Pentagon har lång planeringstid

Libyen invasionen planerades under 10 år. Pentagon krigsindustri måste hållas varm med bevakande av USA:s hegemoni.

Så fort något land vill överge dollarn för annan valuta och inte vill att deras riksbank skall lyda under FED, då måste landets ledare bort och landet styras av väst. Det är nästan alltid länder som är rika på naturtillgångar, med olja, gas och metaller som plötsligt måste demokratiseras med förstörelsevapen.

När jag tar del av artikeln i vaken.se om hur Libyen invasionen planerades 10 år i förväg, så undrar jag hur lång tid västs oligarker planerade USA/Natos infiltration i Ukraina?

https://www.vaken.se/libyen-invasionen-planerades-10-ar-i-forvag/

”Enligt den pensionerade amerikanske generalen Wesley Clark beslutades i Pentagon redan år 2001 att USA skulle ta över sju länder på fem år.
I en intervju den 2 mars 2007 förklarade den numera pensionerade fyrstjärniga amerikanske armégeneralen Wesley Clark att han redan cirka tio dagar efter 9/11 (11:e september 2001) informerades av en generalskollega i Pentagon om att de, d.v.s. USA:s försvarsdepartement under Bushadministrationen med Försvarsminister Rumsfeld och Biträdande försvarsminister Wolfowitz, beslutat att gå i krig mot Irak.
På Clarks fråga varför kunde inte generalskollegan ge ett svar, trots att ingen information om kopplingar mellan Iraks diktator Saddam Hussein och Al Quaida hade framkommit.
Några veckor senare återkom General Clark för att träffa generalskollegan och fick då informationen att USA skulle ta över sju länder på fem år, inledande med Irak och sedan Syrien, Libanon, Libyen, Somalia, Sudan och avsluta med Iran….”

Bakgrunden till invasionen var inte att Libyen styrdes av ”diktator” Muammar Gaddafi  utan att han satte sig på tvären och ville ha betalt för landets olja i äkta guld i stället för dollar, vilket hade skapat ett ekonomiskt uppsving för hela Afrika.

Bildresultat för gadaffi

Han ville få bort både dollarns och eurons dominans med en konkurrerande valuta, vilket hotade USA:s finansiella världsdominans. Libyen hotade USA eftersom landet hade en självständig riksbank och var inte beroende av internationella bankirers vinstmaskin genom deras krediter med skuldsättning och ränta, som övriga länder i Afrika var och är slavar under. Till råga på allt hävdade Gaddafi att svininfluensan var ett verk av utländsk militär och ännu värre att Israel låg bakom mordet på president Kennedy, som också försökte rubba bankirernas makt med deras penningpolitik.

Samma öde gick nästa diktator till mötes. När Saddam Hussein bestämde att irakisk olja skulle handlas i Euro och inte längre i dollar invaderade USA Irak år 2003.

Att båda dessa herrar, Gaddafi och Hussein har behandlat all opposition hänsynslöst med fängslande, tortyr och mord är ställt utom varje tvivel, men den andra sidan av myntet får medborgare i väst aldrig veta av sin media, när dessa ”diktatorer” vill försvara landets natur/energi tillgångar från västs hunger. USA ledda brott mot mänskligheten hamnar aldrig i Haag.

Nu står Putin på tur, medan Blair, Busch och Obamas brott mot mänskligheten aldrig hamnade i internationella domstolen i Haag, förklaringen kan vara att domstolens ledamöter utses av FN, som domineras av krafter från USA.

Bildresultat för domstolen i HAAg
Bild; dr.dk

4 tankar kring ”Pentagon har lång planeringstid

 1. Detta är precis vad som pågår i Ukraina. NATO är ingen försvarsallians, det är ett amerikanskt system för framtida aggression och förberedelse för erövring av i första hand Ryssland, och på sikt Kina, i avsikt att plundra de länderna på deras naturrikedomar och ta kontroll. USA bygger det mycket långsamt. Vi skall heller inte glömma att även Hitler hade samma intresse i Ukraina som USA idag, som bas för invasion och erövring av Ryssland. USA påbörjade en etnisk rensning i Donbass av ryssar, på samma sätt som USA rensade Nordamerika på dess ursprungsbefolkning. Ukraina och Ryssland har mycket starka historiska band, Ukraina var länge en provins i Ryssland, USAs etniska resning i Ukraina, folkmord, hade till avsikt att bryta dessa band för att undvika protester vi ett anfall mot Ryssland. Den etniska rensningen har pågått sedan USA kuppen 2014, och omkring 14,000 människor i Donbass har dödats. Den 20 februari intensifierade USA ansträngningarna med sin förintelseoperation i Donbass med en faktor 40, vilket tvingade Ryssland att ingripa militärt 24 februari. Nazisterna i Nazityskland använde gaskammare, men amerikanskt artilleri och granater ger samma resultat. Enligt de som kapitulerat i Mariupol har USA etablerat en stridsledningscentral med elittrupper och militära specialister under stålverket Azov-stal i Mariupol som förberedelse till invasionen av Ryssland. USA och Ukraina har försökt etablera korridorer där militären och USAs lego-trupper skulle kunna fly under förevändning att det rör sig om civila. Ryssland har inte låtit lura sig.

  1. ”….NATO är ingen försvarsallians, det är ett amerikanskt system för framtida aggression och förberedelse för erövring av i första hand Ryssland, och på sikt Kina, i avsikt att plundra de länderna på deras naturrikedomar och ta kontroll….”
   Denna erövringsallians står nu högst på den humanitära stormaktens agenda, vilket får Carl Bildt att utbrista ”det är nästan klart…”
   Denne man som var djupt involverad i smuggeltrafiken med militär utrustning på Estonia, från det sönderfallande Sovjet. Han sitter nu med överallt i SVT:s program om ekonomi och utrikespolitik. Trots all smuts han har i sitt bagage, så får han stor medialt plats av vår objektiva och opartiska media….

  2. Vad jag vet har inget land som förlorat ett krig släpats inför krigsbrottsdomstolen
   och anklagats för brott mot mänskligheten och nu vill regeringen skynda på processen för en anslutning till Nato så mycket för demokrati som allt klarare är ett skämt folkets betänkligheter skall fintas bort

Kommentarer är stängda.