Vilket värde har mördare/våldtäktamän? Undrar Sandor Herold

I ett öppet brev till dess främsta försvarare, Miljöpartisterna med Bolund och Stenevi i spetsen.

Bahnan Yosuf döms till 14 år för brutal avrättning av kvinna i Luleå
https://www.friatider.se/kriminelle-bahnan-avrattade-frida-25-slapps-fri-innan-han-fyllt-30

Bildresultat för bolund och stenevi
Bild; Wikipedia

Malmö 2-4-2022

Till Märta Stenevi, Lorentz Tovatt, Annika Hirvonen, Per Bolund och Alice Bah – Kuhnke som samtliga tillhör Miljöpartiet

Angående Bahnan Yosuf, en av era importerade mångkulturella tillgångar, från troligtvis Somalia ,så undrar jag vad denna varelse och hans eventuella familj har tillfört Sverige och Sveriges folk av värde?

Ifall ni anser att han och hans eventuella familj  tillfört landet något annat än kostnader och sociala problem så vore jag tacksam om ni kunde redogöra för detta i ett eventuellt svar.

Jag skriver ett eventuellt svar eftersom säkerligen ingen av er i vanlig ordning kommer att svara mig på denna fråga.

Tydligen så är även Bahnan Yosuf en s k gängkriminell varelse vilket inte är ovanligt bland varelser som härstammar från något s k MENA – land.

F ö så är gängkriminalitet inget annat är invandrarkriminalitet eftersom så gott som samtliga som ingår i dessa grupperingar har sina rötter utanför Sverige.

Den som sköt ihjäl en polisman i Göteborg för en tid sedan var ju också kommen från ett MENA – land.

Nu är ytterligare en svensk mördad av en person som tydligen p g a er invandrings och flyktingpolitik kunnat ta sig in i landet och uppehållit sig här under en täckmantel där man påstår sig ha flytt undan våld och förföljelse. Tycker ni då inte att det är underligt att personer som uppger dessa skäl just ägnar sig åt det som dom påstår sig ha flytt från?

Som sagt, om ni anser att Bahnan Yosuf har tillfört något av värde för vårt land annat än kostnader och sociala problem så redogör gärna för detta.

F ö så är min önskan att ert lilla skitparti som tillfört så mycket skada och så mycket kostnader för landet samt orsakat så många svenskar en alltför tidig död p g a av varelser liknande Bahnan Yosuf nu senast försvinner ur riksdagen för tid och evighet. Den senaste opinionsundersökningen tyder tack och lov på det.

Sandor Herold, Malmö

———————————————————————————————–

Ett – existentiellt värde har alla människor i själva människoblivandet och inför lagen oavsett handlingar, men det – funktionella värdet vad vi tillför samhället pratas det aldrig om. 800.000 invandrare som endast lever på bidrag, tillför mycket lite. Tvärtom så är alltför stor del av utomeuropeiska invandrare bundna i klanvälden och är överrepresenterade i välfärdsbedrägerier och övrig brottslighet.

I Linköping är förhoppningen att riksdagspolitiker skall att tillbringa ett dygn i Skäggetorp, ett invandrartätt utanförskapsområde tillsammans med en familj i en lägenhet. Projektet kallas ”Prova mitt Liv” och initiativet kommer från den ideella organisationen ”Världens mammor”. Postkodlotteriet har skänkt 500.000 tusen och först ut var Märta Stenevi (MP) där förståelsen och underdånigheten till var stor. Hon lovar att kämpa för mer resurser till området, för statsbidragen har varit otillräckliga….. hon tycker att dygnet varit mycket givande.
Vem trodde något annat av miljöpartiets ledare?
Mer av kravlös förståelse och mer av det som inte fungerar utan bara spolierar assimilation/integration. Miljöpartiets änglakören fortsätter att sjunga, eftersom eliten sällan drabbas av sin förödande politik.
Rekorden i mord och sprängningar tvingas utsatta medborgare få fortsätta att finansiera, glöm inte det i valbåset i höst.

”Jag har fått en unik möjlighet att prata länge med människor som drabbas av alla beslut vi politiker tar,” säger detta världsfrånvända språkröret till Corren och det har hon sannolikt rätt i. Efter att ha följt sexbarnsmamman Saynab Muse i heltäckande klädsel under hennes vardag. Tyvärr är samtalsgruppen mycket selektiv.

Östgöta Correspondenten den 2 april ”Språkrörets intensiva dygn i Skäggetorp”

8 tankar kring ”Vilket värde har mördare/våldtäktamän? Undrar Sandor Herold

 1. TT har en poäng, men vi bör börja någonstans. Bestämmer vi oss för som Sören skrev så är jag 100 på att de hade gott hur bra som helst, problemet är bara det att de finns folk och politiker som inte vill detta.

