Vänsterns feminister med WHO får inte avgöra människovärdet

Världshälsoorganisationen uppmanar nu öppet alla världens länder att tillåta fri abort – oavsett skäl och oavsett hur långt gången graviditeten är……… //……Nyheten har blossat upp i Storbritannien där bland annat Daily Mail uppmärksammar den nya riktlinjerna från WHO:s sida. Den brittiska parlamentsledamoten Fiona Bruce (Tory) pekar i en kommentar till tidningen att gränsen till vad som traditionellt sett betraktats som barnamord med dessa riktlinjer i praktiken suddas ut. https://nyadagbladet.se/wp-content/uploads/2022/03/who-abortion-care-guideline.pdf

– En fullt livsduglig människa skulle kunna få sitt liv avslutat ända fram till födelseögonblicket. Samtidigt som det en dag, en timme eller bara sekunder senare hade varit olagligt och räknats som mord att döda barnet,” konstaterar parlamentsledamoten.

Av en bloggföljare:

”Sverige sticker ut på många sätt. Exempelvis tvånget för barnmorskor att medverka till att släcka ofödda barns liv. I andra länder tillämpas samvetsfrihet i det yrket.
För den som uppröres över detta drag i svensk politik, och som vill medverka till en förändring, finns några organisationer att stödja. Samtliga skickar info-mail till den som anmält intresse och gärna skänker en slant.

Bildresultat för nyfött barn
Ett nästan färdigt liv får inte släckas ut, när abortgränsen tänjs ut eller helt suddas ut

Föreningen Människovärde är en av dem. De är till förfogande att ge stöd åt kvinnor som känner otrygghet i sin graviditet, och som kanske umgåtts med abort-tanken. Människovärde tar även upp dödshjälp, assisterat självmord samt surrogatmödraskap. Människovärde, liksom de övriga, erhåller inget statligt föreningsbidrag, utan är helt beroende av medlemsavgifter och gåvor.  www.manniskovarde.se
Föreningen Livsval liknar ovanstående förening, men är helt inriktade på abort. Läs mer på deras hemsida: www.livsval.org
Föreningen Människorätt för ofödda (MRO) arbetar på samma tema, men använder en speciell metod. De åker runt i landet i en stor lastbil med höga lemmar. På dessa har de bilder av ofödda barn och hur de dödas. MRO skaffar polistillstånd att besöka tätorternas torg, där de ställer upp skärmar med informativa bilder och texter, samt delar ut trycksaker.  www.abortnej.se
Sverige sticker även ut ifråga om antal graviditetsmånader för fri abort.
12 veckor verkar vara normalt ute i världen. Sverige tillämpar hela 18 veckor, alltså ett nästan fullgånget barn. EnIigt vårdguiden kan för tidigt födda barn räddas från vecka 22.
I USA finns det stater som har ännu högre antal månader för fria aborter. Antalet aborter i Sverige per år brukar ligga mellan 30 000 och 35 000 barn.
Vänstern, och dess allierade, hånar dem som kämpar för de ofödda barnen. Kämparna beskylls för att vara mörka krafter. Vilka, som bättre passar att kallas så, kanske framgår av ovanstående hemsidor.”

—————————————————————————————————–Feminism ses som ett säkerhetshot, börjar allt fler medborgare konstatera med feministernas hat mot den vite medelålders mannen, mot kärnfamiljen och mot det ofödda barnets rätt till liv. Därför känns det mycket angeläget att stödja alla motkrafter till normalisering av det onormala.

Föreningen Människorätt behöver allt stöd de kan få.

Tolv procent av männen och fyra procent av kvinnorna i Sverige ser feminism som hot mot säkerheten, visar en studie vid Försvarshögskolan.
Resultatet var oväntat, enligt Eva-Karin Gardell, professor i statsvetenskap vid Försvarshögskolan.
– Det här är särskilt förvånande med tanke på att Sverige ses som ett av de mest jämställda länderna i världen och har en regering som driver en feministisk utrikespolitik, säger hon på Försvarshögskolans hemsida.….” https://www.friatider.se/feminism-ses-som-sakerhetshot

Nej, det är inte förvånande för majoriteten medborgare utanför vänsterns och HBTQ aktivisternas finrum tror på kärnfamiljen, med en far och en mor. Att krossa kärnfamiljen ingår i vänsterns globala agenda, för att förtunna fosterlandets sammanhållande tradition och respekt för människolivet.

Skolan skall undervisa inte indoktrinera!

”Nu är det förbjudet att undervisa barn under nio år om sexuell läggning och könstillhörighet i den amerikanska delstaten Florida. Guvernör Ron DeSantis skrev på måndagen under den kontroversiella lagen Don´t say gay” (TT).

Feminister, HBTQ aktivister, demokrater i Vita Huset, kultureliten m.fl protesterar, men majoriteten av vanligt folk anser det rätt. Målet med att lyfta fram könsdystrofi för vilsna tonåringar är att allt blir bättre i en annan kropp. Det psykiska lidandet efter dessa oåterkalliga ingrepp talas det tyst om.
Vänster liberaler och vår feministiska regering predikar om värdegrund och mänskliga rättigheter, samtidigt som de trampar på människovärdet för det ofödda barnet. Nu skiljer knappt en månad från död till mord och rätten till ett liv. Om WHO:s råd implementeras, då kan förlossningsavdelningar förvandlas till mord kliniker.

Vi måste protestera gärna med bidrag till Föreningen Människorätt för ofödda (MRO). Otäcka och stötande bilder behövs för att förhindra mord!

Vad återstår att säga mer än Kyrie Eleison!

2 tankar kring ”Vänsterns feminister med WHO får inte avgöra människovärdet

 1. Att de stora medierna skulle ge plats åt rörelser typ Människovärde vore otänkbart.
  SVT, SR och all dagspress ser till att demokratin inte får omfatta tankar som går på tvärs mot regimens. Vår demokrati är endast formell. Inte reell. Men peka finger åt Polen, Ungern m.fl. stater går bra.

  1. Viktor Orbán i Ungern vann stort och fick majoritet i parlamentet, men vår statsmedia signalerade hela tiden att hans dagar var räknade. Medveten desinformation eller? Trots att oppositionen hade enats som motkraft, röstade majoriteten 2/3 av folket på Orbán. Oron är nu stor i EU. Orbáns ”Vi vann en så stor seger att man kan se den från månen, och definitivt från Bryssel” gjorde inte oron mindre…
   https://www.dn.se/varlden/tidiga-siffror-tyder-pa-ny-seger-for-orban/
   https://www.aftonbladet.se/kultur/a/0GAgjJ/cas-mudde-om-valet-i-ungern-och-viktor-orbans-seger

Kommentarer är stängda.