Olle Ljungbeck fick äntligen rätt om Waberis brottsliga gärningar

En handlingsförlamad skolinspektion, men inte Olle Ljungbeck med sina 90 år!

Abdirizak Waberi. Rubr person har äntligen ställts inför rätta. Trots att jag ett flertal gånger anmälde honom för Skolinspektionen gjorde denna helt handlingsförlamade organisation ingenting. I stället blev jag totalt nedskriven av de två moderata riksdagsledamöterna Cecilia Magnusson och Thomas Thobé. Borde vara dags för en ursäkt och en ny generaldirektör vid Skolinspektionen.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle.”

Bildresultat för waber muslimsk rektor i Römosseskolan
Bild; gp.se Allvarliga kränkningar på Römosseskolan

Expressen den 29 april; Abdirizak Waberi döms för förskingring på Römosseskolan i Göteborg

https://www.expressen.se/nyheter/miljoner-fran-romosseskolan-forsvann-gick-till-sexklubbar/

Römosseskolan i Göteborg har fått över 400 skattemiljoner i skolpeng under de senaste tio åren. 
Nu döms den tidigare rektorn Abdirizak Waberi till fängelse i fyra år och sex månader för grov förskingring och flera grova bokföringsbrott.
Pengarna har hamnat i kassan på det islamistparti som Waberi driver i Somalia – och gått till inköp på sexklubbar och sexhotell i Thailand.
– Det är ju över 600 elever som har gått miste om över 12 miljoner kronor, det är särskilt allvarligt, säger chefsåklagare Henric Fagher. …”

Någon ursäkt lär nog inte Olle Ljungbeck få, eftersom alla riksdagsmän är utan personligt ansvar och är straffbefriade för sina destruktiva handlingar. Att erkänna sina fel är politikers sämsta gren och bortförklaringar deras bästa, när mångkulturen gång på gång visar sitt rätta ansikte. Återigen bevis på att nationen styrs av de sämsta och minst kvalificerade människorna, enligt begreppet Kakistokrat, som Peter Sjöström tog upp i sin kommentar den 3 maj;

”En regering bestående av kakistokrater , en riksdag bestående av ännu fler kakistokrater och vi har Sverige av i dag . Det absolut värsta är att dessa kakistokrater är valda av oss medborgare . Ibland finner jag inte ord att klä dessa i . Att få läsa alternativmedia och bloggar rensar lite av hopplösheten och att det finns folk med förnuft och sans.”

Bild; privat. Olle Ljungbeck

5 tankar kring ”Olle Ljungbeck fick äntligen rätt om Waberis brottsliga gärningar

 1. Olle Ljungbeck har jag följt i många år . Han är en vardagshjälte . Målmedvetet och med en vass penna jagar han de människor vi har över oss . Dessa människor som förmörkar vårt land och vår vardag . Må Olles blåslampa bränna dem i häcken dag som natt . Tack Olle för din enträgna kamp och din talan för många av oss .
  Mvh Sjöström

  1. Din kommentar gäller säkert för många andra, som uppskattar Ljungbecks inlägg och hans ensam manifestationer i Gävle.

 2. Signaturen Sudden Death skrev på samnytt en väldigt bra jämförelse av vårt samhället och om skolinspektionen.

  ”Ungefär..20 % av dom som dog på Titanic….vägrade tro vad som hände och gick ner i hytterna och stängde in sig i hopp att det inte hände…
  Ungefär 80 % av svenskarna vägrar tro på vad som händer….och går till val
  med hoppet att inget hänt och att Maggan vet bäst vad som händer…”

  1. En tankeväckande liknelse.
   På Rapport i kväll varnade polisen i Dalsland att samma utveckling med invandringsrelaterad brottslighet och upploppsstämning nu även börjar ses i mindre orter som Bengtsfors och Åmål, men de 80 % sticker nog huvudet i sanden, när fake news inte går hem.
   https://www.snaphanen.dk/2022/05/05/svensk-polis-hele-sverige-blir-som-rinkeby/
   ”Hela Sverige blir som Rinkeby” berikande mångfald så det står härliga till.
   Jag undrar om statsministern har börjat vända på någon sten ännu?
   Snarare släpar hon in nya, ca 100 000 nya uppehållstillstånd beviljas varje år.
   Nu har Morgan vaknat till och upptäckt det muslimska partiet i farstun, vad ska han nu göra om den importerade valboskapen sviker?
   Mera bidrag?
   Men till slut knäar landets 4 miljarder arbetande medborgare över att tvingas försörja resten av de 10. Regeringens koncept inför valet är höjd A-kassa och högre pension till de som aldrig jobbat en timma. Svensk arbetslinje i ett nötskal.

 3. Det verkliga problemet är att dessa kakistokrater inte är valda av oss medborgare. Dom är utsedda av partistyrelsen. Samma sak, det är Partistyrelsen som bestämmer om vi ska gå med i angreppspakten NATO. Folket skall in te få påverka alls. Diktator i kvadrat.

Kommentarer är stängda.