  Själv tycker jag att vi bör införa nolltolerans för alla brott, med inriktning på invandring, flykting och de som söker asyl i första hand. Ett brott och hela familjen med följe ska utvisas och ingen ska få ha möjlighet att komma in i Sverige utan pass, inget pass ingen möjlighet till att komma in i vårt land.

  De ska lära sig våra normer och värderingar passar inte det så finns det andra länder för dem att besöka, vill man till Sverige ska man veta vad som krävs av en och inte vad Sverige kan ge dem, allt i bidragsform ska bort.

  Häng ut alla som är brottslingar, låt dem skämmas för de som de har gjort. Samhället har inga skyldigheter för dem, som brottsling har du valt att inte ingå i vår gemenskap och detta ska både kännas och straffas.

  Slutsatsen är att politikerna måste göra om och göra rätt, vill man ändra detta så går det. Visst de tar några år att röja upp men klart att det går om alla vill.

  1. Men, vår regering vill inte göra om och göra rätt, för då förlorar de makten.

   1. Vi får hoppas att vi inte är de enda som vill ha till en förändring i positiv riktning. Och att politikernas sätt att se på problemet kommer att straffa sig, för visst finns det partier som vill åstadkomma förändringar ex AfS och är vi tillräckligt många som röstar för förändring så finns det hopp för Sverige.

 2. Mitt enkla förslag så kallad nolltolerans utvisning vid första grövre brott och ingen möjlighet att ansöka om asyl (asyllagstiftningen måste ses över och möjligheterna starkt begränsas enligt min uppfattning)

 3. Är det verkligen rätt väg med ”Three-strikes”? Konsekvensen av ”Three-strikes” blir inte effekten av det att fler blir mördade? Gärningspersonerna kommer inte de att se till så att inga vittnen finns? Man likviderar väl även ALLA kommande ”våldtäktsoffer” när man vet att man är registrerad redan på nivå 1 av 3. Inga vittnen, inget livstidsstraff!

  1. Jag undrar om det finns någon statistik från USA som bekräftar din misstanke om att offer för rån, våldtäkter, misshandel, kidnappning.. har mördats. Vid våldtäkter finns det som regel inga vittnen och efter gruppvåldtäkter tiger alla som muren.

 4. Själv tycker jag att det är dags för de som inte tillför vårt unika system att börja tillföra, skaffa sig ett arbete, starta företag, utbilda sig att för att komma ifrån bidragssystemen och börja betala skatt. Passar inte detta utan de fortsätter med sin kriminella bana då tycker jag att de ska utvisas men även familjen och släkten ska utvisas.

  Klart att en brottsling inte har samma ”värde” som en person som sköter sig, den kriminella har valt att stå utanför samhället och ska därför även betala de priset som detta kostar.

  Själv tycker jag att Three-strikes är att föregå, första gången sitter de av straffet får den hjälpen av samhället för att komma tillbaka till arbete, jobb och vård. Andra gången de sitter av sitt straff får de både hjälp och stöd av samhället. Tredje gången sitter de av straffet på livstid, de ska sy sina kläder själva, fråntas alla attribut när det gäller gäng och andra tillhörande gäng, de ska odla sina grödor själva, de ska få arbeta dagligen det ska absolut inte vara som idag ett hotell liknande fängelse utan de ska vara ett straff med avsmak att sitta inne.

  Outsourca tjänsten till länder som ”lever” upp till dessa krav, exempelvis Ryssland, Ghana, Venezuela eller Japan. Det ska vara rent utsagt skit jobbigt att vara kriminell och att välja att stå utanför de samhället vi har byggt upp. Passar det inte att leva efter de normer/reglerna vi har så finns det gått om andra länder att ”besöka” och ”tatta” sig på, men hos oss ska inte finnas möjlighet att bygga en framtid på bidrag.

  1. I kommentatorsfälten finns mycket att lära. Idag om ”Three strikes-lagar, som är en form av lagstiftning som blev populär i USA under 1990-talet. De infördes 1994 i Kalifornien, och har senare kommit att införas i 24 av USA:s delstater.
   Lagarna innebär, att den som sedan tidigare är dömd för två allvarliga brott eller våldsbrott per automatik blir dömd till mellan 25 år och livstids fängelse efter en tredje dom.
   Begreppet hämtades från basebollsporten, där slagmannen får två slag på sig, innan han blir bränd på det tredje (wikipedia).”
   Tack för Din mer utförliga beskrivning.
   Att följa dessa lagar samt outsurca borde införas direkt, men då riskerar regeringen att reta upp förortens väljare om deras Amir, Muhammed, Ahmed blir så hjärtlöst behandlade.

Kommentarer är stängda.