Låt skiten efter Koranupploppen ligga kvar

Här kommer ett förslag till MP efter påskens upplopp från debattören Sandor Herold. Han har tidigare har fastnat i HFM jägarens fångstgarn med böter, eftersom sanningen spärras in av ett korrekt rättsväsende. Herolds kloka förslag är förmedlad från en bloggvän.

Till Lorentz Tovatt, Märta Stenevi, Per Bolund, Alice Bah Kuhnke samt Linda Snecker, importörer av mångkulturella tillgångar

LÅT SKITEN LIGGA KVAR, är Herolds förslag.

Jag vill komplettera med att utbrända bilar, bussar, skolor, gatstenar, bilder på skadade poliser mm, kan få bli minnesmärken i varje stadsdel, efter berikarnas framfart under påskhelgen 2022. Varför inte ett nytt muséum om förintelsen av Sverige?

—————————————————————————————————-

”Jag måste säga att jag verkligen blev förvånad, när jag läser att fyra personer på sannolika skäl är häktade för att ha deltagit i koranupploppen i påskhelgen och att alla fyra tydligen är s k ”flyktingar” som har flytt undan våld och förföljelse. Jag var helt övertygad om att samtliga skulle vara heläkta svenskar och lystra till namn som Anders, Ove, Sigurd eller Peter.

Nu heter dom tydligen följande :

Ahmed Musse, 20 år

Sadeq Tajik , född 1999 och afghansk medborgare

Moulham Abo Gamous, född 2000

Mahomed Mustaf Hussen, medborgare i Somalia

Hussein Alhelou, medborgare i Syrien

Skulle ni kunna förklara varför personer som påstår sig ha flytt undan våld och förföljelse ägnar sig åt just detta genom att man utsätter svensk polis för livsfara genom stenkastning samt förstör polisbilar och annat för miljonbelopp och anlägger bränder som ödelägger skolor och annat?

Eftersom jag själv är invandrare så undrar jag varför vi invandrare som kom hit på 50, 60 och 70 talet inte ägnade sig åt terrorverksamhet som innebar livsfara för bl a  svensk polis?

Kan det vara att den generation invandrare som bl a jag tillhör kom hit från mestadels europeiska civiliserade länder där inte våld ingick i våra kulturer på samma sätt som det tydligen gör i dom våldskulturer därifrån dagens s k flyktingar kommer?

Jag undrar även om  Ni känner stolthet över vad era importerade vildar uppvisade i helgen?

Tänker ni även i fortsättningen ägna er åt en politik som möjliggör för ännu fler s k flyktingar att komma in i landet och förpesta tillvaron för landets medborgare?

F ö så har jag ett förslag som i varje fall marginellt kan minska kostnaderna för vildarnas framfart och det går ut på att (eftersom upploppen ägde rum främst i dom bostadsområden där vildarna bor) låta gatstenarna,  utbrända fordonen och alla spår efter dom anlagda bränderna vara kvar.

Om inte annat så ökar det ju trivseln för dom som bor där, samt att dom känner sig mer hemma, eftersom det ju mestadels ser ut så i dom länderna därifrån dom påstår sig ha flytt. Det är helt förkastligt att röja upp efter kravallerna för det kommer nya, så låt skiten ligga kvar.

Vad säger ni om detta förslag?

M V H Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

—————————————————————————————————–

”Dra hit mellanöstern och få mellanöstern” konstaterar Jimmie Åkesson (SD) och när han besökte Skäggetorp presenterade han äntligen förslaget att hela familjen skulle utvisas om sonen eller någon annan i familjen gör sig skyldig till upprepade grova brott. Inte en dag för tidigt. Skammen inför släkten över utvisning är det enda som biter på de familjer, som är djupt involverade i brottslighet, välfärdsbedrägerier, knarkhandel osv. Problemet är att då skulle den bidragsförsörjda valboskapen minska och därmed makten för regeringen.

https://www.bing.com/videos/search?q=koranupploppen&docid=20766847336880&mid=BC9F420C2497CB09B1C6BC9F420C2497CB09B1C6&view=detail&FORM=VIRE

Bildresultat för Rasmus Pauludun
Bild; skivefolkeblad.dk Ett minnesmärke?

Är det dags för medborgargarden? Undrar Bitte Assarmo i Det Goda samhället

7 tankar kring ”Låt skiten efter Koranupploppen ligga kvar

 1. Apropå: Medborgargarden.
  Sveriges Riksdag skriver bl.a. att ”En Civilkuragelag kan fastställa att man som medmänniska ska tänka vad man kan göra utifrån egen förmåga för att undsätta någon i nöd”.
  Betyder inte det att medborgargarden har stöd genom Civilkuragelagen?
  Förresten hur många måsta man vara för att bli ”kategoriserad” som ett Medborgargarde? 1, 5, 10 … XX(X)?
  Var går gränsen för hur många man måste vara, politiker/medborgare?

  https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/civilkuragelag_H602331

 2. NI ”överlevande” Poliser av upploppen, är det inte dags att NI börjar tänka till?
  Ni kommer väl ihåg vad er tidigare Poliskollega Peter Springare, fick utstå medialt och där man ”köpte” ut honom enbart p.g.a. att han förmedlade sanningen på sin fritid!
  Han gav ut en bok som ett slags ”payback” om den ”skakande sanning om svensk polis, där korruption och ren kriminalitet frodas – en myndighet vars uppdrag är att skydda demokratin och se till att lagar och förordningar följs”.
  Nå, finns det inga fler POLISER som kan öppna sina munnar om vilken påverkan politiker har på det polisiära arbetet?
  Eller håller NI igen för att inte hamna i samma offentliga situation som f.d. polismannen Peter Springare blev utsatt för?
  Tydligen har sanningen INGEN plats hos polisen, då den bestäms av politikerna.
  Frågan är hur många poliser kommer att söka sig bort efter upploppen?
  De fick order om att inte agera!
  Nu var det stenar som kastades men om ”mobben” hade använts sig av vapen skulle polisen fortfarande agera som måltavlor?
  Nej, vid kommande upplopp skall polisen HÄMTA de ansvariga politikerna och se till att de är på plats för att beskåda effekterna av sina/andras undermåliga politiska beslut.

 3. Tack Harriet för att du sprider Sandors visa ord . Han har en vass penna och kan med den ge uttryck för sina tankar . De så kallade ”nysvenskar ” i texten från Jan är inga svenskar och lär så inte bli . Det är en politisk benämning på utlänningar boende i Sverige . Vilken stolt utlänning vill bli kallad ”nysvensk”?
  Mvh Sjöström

  1. Lite petimetereraktig kommentar men jag läste att tre av de häktade redan hunnit bli svenska medborgare kanske felaktigt, men än då.

 4. Hur försörjer sig bilbrännare och stenkastare i Sverige?
  Hur försörjer sig imamer?
  Har nysvenskar skapat några företag utanför skattefinansierad sektor som sysselsätter flera?
  Hur se bostadsområden ut där nysvenskar bor?
  Hur går det för nysvekarnas barn i skolan?

  Varför vill regeringen ha stor invandring?
  För att bidragstagare röstar på ett bidragsparti så det kan sitta kvar vid makten!
  Därför får svenskar vänja sig vid upplopp, kriminalitet och ständigt höjda skatter.
  Sverige blir som länder folk kommer från.

Kommentarer är stängda.