AfS- återvandring ett måste, när hela Sverige är ett utsatt område

Inbördeskrig råder – nu behövs återvandring, skriver Gustav Kasselstrand  i Snapphanen och konstaterar att ”Hela Sverige håller på att bli ett ”utsatt områdehttps://www.snaphanen.dk/2022/04/22/tilbagevandring-2/#more-197936

Visa källbilden
Bild; nova24tv.si Gustav Kasselstrand
"Nu befinner sig Sverige med över 30 procent invandrare i en mycket obehaglig situation. Går man framåt riskerar man fysisk konflikt, går man bakåt riskerar man också konflikt. 
Förstått så här: Fortsätter man importera hundratusentals per år cementerar man ‘mångkulturen’ och undviker  att lösa problemen. Främlingar kommer att försöka lösa dem, och det kommer inte att vara till svenskens fördel. 
Om Sverige håller tillbaka mångkulturen genom att utvisa en miljon, som AfS föreslår, kan fysiska konflikter uppstå i det ögonblick man antar en sådan lag, för vem reser frivilligt tillbaka till Somalia eller Afghanistan när man koloniserar Sverige, som det ser ut med islams ögon.

Det finns knappast några bra lösningar på Sveriges självförvållade problem. Bara dåligt och ännu värre. Kan fysiskt våld i de efterkommandes tid överhuvudtaget undvikas?
Det hela visar också att man måste stoppa en utveckling, när man upptäcker att den är galen, - vilket hade varit senast runt år 2000 - inte vänta i 40 år för att uppfinnarna av den dåliga idén inte ska få sin stolthet skadad. 
Nu har amatörer och drömmare beseglat Sveriges öde, och det finns inget annat att hoppas på än att de åtminstone kommer att straffas hårt.  
 AfS: Andra generationens invandrare har ingen gudomlig rätt till Sverige"

Flera SD politiker har nu gått över till AfS och jag hoppas att många väljare gör detsamma, när SD bara sviker och snällt går i Kristerssons ledband. Spiken i kistan är att SD nu låter Finland bestämma om Sverige skall gå med i Nato och ännu värre är att Åkesson nu ingår i åtta klövern, som säger Nej till folkomröstning. Skälet är påverkan från Putins troll. Att de största trollen tillhör Big Tech i väst, är nu sopat under mattan.

Jag förstår att det är jag, Jenny Piper och andra bloggare, blogg läsare och kunniga kommentatorer som ingår i Putins trollerilåda.

Bildresultat för  Ryska troll på sociala medier
Bild, forskning.se Konstigt, att det bara finns ryska troll

https://www.friatider.se/aven-sd-sager-nej-till-folkomrostning-om-nato

Kanske börjar Åkesson förstå faran, när hans väljarstöd dalar, eftersom skillnaden till moderaterna blir allt mindre.

Varför skulle väljare då föredra kopian i stället för orginalet?

Det som då återstår är att endast bli en duktig idiot till moderaterna vars tidigare ledare Reinfeldt och Bildt, som nu är välbetalda nickedockor till den globala eliten i Davos. Bortglömt hos SD är, när Reinfeldt hoppade i säng med miljöpartiet, eftersom han var förbannad över SD:s framgång hos väljarna.
Under sitt besök i Skäggetorp pratade Åkesson om utvisning för för hela familjen, om en medlem gjort sig skyldig till upprepade grova brott, då skall medborgarskapet ryka, vilket fick medias ledarskribenter att gråta och åter ta fram brunfärgen. Risken är dock stor, att väjare även här föredrar orginalet; AfS!

I Swebbtv den 23 april mötte Mikael Willgert Alternativ för Sveriges partiordförande Gustav Kasselstrand.
Samtalet kretsar kring den ekonomiska och politiska situationen i Sverige, om kravallerna under påskhelgen samt AfS syn på Nato.

Kasselstrand konstaterar;

-återvandringsverk måste inrättas

– livsfarligt för Sverige att gå med i Nato

– socialdemokraterna fortsätter att regera efter valet pga av en svag opposition, som är en blek kopia av S

-AfS står fast vid sina åsikter, tar avstånd från asylpolitiken, Nato och EU.

https://swebbtv.se/w/ph2HFESFxqUWD1R6PkW1D4

2 tankar kring ”AfS- återvandring ett måste, när hela Sverige är ett utsatt område

  1. Det viktiga är att: Alternativ för Sverige vill återinföra tjänstemannaansvaret såsom det såg ut innan 1974 års grundlagsändring. AfS är det ENDA partiet som har det i sitt partiprogram! Riksdagspartierna är INTE intresserade av att återinföra det. Därför råder det fortsatt öppen korruption bland politikerna. p.g.a. att man VÄGRAR att frångå sin åtalsimmunitet! Vad har vi för användning av politiker som inte behöver ta det juridiska ansvaret när de begår lagöverträdelser, som vi andra skulle lagföras för! HEJA, AfS.

    https://alternativforsverige.se/demokrati-och-politiker/

    1. Enkelt uttryckt Afs har rätt på alla punkter, får det partiet makt blir det räfst och rättarting.
      Ljuv musik att lyssna på företrädarna det partiet.
      De fick min röst i förra valet och får den i nästa.

Kommentarer är stängda.