AfS är alternativet till ett sjunkande Sverige

Från en bloggföljare;

Gustav Kasselstrand är en av de större begåvningarna inom svensk rikspolitik.

Bildresultat för alternativ för Sverige
Bild; nyatider.nu

Hittills utanför Riksdagen.
Han var förr aktiv inom SD, men kom på kant med ledningen där. Troligen var det i samband med att SD så smått börjat gira bort från sin ursprungliga linje.
Gustav och några av hans vänner blev uteslutna. Efter en tid fann de skäl att starta ett ”alternativt SD”, men nu med namnet Alternativ för Sverige.
Den 2 april påbörjade AfS sin valturné utanför Stockholm. Kungsbacka blev första anhalt. Nästa blir Gävle.

På hemsidan finns videoupptagningen från mötet.
Läs mer på www.alternativforsverige.se och https://alternativforsverige.se/politik/
Även denna länk är användbar: https://www.youtube.com/channel/UCGPMubeYqXZgeE-umwticPw

Med ökat stöd kommer AfS verka innanför Riksdagen efter 11 september.…”

—————————————————————————————————-

Konstigt att den brunsmetade nationalismen plötsligt blev rumsren i Ukraina, efter att ha stampats på i vårt land, med förakt från både vänster och höger. Mona Sahlins förakt för vårt midsommarfirande och Fredrik Reinfeldts att allt gott kommit utifrån säger väl allt om dessa globala lakejer. Deras doa kör kommer från kultureliten, som ständigt måste visa sin moraliska överlägsenhet över vanligt folk som jobbar och sliter.

Bild; SR Konstverket ”Du gamla Du fria” på Sergels torg av Mattias Norström

10 tankar kring ”AfS är alternativet till ett sjunkande Sverige

  1. Jag är tacksam för alla följare, även om jag ofta känner mig som en upprepande, gammal papegoja.

   1. I din profession tjatade du säkert både en och två ggr. Det var övning inför ditt nya uppdrag som påminnande om det värde som funnits i Sverige och är på väg bort. Tack Harriet

 1. AfS kan vara det ”bästa” för Sverige alternativet, då de 7 som finns är det ”sämsta” för Sverige. Vad har de etablerade politiska partierna egentligen gjort för det svenska folkets bästa?
  Vad har politikerna gjort för SITT bästa?
  Sett över de senaste 20 åren. Eftersom vi under alla dessa år fått det ständigt sämre, vad ska vi då med dagens politiker till?
  Någon!
  Man har inte ens ett stadigvarande livsmedelslager/livsmedelslager etc. åt ”sina” egna medborgare. Pengarna ska istället gå till Försvaret och till det eventuella NATO medlemskapet. Att EU ”plockar oss” på nästan 40 Miljarder om året och bara det säger väl att de flesta politikerna i Sverige är genomsyrade av korruption.
  Precis som det ”maffia styrda EU”. Lägger man till ”välfärdsmigrationskostnaderna” på ett antal 100 tals Miljarder om året, då undrar man NÄR i framtiden havererar Sverige för gott?
  Politiker, när sker det?
  Om någon vet så är det väl ni politiker. Ni kan orsaka ett framtida samhällshaveri av Sverige, utan att NI ens själva kan åtalas för LANDSFÖRRÄDERI!
  Det ”Politiska Ghettot” måste bort från all politisk verksamhet eller ska de få plundra oss till vår sista ”blodsdroppe”?

  1. Jag har sedan en tid kommit fram till att det enda alternativ för mig att rösta på är Afs – Jag hoppas verkligen alla de kloka också inser det. Härligt Harriet (och ni andra) att ni är på samma bana! Vi får diskutera med vår omgivning och sprida deras budskap…

 2. Som tämligen ny läsare av din blogg så vill jag tacka dig för en nyanserad och trevlig framtoning . Det kan behövas som motvikt till många andra bloggar som mest häver ur sig otidigheter om sakens natur .
  Mvh Sjöström

  1. Varmt Tack! En sådan kommentar ger energi till att fortsätta, när Ursula von der Leyen viftar med EU medlemskap i Ukraina, dit Biden och Boris vallfärdar, medan kritiken är hård mot Österrikes förbundskansler som är i Moskva för att få igång fredssamtal.
   Hans uttalande ”att göra allt för att få stopp på kriget” föll inte i god jord hos Nato, USA:s bulvan samt hejarklacken från EU. Lika lite som USA och Storbritannien lyssnade på Hans Blix försäkran om att Irak inte hade massförstörelsevapen. Krigsindustrin låg bakom och hetsade på, precis som idag. Folket som bara vill leva i fred offras om och omigen, när stormakterna kämpar om världsmakten.
   https://www.svd.se/a/66Rjyo/traffar-putin-i-forsta-mote-sedan-krigets-start

 3. Maktens bästa vapendragare är PK-medierna. De ser till att AfS hålls utanför, och helst förblir okända. Enda möjligheten att nå ut är att alternativmedierna informerar om dem. Det gör Harriets fina blogg, och några andra, exv Swebbtv.

  1. Tack för värmande ord! AfS löften om Swexit, återvandring, asylstopp från Afrika/Menaländer, folkomröstning till Nato räcker långt för mig. Att SD skulle återta sin gamla ideologi i maktens boning, tror jag inte på. Ännu mer kompromissande i armkrok med Kristersson och Busch. Glädjande är Le Pen är hack i hälarna på Macron, hoppas innerligt att hon hinner förbi honom den 24 april! Då skulle kartan i Europa ritas om.
   https://www.svd.se/a/eEL8VO/uppgifter-blixtinkallat-nato-mote-i-sd
   https://www.svd.se/a/G3L1Vm/valrysare-vantar-mellan-le-pen-och-macron

Kommentarer är stängda.