Massinvandringen är upplösningsmedel för nationalstaten och kan twitters nya ägare bevara yttrandefriheten?

Tro inte att den globala eliten lugnar ner sig, när både pandemin, krig med sanktioner visat hur bräcklig globaliseringens världshandel är.

Viktor Orbán segrade överlägset i Ungern till EU:s besvikelse, men nu får EU eliten trösta sig med Macron blygsamma seger, tack vare invandrarnas röster. Le pen fick 40 % och i vissa områden betydligt mer.

”Emmanuel Macrons ”triumf” på valdagen får räknas som blygsam. Det var knappast hans popularitet, utan valskolket och det faktum att bara namnet Le Pen skrämmer många invandrarväljare som gav honom segern. Nu måste han börja lyssna, visa respekt och empati, säger franska statsvetare…..” https://www.svd.se/a/28xEBa/teresa-kuchler-valskolk-gav-macron-vinsten-i-valet

Ingen skall inbilla mig att ”de rikas president” skall börja lyssna på Le Pens svartmålade väljare, som inte fått ta del av rikedomen, utan bara tvingas betala för den. Invandringen kommer att fortsätta i ökad hastighet, för att de besuttnas makthavare skall få behålla makten.

Nu över till Snapphanen.

Här ger Snapphanen en sammanfattning om Paludans avslöjanden om islam, en religion som omhuldats av den politiska eliten pga av dess söndringseffekt på fosterlandet.

Bildresultat för paludan
Bild; nyheter24.se Paludan; Det är inte jag som gjort upplopp

”Jag är inte dum, men det krävs inget geni för att se vilken situation de har försatt Sverige i.”

På en vecka har Rasmus Paludan illustrerat vad andra inte har lyckats med på 40 år. Svenska politiker gnäller och tjuter och är redo att bryta sin egen grundlag, vilket visar att Paludan har listat ut det: han har slagit dem precis där det gör ont.

Politiker som Morgan Johansson hörs säga att han nu är rädd för att hela hans partis mångkulturella byggnad ska falla ihop över honom. Tyvärr händer det tjugo år för sent, så nu blir smällen så mycket desto större, möjligen större än någon kan kontrollera. Paludan har rätt i att Ygeman och Johansson inte är ”några imponerande personligheter”.

Paludan har ensam förklarat ”sjuparti” krig, faktiskt hela islam för den delen. De politiker som i stort sett ohotade och utan att fråga någon i befolkningen har skänkt en tredjedel av landet till tredje världen. De politiker, som kommer att vara primärt ansvariga för ett inbördeskrig om och när det bryter ut, men det måste vara dags att finna dessa förrädare som har använt alla smutsiga sätt att lura oss..

Här talar han mycket bättre för sig själv än vad någon dansk eller svensk politiker gör. Han tvingar dem att titta på vad de har gjort mot våra länder, och de gillar det inte alls. Vi är nu många som har svårt att dölja vår glädje vid åsynen. Vi ser fram emot att se dem på defensiven.

FOX TV om Paludan: Islam som socialt opløsningsmiddel

Tucker Carlsson pratar med den svensk/holländska filosofen Eva Vlaardingerbroek. Tucker visar att amerikaner inte förstår islam, och hon visar att hon förstår mekanismen bakom politikernas massimport av islam. EU, FN och andra internationella krafter bakom invandring har bara en anledning att hälla in miljontals muslimer i Europa: Söndra och härska.
Genom att upplösa nationer och folk kan de lättast ta den politiska makten i Europa? Du kan höra FOX her

Detta är Stram Kurs partiledare Rasmus Paludan. VIDEO: Muslimer i Bangladesh mobiliserar mot Sverige. Ygeman till Paludan: ”Be svenska poliser om ursäkt”

——————————————————————————————–

Anders Ygeman borde i stället be hela svenska folket om ursäkt för sin inkompetens som minister i sällskap med twitterministrarna Morgan Johansson och Annika Strandhäll. Efter haveriet på transportstyrelsen belönades Ygeman med en ny ministerpost.

Nu får vi se om dessa ministrars censur önskningar kan komma på skam, när Elon Musk (världens rikaste man, Tesla VD:n och grundaren av rymdföretaget Space X) köpte den sociala medieplattformen Twitter för 428 miljarder, eftersom han är trött på politisk censur. Risken finns att i stället HfM jägaren får bättre betalt för att få främst pensionärer bötfällda för arga kommentarer.

https://sverigesradio.se/artikel/klart-elon-musk-koper-twitter

https://www.svd.se/a/eELlby/elon-musk-varldens-rikaste-tar-kontroll-over-twitter?utm_source=SvDNV2V&utm_medium=email&utm_campaign=2022-04-26

htpps:// www ebay.com Elon Musk Confirmed to Acquire Twitter for $44 Billion …