Olle Ljungbeck anmäler Morgan Johansson för förtal

Justitieminister Morgan Johansson anklagar och ljuger om att Rasmus Paludan är ligist.

Jag anmäler härmed Justitieminister Morgan Johansson för att han kallat Rasmus Paludan för ligist utan att på något sätt ha rättsgiltigt stöd för detta. Att kalla en person för ligist, när denne utövar sina rättigheter helt i stöd med Sveriges grundlag är så grovt att det inte kan tolereras. Det ankommer inte heller på landets justitieminister att utifrån egen bedömning tolka grundlagen på det sätt han gör. Det finns ett stort antal prejudicerande fall som visar att Paludan inte agerat i strid mot grundlagen. Justitieminister kan inte med en så rättsvidrig syn på en persons personlighet – – när denne agerar med fullt stöd av grundlagen vara kvar som justitieminister.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

Bild från pettersonsblogg.se

”……Rasmus Paludans parti är mot islam och har en vilja att muslimer ska lämna Danmark. -Jag förnedrar inte muslimer. Det är möjligt att jag förnedrar islam, men jag tycker att islam är en sådan elak idé som bör förnedras. En del muslimer skulle nog hålla med mig om de visste vad islam är. Det verkar som att jag vet mycket mer om islam än många muslimer gör, sa Paludan till den högerpopulistiska sajten Samnytt på långfredagen. 
I tidigare intervjuer har han, enligt Svenska Dagbladet, sagt att han ”självklart” provocerar för att ”visa hur muslimer är våldsamma”. Och under sin tid som partiledare har han beskrivit sig som ”frihetens soldat”, ”de svagas beskyddare” och ”samhällets väktare…….”
Citat från artikel i Expressen https://www.expressen.se/nyheter/efter-upploppen-paludan-nu-halvvags-in-i-varmen/

Konstigt att aldrig någon företeelse är vänsterpopulistisk?

5 tankar kring ”Olle Ljungbeck anmäler Morgan Johansson för förtal

 1. Morgan Johansson är en utmärkt politiker — för sitt parti S.
  Han gör sitt bästa för att dölja sambanden mellan partiets migrationspolitik och våldsexplosionerna.
  Partiet är angeläget om att öka befolkningen med lågutbildade som blir bidragsberoende i flera generationer och på så sätt trogna bidragspartiet S.
  Svenskar betalar med ständigt ökade skatter.

   1. DET är ju lätt att finna fel men betydligt svårare att kläcka ur sig något konstruktivt och som folk kan samlas kring- säg tulipanaros men gör en det blir nog svårare tror jag

 2. Det kommer säkert en ursäkt och efter det blir det väl en ”intern” reprimand. Lite mer krävs innan man får en plats på ”Elefantkyrkogården”. Kanske strävar Riksdagsfolket efter att hamna där? Platserna där är kanske eftertraktade, sett ur ”ekonomisk” synvinkel? Det går säkert ingen nöd på någon där.

Kommentarer är stängda.