer är stängda.